Grønne baderomsideer for å fornye badeplassen din

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

  • Å finne den perfekte grønne badsideen handler om nyansen du elsker og gjør deg glad. Tenk på om det er naturlig lys tilgjengelig og hvordan lyset endrer seg gjennom dagen før du velger.

    Tenk på stemningen du vil skape med en green fargevalg på badet – rolig og avslappet eller levende og energisk? Og stilen selvfølgelig – moderne, klassisk eller tradisjonell?

    «Greennyanser er tilbake etterspurt i interiør.» Sier Kamila Chalfin, merkevaresjef hos Flisgigant. "Grønt er kjent for å fremme fornyelse, balanse, forfriskning og fred. Det kan skape en beroligende innflytelse og redusere stress, så det er ideelt for et bad.

    Grønne baderomsideer

    Grønt var enormt populært i 2021 og ser ut til å fortsette inn i 2022, og det er en flott farge for bad. Ligner på blå og i samme fargefamilie, men litt mindre tydelig for et bad. Grønn er fargen som minner oss mest om naturen og regnes som den mest avslappende fargetonen – noe som gjør den ideell for foryngende rom, som baderom.

    Her er noen ideer for å inspirere din grønne badside.

    1. Velkommen tropisk grønn tapet

    GRØNT BAD MED TROPISK TRYKKTAFT

    Bildekreditt: Future PLC/ Georgia Burns

    Folk bekymrer seg for å bruke badet tapet ideer men det er ingen grunn til at det ikke kan brukes under de rette omstendighetene. Hvis rommet er stort og har god ventilasjon vil det være greit, men for å være ekstra sikker, velg en vinyltapet som er slitesterk, vaskbar og er et godt valg for områder med høy luftfuktighet.

    Alternativt kan du bruke dekorasjonslakk over ditt valgte tapet. Denne bladdesignen er et nydelig valg for et bad, og gir en jungel-tilfluktsfølelse.

    2. Mal panelet

    bad med grønt veggpanel og servantskap i tre

    Bildekreditt: Future PLC/ David Giles

    Skap interesse for et enkelt bad med veggpanel opp til dado-høyde, og mal det deretter i en subtil blek salviefarge. Du kan til og med legge til en smal hylle på toppen av panelet for tilbehør eller bilderammer som de har her. Det utsmykkede forgylte speilet gir et vintage, luksuriøst utseende.

    3. Velg dype grønne toner

    grønt bad med mønstrede fliser

    bildekreditt: Popham Design

    Hvis grønn er favorittfargen din, bruk en slående, mettet juvelgrønn for å lage et dristig baderomsoppsett. Par fargekoordinerte fliser som kolliderer i mønster for å sone de forskjellige områdene i rommet, og forhindre at tonen ser flat og overveldende ut.

    4. Omgi deg med spa-lignende marmorgrønn

    grønt marmorbad med flislagt badekarpanel

    Bildekreditt: Topps Tiles

    Vær dristig med din bad fliser idé for en oppslukende følelse. Dyp smaragdgrønn er en cocooning nyanse, så er en fantastisk farge for et bad som hovedsakelig brukes om kvelden. Det er en dramatisk nyanse, spesielt når det er en naturstein som denne marmoren med den karakteristiske åring og skyggelegging i steinen. En svart servant og stativ bidrar til dramatikken med messingbeslag for en luksuriøs touch.

    Kjøp nå: Emerale marmorfliser, £82,94 m2, Topps Tiles

    5. Introduser en kontrastfargepop

    Grønt loftsbad med oransje vask

    Bildekreditt: @thistimeincolour; Betongkum fra Kast

    Disse rektangulære flisene er lagt vertikalt for å gi en illusjon av høyde på dette badet under takskjegget. Det er rikelig med dagslys fra takvinduet, så rommet kan få en dypere farge, men bruk hvit fugemasse for å løfte opplegget og for å gi flisene definisjon.

    Malingsfargen på veggene er matchet, det samme har den lille pendellampen. Da er den vegghengte kummen en fargekule som sitter perfekt på de jadegrønne flisene.

    6. Dypp i perfekt peppermynte

    salvie grønt flislagt bad med hvite skodder på vinduer

    Bildekreditt: Future PLC/ David Giles

    En så pen nyanse, disse mintfargede Metro-flisene har blitt brukt på alle veggene, noe som gjør det lettere å ta vare på og holde rent. Et stort speil får rommet til å se større ut enn det er, og et vindu i full lengde bringer inn mye naturlig lys, det perfekte badet for morgenen. Et skap og hylle i treeffekt gir varme og kontrast.

