Koselige julepeiser på landet

instagram viewer
  • Hus på landet
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • 9 gode ideer for å gi peisen en festlig glød!

    1 Flott for gjester

    Du trenger ikke å ha en brusende ild for å gi en deilig følelse i et gjesterom. En solid jernrist som er stablet høyt med furukegler under en tynn trehylle, får den til å se fantastisk varm og koselig ut. Legg til en vase full av lyse blomster og en munter nissesekk for å få gjestene til å føle seg perfekt hjemme.

    2 Saml rundt

    Hvor er det bedre å krølle seg sammen på julaften enn foran en sjarmerende peis, med tradisjonell vedovn? Flimrende stearinlys fullfører den fantastisk romantiske følelsen, mens en behagelig stol og et koselig teppe vil bidra til å holde vinterkulden i sjakk.

    3 Lys opp

    Noen få enkle tillegg vil hjelpe til med å pusse opp en svart jernbrann. Legg en krans av bær og furukegler på mantelen og bland med tre og keramiske telysholdere for en hjemmekoselig, naturlig følelse. Legg til et strekk med sesongens farger med en rekke 3D-stjerneformede eventyrlys og en munter strømpe.

    4 Gjør den rødglødende

    Omfavn julens ånd med en dristig rød vedovn og dra til byen ved å pryde rommet med mange flotte fargekoordinerte dekorasjoner. Gi den litt ekstra kjærlighet med en festlig rød og hvit hjerteformet krans og reinpyntede individuelle stedsmarkører på baksiden av alles stoler.

    5 Kommune med naturen

    Fôr til løvverk i hagen din og det omkringliggende landskapet, og ordne det for å skape en vakker personlig visning av julegrønt over peisen din. Lagre på mange tenning og tørre tømmerstokker for å holde hjemmebrannene brennende gjennom de kalde vinternettene og legg dem nær hånden i en rustikk vevd kurv.

    6 Vær kald

    Kos deg på mørke vinterkvelder med lag med vevd ull med rik tekstur og fuskeskinn i skinnende sølvfarger og gråtoner. Legg til sprut av varmende gull for å matche det flimrende ildlyset, og sett deg komfortabelt ned for å nyte det varme glør i en stol laget bare for en som ikke glemmer å ha en overbærende kopp varm sjokolade i nærheten å gi.

    7 Lukt av vinter

    Få en ekte yuletid aroma til hjemmet ditt med et ekte nordisk furu juletre og en ild som brenner lyst med luktende epletre. Pynt mantelen med en krans laget av ferskt løvverk prikket med krydret tørket appelsin og kanelstang, og komplett med et strekk Highland-stil ved hjelp av trendy tartanske møbler og tekstiler.

    8 Tilsett litt zest

    Adopter en annen grønn nyanse denne høytiden og lys opp med mykere nyanser av lime, peppermynte og eau de nil.
    Dekorer med søylelys i forskjellige høyder og bredder, og skap en voksen følelse ved å feste enkle ullsokker ved peisen for julenissen å fylle.

    9 Sett deg

    Ukens video

    Å levere alle disse gavene er hardt arbeid, så gi en utslitt julenisse et sted å hvile en stund med en innbydende stol med knapper med behagelige puter. La ham få en varmende drink-alkoholfri selvfølgelig-og en tallerken med hakketterter for å sikre at strømpen du har festet i nærheten er fylt til randen før han drar på glade måter.

    click fraud protection
    Julemiddagshack som ærlig er geni

    Julemiddagshack som ærlig er geni

    Hvorfor du bestemte deg for at det ville være en god idé å tilby å lage julemiddag for mange menn...

    read more
    Beste julelys - fra kanel til nellik, få hjemmet til å lukte duftende denne høytiden

    Beste julelys - fra kanel til nellik, få hjemmet til å lukte duftende denne høytiden

    Acer-AspireHelligdager Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikke...

    read more
    Utendørs juledekorasjonsideer

    Utendørs juledekorasjonsideer

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Skap en varm ...

    read more