Teknologi på badet

instagram viewer

Mens bad tradisjonelt har vært funksjonelle, nytteverdige rom, gjør den siste utviklingen innen teknologi bading til en enda mer luksuriøs opplevelse.

Moderne badteknologi kan variere fra radiatorer som fungerer som håndklestativ, til skjulte dusjer og innebygde medieenheter. Du kan oppdatere rommet ditt for å inneholde så mange av disse nye utbyggingene du vil, men fortsatt ikke miste den klassiske baderomsdesignen din.

Tradisjonelle baderomsoppsett og til og med rom i vintage -stil vil fortsatt romme det siste teknologi, så det er ikke nødvendig å vike unna et høyteknologisk bad, selv om et moderne utseende ikke er det din smak. Alternativt kan du gå alt ut med et futuristisk utseende og utstyre badet ditt med de mest oppdaterte teknologiske fremskrittene.

For et subtilere inntrykk av trenden, kan du introdusere bare ett eller to tillegg til badet ditt. En elegant håndklevarmer eller noen moderne armaturer er den enkleste måten å nikke til moderne teknologi uten å gå på kompromiss med hele stilen din.

Hvis du vil oppdatere badet ditt med nye beslag, velger du nye former for et grundig moderne utseende. Geometriske skulpturerte badekar og servanter eller frittstående kraner er de mest glamorøse måtene å omfavne teknologien på badet. Skjult dusjarmatur og gulvbelysning vil også effektivisere badet ditt og bringe det direkte inn i det 21. århundre.

Ukens video

Hvorfor ikke omfavne utseendet helhjertet og installere badet ditt med en bredskjerm-TV og plasma-brann. Tross alt, hva kan være mer luksuriøst enn å slappe av i badekaret, med favorittprogrammet ditt og brannen på?

Grått og kremflislagt moderne bad med håndklevarmer

Ja, baderomsradiatoren har revolusjonert våre liv ved å bli til en håndklestativ - og på måter vi bare kunne ha drømt om for 20 år siden ...

click fraud protection
Grønne baderomsideer for å fornye badeplassen din

Grønne baderomsideer for å fornye badeplassen din

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Å finne den p...

read more
Baderomsveggideer: fra panel til dekorative fliser

Baderomsveggideer: fra panel til dekorative fliser

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Å forvandle e...

read more
Dusjgardinideer: kostnadseffektive måter å oppgradere bad på

Dusjgardinideer: kostnadseffektive måter å oppgradere bad på

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Dusjforheng f...

read more