Malte kjøkkenideer - Malte kjøkkenideer for vegger og skap

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Tradisjonelt eller moderne, malt kabinett tilbyr en allsidig måte å tilføre kjøkkenet ditt individualitet

    Et malt kjøkken er et praktisk valg. Takket være den holdbare finishen, viser de sjelden riper og andre tegn på daglig slitasje. Tilgjengelig i matt, sateng og blank overflate, og er også et allsidig alternativ. Den myke finishen gjør den ideell for tradisjonelle skap, men malte enheter vil også sitte lykkelig i en moderne design.

    Når det gjelder bruk av farger på kjøkkenet, er fristelsen å spille det trygt med nøytrale - tross alt, en ny ordning er en stor investering, og du vil at den skal vare i mange år uten å se datert. Men levende farger vil tilføre et rom varme og personlighet, spesielt hvis kjøkkenet ditt er en del av et større boareal, og du har tenkt å tilbringe mye tid der.

    Sjekk ut vår kjøkken kanal for flere flotte kjøkkendekorasjonsideer og inspirasjon

    En av de mest tiltalende og varierte finishene for kjøkkenskap, maling egner seg både til det klassiske utseendet på det tradisjonelle kjøkkenet og til skarpt moderne lineære design. Fordelen er i det nesten ubegrensede fargevalget, slik at du får frie tøyler til å uttrykke deg, enten hjemmet ditt er tidsriktig eller moderne, landlig eller urbant. Og du kan alltid male på nytt hvis du vil ha en endring eller oppdatering i fremtiden.

    1. Bruk maling for å skape en innbydende stemning

    Landskjøkken med blåmalte skap og åpne hyller

    Bildekreditt: David Brittain

    Fargelegg kjøkkenhyller og skap. Levende farger vil tilføre et rom varme og personlighet, spesielt hvis kjøkkenet ditt er en del av et større boareal, og du har tenkt å tilbringe mye tid der. Ikke vær redd for å inkludere vågalt tilbehør i en rekke myke farger og mønstre for ekstra wow -faktor.

    2. Ta en titt på den nye nautikken

    Malte kjøkkenideer

    Bildekreditt: Simon Brown

    Heritage blue gir en kongelig tone på et kjøkken, og er også et varmere (men likevel tidløst) alternativ til hvitt, svart eller grått skap. Marineblå gir oppmerksomhet, og derfor er det best å la denne skyggen skinne uten for mye distraksjon andre steder.

    3. Mal stolene dine i godterifarger

    Malte kjøkkenideer

    Bildekreditt: Colin Poole

    Spill med maling for å lage et helt unikt opplegg. Gi kjøkkenet ditt et snev av farger ved å male stolene dine i favorittfargene dine - du kan til og med blande og matche forskjellige toner for et morsomt og livlig utseende. Hold farger ganske lav nøkkel andre steder i rommet, med bleke steingulv og trekabinett.

    4. Legg til farge uten å måtte endre opplegget ditt helt

    Malte kjøkkenideer

    Bildekreditt: David Merewether

    Å male pantrydørene i en slående gul vil gi umiddelbar tilfredsstillelse på en dyster dag. Ved å bruke hvitt kan et interiør avsløre seg, og du kan alltid legge til farge senere. Fremhev det livlige i det gule med tilbehør i en lignende farge.

    5. La deg inspirere av trender

    Malte kjøkkenideer

    Grå er fremdeles veldig nøytral for øyeblikket. Det ser smart og skarpt ut sammen med hvitt, men kan fortsatt dra nytte av litt ekstra farge med tilbehør. I dette kjøkkenet gir fargede skapdører et interessepunkt.

    6. Lag innvirkning ved å male en øy -enhet

    Malte kjøkkenideer

    Bildekreditt: Richard Gadsby

    Dette enorme, lyse kjøkkenet har blitt forankret av en imponerende kullgrå sentral øy. Den ekstra store strukturen gir det klassiske shaker-kjøkkenskapet en definerende moderne kant med bruk av definerende farger.

    7. Skill deg ut med levende stoler

    Malte kjøkkenideer

    Bildekreditt: Richard Gadsby

    Legg varme til kjøkkenutsmykningen din med sprut av perlefarge. Massive blokker med slående farger kan understreke den frittstående designen av møbler og tilbehør. Barstolene her er malt i en rik, blå nyanse for å tilføre de dempede tonene andre steder et levende farger. Dette bruddet i fargeskjemaet bidrar til å markere spiseområdet som et tydelig rom.

    8. Lag en uttalelsesfunksjonsvegg

    Malte kjøkkenideer

    Bildekreditt: David Still

    Et stort, lyst kjøkken har ofte fordeler av sterk farge fordi det gir definisjon og interesse og forhindrer at rommet ser tørt ut. En vegg med gulv-til-tak-skap skaper en god lagringskilde, og blågrønndørene gir en solid fargeklump til rommet. De kule hvittene i taket, veggene, gulvet og benkeplatene varmes opp ved å inkludere et trebord og krakker i naturlig finish.

    Vil du ha flere malte kjøkkenideer? LESE: Kjøkkenfarger - for å gi rommet ditt et levende løft

    9. Mal i din perfekte nyanse

    Malte kjøkkenideer

    Bildekreditt: David Parmiter

    Ukens video

    Hvis du har en favorittfarge, ikke vær redd for å bruke den over hele kjøkkenet. Her fungerer en lysegrå nyanse godt på tvers av alle lagrings- og boenhetene fordi det er paret med nøytralt gulv og hvite vegger for å virkelig åpne opp plassen. Det varme trebordet og fargede stoler gir interesse i midten av rommet.

    Enten du velger dristige allsidige nyanser eller bare noen få lyse høydepunkter for det malte kjøkkenet ditt, noe som bringer farge inn i kjøkken vil heve alles humør og skape et innbydende rom hvor du vil tilbringe tid og samles med familie og venner.

    click fraud protection
    Malte kjøkkenideer - Malte kjøkkenideer for vegger og skap

    Malte kjøkkenideer - Malte kjøkkenideer for vegger og skap

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Tradisjonelt elle...

    read more

    Great British Bake Off

    Det er 10 episoder til Great British Bake Off 2016 -finalen, så i mellomtiden kan du nyte dette f...

    read more

    Shabby chic kjøkken ideer

    Shabby chic kjøkken er en fantastisk kombinasjon av rustikk kant og diskret glamour. Denne kjøkke...

    read more