Selvbygd tømmer i Perthshire

instagram viewer

Huset er hevet på stylter og dekket av lerkekledning, noe som gir det en fantastisk trehusfølelse. Innvendig skaper hvite vegger, eikegulv og en eklektisk blanding av tradisjonelle og moderne stykker et enkelt, avslappet og lett å leve med utseende. Første etasje består av et åpent kjøkken og stue som åpner ut mot det hevede dekket. De tre soverommene (ett med eget dusjrom), tettsittende og hovedbad er alle utenfor en lang gang. Trappen i stuen fører opp til et stort mellometaskkontor med utsikt over plassen nedenfor.

Verandaen består av en stor dobbel rammet eikedør med et minimalistisk glasspanel som gir mye lys inn i gangen. Overfloden av naturlig tre fremkaller et alpint preg, forsterket av en gigantisk kuleklokke som henger ved inngangsdøren. En visning av grå småstein plukker ut skifergulvet i og er en påminnelse om det fjerne og landlige området.

Lignende sveitsisk cowbell

Etsy

Første etasje kjøkken og stue med åpen planløsning er fylt med lys fra et stort vindu og åpner ut mot en stor pyntet balkong med uteservering. Innvendig varmer en moderne vedovn hele plassen. Spisemøblene har et godt elsket rustikt preg, og stolene dekket med tartan er en hyllest til eiernes skotske arv.


Lignende spisebord

Laura Ashley

Lignende tartan stoff

Dunelm

Spisestuen projiserer ut fra resten av huset, noe som betyr at den mottar sol hele dagen og utsikt i to retninger. De fleste glassene vender mot sør, med store vinduer og glassdører som fanger solen og fantastisk utsikt over skogen mot snødekte fjell.

Skap 

Chaplins

Lignende svingstol 

Dvele

Interiøret er enkelt for ikke å distrahere fra den fantastiske utsikten fra gulv-til-tak-vinduet. Sterke former og farger utgjør mangelen på innredning, og gir en naturlig elegant uttalelse. Matt eikegulv holder hele plassen sammenhengende med en rustikk kant.

Lignende rød sofa
DFS

Lignende gulvlampe
Litecraft

Eiernes soverom ligger i østenden av eiendommen, noe som betyr at de kan se solen stige opp gjennom et langt sporvindu perfekt plassert. Et lite dusjrom med eget bad er skjult diskret bak en synkende skillevegger som fungerer som hyller.

Sengetøy

Orla Kiely

Lignende vegglampe

French Connection

Innebygde køyesenger deler barnerommet, og maksimerer følelsen av plass. Selv om det egentlig er ett rom, fungerer sengen som et skille for individuelle områder på hver side. En piggvegg kan reises i fremtiden for å lage to separate rom. Bjelker er malt varmrosa for jentete moro.

Lignende lagringsplass for leker

Ikea
click fraud protection
Gå inn i en interiørarkitekts stilige edvardianske terrassefamiliehjem

Gå inn i en interiørarkitekts stilige edvardianske terrassefamiliehjem

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Dette familie...

read more
Gå inn i dette georgiske landstedet som er forvandlet til juletider

Gå inn i dette georgiske landstedet som er forvandlet til juletider

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Dette fortryl...

read more
Oppdag gnisten i et frittliggende viktoriansk hus på landet

Oppdag gnisten i et frittliggende viktoriansk hus på landet

Den nye eiendommen trengte ikke noe konstruksjonsarbeid, og de var i stand til å konsentrere seg ...

read more