Ring Video Doorbell 3 -serien lanseres neste måned - med Ringeklokke, slik at du alltid kan høre dem

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Enten du er fan av videodørklokker eller ikke, kan du ikke nekte for at de virkelig kommer til sin rett nå som vi alle praktiserer sosial distanse.

    Ring - en av de første produsentene av smarte dørklokker - lanserer sine siste tillegg denne måneden, for å hjelpe deg og din husholdning trygg.

    I slekt: Eksperter avslører at dette er den tiden på dagen du mest sannsynlig blir utsatt for innbrudd - og hvordan du kan unngå det!

    The Ring Video Doorbell 3 and 3 Plus

    Som med alle smarte dørklokker ringer noen på den, og du blir varslet umiddelbart via en app på smarttelefonen din, enten du er hjemme eller borte. Med videodørklokker ser du dem, men de ser deg ikke, og du kan snakke med dem direkte via toveis lyd.

    Den nye Ring Video Doorbell 3 og Video Doorbell 3 Plus har begge HD 1080p video, nattesyn. Siden selskapet eies av Amazon, kan enhetene kobles til en Alexa stemmeassistent, slik at du kan se video via en Amazon Echo Show -enhet i hjemmet ditt bare ved å spørre.

    Begge dørklokkene er batteridrevne, så de er enkle å installere, og når de trenger lading, fjernes batteripakken enkelt med en ringspesifikk skrutrekker. De har også begge bevegelsessensorer som vil varsle deg hvis noen nærmer deg døren.

    Kommer snart: Video Doorbell 3 Plus, £ 199, Ring

    Hva er forskjellen mellom Ring Video Doorbell 3 og 3 Plus?

    Selv om vi har nevnt bevegelsessensorene, har begge også en ny justerbar bevegelsesfunksjon kalt Near Motion Zone, som lar deg begrense området som utløser varslene - perfekt hvis du står overfor en travel person gate.

    Det Video Doorbell 3 Plus har som den andre ikke har, er en super smart funksjon som heter Pre-Roll. Dette viser deg avspillingsvideo av det som skjedde fire sekunder før bevegelsessensorene ble utløst. Denne ekstrafunksjonen gir deg tilbake bare £ 20 mer.

    Den nye ringeklokken

    Hvis du ikke har telefonen med deg rundt i huset, er det sannsynlig at du ikke alltid vil høre dørklokken. Det er her Ring Chime kommer til unnsetning. En enkel, ikke-påtrengende enhet som kobles til en stikkontakt i et rom eller en gang, forsterker Ring Chime lyden på dørklokken, mens den fungerer som en praktisk wi-fi-forlenger.

    Ukens video

    Selskapets neste generasjon av disse enhetene - Chime og Chime Pro - lanseres sammen med videodørklokkene neste måned. Sammenlignet med tidligere modeller har de hatt litt av et redesign, slik at de blander seg i bakgrunnen mer enn før. Chime Plus har også et innebygd nattlys-perfekt for å tilføre en myk glød til gangen når hele huset sover.

    I slekt: Peter Bleksley - tidligere stjerne i 'Hunted' - deler sine beste tips for å gjøre hjemmene tryggere

    Ring Video Doorbell 3, Video Doorbell 3 Plus, Chime og Chime Plus lanseres alle 28. april.

    click fraud protection
    Ny guide forteller hvordan du arrangerer det perfekte middagsselskapet

    Ny guide forteller hvordan du arrangerer det perfekte middagsselskapet

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. En ny guide for h...

    read more
    Drømmesenger og soverom ideer

    Drømmesenger og soverom ideer

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Britene drømmesen...

    read more
    Den ene tingen du kan gjøre for å unngå å bli gazumped, ifølge en ekspert

    Den ene tingen du kan gjøre for å unngå å bli gazumped, ifølge en ekspert

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Gazumping er et s...

    read more