Aldi veggteppet og arrangøren vil fjerne rot på skrivebordet

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Uansett hvor gamle vi blir, vekker september alltid i oss denne følelsen av å ønske å gjøre endene våre klare for det nye studieåret. En bryter trykkes når den nye måneden kommer, og plutselig holder vi på å rydde, organisere og generelt ordne opp i livene våre.

Aldi selger nå et praktisk tilbehør til hjemmekontoret som er perfekt hvis du ofte ender opp med å jobbe omgitt av rot til tross for at du forkynner "ryddig skrivebord et ryddig sinn". Lavprisbutikkens lagringside for hjemmekontor kommer i form av et stilig filtveggoppheng og organiser, og for under £4 vil det forvandle selv de mest rotete pultene til en plass Marie Kondo ville godta.

Aldi veggteppe og organizer i grå kontorplass

(Bildekreditt: Aldi)

Aldi veggteppe & organiser

Det rimelige veggoppheng og organiser, tilgjengelig på Aldi-siden kommer i to nyanser av grått. Den har mange lommer for å gjemme bort det viktigste hjemmekontoret, fra penner og notatblokker til post-its og ladere, og den måler 37 x 45 cm.

Ved å utnytte veggplassen, vil Aldis røverkjøp virkelig hjelpe deg med å holde overflaten fri, slik at du kan fokusere på oppgaven. Vi er spesielt store fans av den mørkegrå versjonen som ser superslank ut og vil også skjule eventuelle tilfeldige pennemerker.

Imidlertid er den også tilgjengelig i en beroligende blek grå tone hvis det fungerer bedre med din eksisterende innredning. I denne tiden kan det være vanskelig å kontrollere ulike kabler, men dette er en god løsning når det gjelder hvordan skjule ledninger.

Aldi veggteppe og organizer i grå kontorplass

(Bildekreditt: Aldi)

Arrangøren er en del av Aldis bredere hjemmekontorsamling som har mange flotte produkter, klare for studenter som skal tilbake til universitetet (og resten av oss som bare vil organisere oss). Det er alt fra sammenleggbare skrivebord og skrivebordsstoler til skrivere og makuleringsmaskiner.

Mens veggteppet og organisatoren definitivt er et flott budsjett hjemmekontor idé, kan du også bruke den til oppbevaring av håndverksutstyr og barneleker. Alternativt kan du feste den på innsiden av en garderobedør med en Kommandokrok, hos Amazon, og bruk den til å huse tilbehør.

Det ville også fungere som en barnerom idé for eldre barn som trenger en skrivebordsplass for å få gjort lekser og revisjon. Vil du hente en?

Millie Hurst var senior innholdsredaktør i Ideal Home fra 2020-2022, og er nå seksjonsredaktør i Homes & Gardens. Før hun gikk inn i interiørets verden, jobbet hun som Senior SEO Editor for News UK i både London og New York. Du kan vanligvis finne henne som ser opp trendende termer og finner virkelige budsjett-makeovers våre lesere elsker. Millie kom opp med nettstedets daglige dupes-artikkel som gir leserne måter å kurere et stilig hjem for mindre.

click fraud protection
Disse rengjøringsfeilene kan gjøre høysnuen din verre

Disse rengjøringsfeilene kan gjøre høysnuen din verre

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Smarte røykvarslere og karbonmonoksidvarslere

Smarte røykvarslere og karbonmonoksidvarslere

Både røykvarslere og karbonmonoksid (CO) alarmer er ikke de mest spennende delene av hjemmeteknol...

read more
Hvordan holde en vinterhage kjølig

Hvordan holde en vinterhage kjølig

Ettersom temperaturene fortsetter å stige over sommermånedene, kan hjemmene våre bli spesielt var...

read more