Ta en titt rundt dette moderniserte familiehuset på 1950 -tallet i Buckinghamshire

instagram viewer

Flytting kan være en langvarig prosess, men dette paret vet virkelig meningen med det. De bodde i en maisonette i sørvest i London da de bestemte seg for at hvis de skulle stifte familie, trengte de mer plass og helst ville de ha en hage. De begynte å lete utenfor London, hvor de kunne få mer for pengene, men var ikke helt sikre på at de ville forplikte seg til Marlow - området de hadde slått seg ned på. “Vi hadde elsket å være i nærheten av Themsen i Chiswick, så vi så langs elvens forløp og slo oss ned på dette området, hvor vi hadde noen venner.” Etter å ha brukt tid der i helgene bestemte paret seg for å leie ut maisonetten sin i London og leie i Marlow i et år for å se hvordan de følte det da de var fullt bosatt der tid.

Neste år følte de seg bosatte og likte livet i området, så begynte å lete etter en eiendom å kjøpe - kriteriene deres var at den måtte ha tre soverom og en hage. Etter et stort antall visninger, og noen måneder til, ble de sendt detaljene i dette huset. "Vi kunne ikke forstå hvorfor det bare var et bilde av utsiden og ingenting annet. Når vi kom hit forstod vi det. »Huset hadde vært eid av en gammel dame og hadde forfalt. Faktisk hadde interiøret ikke endret seg siden det ble bygget på 1950 -tallet. Hagen var en slik jungel, du kunne ikke engang komme inn i den. Men, positivt, det var stort og det samme var rommene i huset. Til tross for det var parets første instinkt å gå bort - prosjektet var bare for mye.

Ukens video

En uke senere hadde en av parene en drøm om huset: 'Jeg våknet og sa til min forbausede mann at det bare var å kjøpe det! Han var forsiktig, men forberedt på å humorisere meg. ’Etter en dramatisk budkrig og noen problemer med mangel på gjerninger på eiendommen, tok paret besittelse av eiendommen nesten et år senere... og kunne ikke engang flytte inn i enda et år etter det, på grunn av arbeidsnivået som trengs gjør.

Hvordan male kunstige planter - få faux palmer til å poppe med farger etter denne enkle fremgangsmåten!

click fraud protection

Selvbygd tømmer i Perthshire

Huset er hevet på stylter og dekket av lerkekledning, noe som gir det en fantastisk trehusfølelse...

read more

Ta en titt rundt dette moderniserte familiehuset på 1950 -tallet i Buckinghamshire

Flytting kan være en langvarig prosess, men dette paret vet virkelig meningen med det. De bodde i...

read more

Ta en vandring rundt i dette fantastiske viktorianske rekkehuset i fem etasjer i London

Ukens videoEierne tok smart ut tidligere overflødig plass for å gjøre sin beskjedne terrasse til ...

read more