    7. Mal badekaret

    Bad med grønnmalt badekar

    Bildekreditt: Future PLC

    For å gjøre en uttalelse på badet med grønt uten å overvelde veggene, hvorfor ikke male badekaret? Denne fantastiske nyansen av salvie har en rolig farge og er avslappende for øyet. Å kombinere med myke aqua- og bluestoner bidrar til å skape et fantastisk toneskjema uten at det føles for "grønt".

    Den eksponerte murveggen og innslagene av treverk bidrar til å legge til den naturlige appellen ved å bruke jordnære grønne toner.

    8. Definer formen

    grønt bad

    Bildekreditt: BC Designs

    Å male den ene veggen i en olivenfarge – en stor trend i år – fremhever virkelig formen på dette badet på et loft. Det er mye høyde og lys, så badet føles romslig. Den grønne veggen får virkelig frem fargen på det grå steingulvet også.

    9. Hele fargen

    Eplegrønt flislagt bad med dobbel servant i svart marmor

    Bildekreditt: Stone & Ceramic Warehouse

    Lys virkelig opp morgenene dine med denne foryngende eplegrønne nyansen. Disse rektangulære flisene kommer i ensfarget og med en prikkeffekt, så bland dem for en interessant finish. De har også en kruset overflate for tekstur og interesse.

    Kjøp nå: Salerno eplefliser, £49,33 m2, stein- og keramikklager

    10. Lag et grønt fokuspunkt

    Nøytralt bad med rullegardin med grønt fikentrykk

    Bildekreditt: Blinds2go

    En enkel måte å dyppe tåen i grønt er ved å introdusere aksenter gjennom vindusbehandlinger og tilbehør. Du kan introdusere skoggrønt i et vanlig bad med en slående mønstret persienn som denne av designeren Emma Bridgewater, og bringe naturen inn. Kombiner den med trehyller, et trespeil og en krakk i vintagestil for et landlig utseende

    Kjøp nå: Emma Bridgewater Choices Figs Grønn rullegardin, £124,84 for 120 cm x 120 cm, Blinds2go

    Er grønn en god farge for et bad?

    "Grønt sitter komfortabelt i ethvert interiør på grunn av sitt forhold til det naturlige miljøet og vår lengsel etter å bringe utendørs inne" forklarer Ruth Mottershead, kreativ direktør for Lille Greene.

    "Vi føler oss beroliget av grønt og dets nøytrale base - det er verken for varmt eller for kjølig og fungerer vakkert sammen med andre greener, som vi ofte ser i hagene og grøntområdet som omgir oss. Det kan bidra til å skape en kokongfølelse og følelse av eskapisme.'

    Hvilken farge passer med grønt på et bad?

    "For en rolig, sofistikert nøytral å jobbe i et grønt skjema, har vi en tendens til å anbefale varme, myke hvite med enten svake gule eller røde undertoner." Sier Anna Hill, direktør for malingsfirmaet, Fenwick og Tilbrook. 'Vår mest populære varme hvite er Oyster, som sammen med en grønn er nydelig!'

    "For et mer lekent romoppsett, kan paring av grønt med rosa være enten mykt og subtilt (salviegrønt med gips varmt rosa) eller virkelig dristig frisk og morsom avhengig av om du velger dempede, blekere toner eller full mettet maling farger. Vår personlige favorittsammenkobling er mellomtone oliven 'Natterjack' brukt med gipsrosa 'Vintage Peony'.'

    Hvilke farger passer til mørkegrønn på badet?

    "Elskere av mørkegrønt er vanligvis jordnære og er i kontakt med naturen," sier Victoria Yardley, grunnlegger av Seiersfarger. "Mørke grønnsaker fungerer vakkert på et bad, og det er enkelt å skape en fantastisk, rolig plass perfekt for litt "meg-tid". ‘

    Ukens video

    ‘Mørkegrønn fungerer fantastisk med kombinasjoner av hvite og rødme rosa, for å skape et rent og forfriskende rom. På sin side fungerer alle greener godt med varme kobber og gylne armaturer for en overdådig følelse. Eller legg til skarpe hvite fliser og tredetaljer for å skape et naturlig zen-bad for å roe sansene. Sørg for å legge til mye grønt løvverk også for å fullføre utseendet.

    click fraud protection
    Dusjoppbevaringsideer: 12 enkle måter å holde dusjen pen og ryddig

    Dusjoppbevaringsideer: 12 enkle måter å holde dusjen pen og ryddig

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Nytelsen av e...

    read more
    Walk-in dusj ideer: 10 måter å omfavne denne varme dusjetrenden

    Walk-in dusj ideer: 10 måter å omfavne denne varme dusjetrenden

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Ideer for wal...

    read more
    Svarte baderomsideer: 10 måter å bruke denne trendfargen på

    Svarte baderomsideer: 10 måter å bruke denne trendfargen på

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Tenker du på ...

    read more