Denne Prime Day Instant Pot-aftale giver dig en multi-komfur til kun £ 50

instagram viewer
  • Amazon Prime Day
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Det er Prime Day runde to, og der er stadig nogle fantastiske tilbud at hente på nye køkkengrej. Amazon Prime Day -køkkentilbud har leveret i år på frityrgryder, kaffemaskiner og blender -tilbud, men denne £ 40 rabat på den ikoniske Instant Pot skilte os ud.

    Nogle gange har vi alle brug for en nat fri fra at arbejde over en varm komfur, selv dem med en passion for madlavning. Tag to-stjernet Michelin-stjernet kok Michel Roux Jr, som det ser ud til også har et blødt sted for Instant Pot. Duo er en 7-i-1 multifunktionel komfur, trykkoger, langsom komfur, riskoger, sauter/bruner, yoghurtmaskine, dampovn og og varmere i ét. Med andre ord, det kommer til at blive en øjeblikkelig vigtigt i dit køkken.

    Duo 7-i-1 multi-trykkoger er i øjeblikket 44% rabat i dag-hvilket betyder, at der ikke er tid som nu til at få din egen kok-godkendte gryde billigere. Det er nu kun 49,99 £ på Amazon. Og hvis du undrer dig over, om dette er en god handel, husker vi stadig sidste års Prime Day Instant Pot -rabat, som var £ 10 dyrere end det nuværende prisfald på £ 59,99.

    Amazon Prime Day Instant Pot -aftale

    Instant Pot Duo 7-i-1 elektrisk trykkoger: var £ 89,99, nu £ 49,99 hos Amazon (spar £ 40)
    Instant Pot er det smarte køkkenapparat, der tilbereder sunde og lækre måltider, enkelt og hurtigt. Det er på grund af dette, at køkkenudstyret er blevet Amerikas mest elskede multikoger og et af de bedst sælgende små køkkenmaskiner i verden. Og nu kunne den blive din, for mindre.

    Se tilbud

    Hvad gør en Instant Pot?

    Billedkredit: Amazon


    Kort fortalt øger Instant Pot Duo madlavningen med 2-6 gange og sparer op til 70 procent af den energi, der bruges i traditionelle madlavningsmetoder. Den smarte multifunktionelle komfur erstatter også effektivt syv apparater i processen, hvilket betyder, at køkkener er mere strømlinede.

    Den fås i tre størrelsesindstillinger. Alle størrelser leveres med 13 standard one-touch Smart-programmer, hvilket betyder, at måltiderne er uendelige. For at citere kokken Michel Roux Jr bliver hver af disse måltider 'tilberedt til perfektion hver gang'.

    De smarte programindstillinger omfatter ‘Suppe/bouillon, kød/gryderet, bønne/chili, langsom kogning, sauter, ris, grød, damp, yoghurt, hold varm og trykkog’. De større 5,7L- og 8L Duo-modeller kan prale af to ekstra forudindstillinger til multigrain- og fjerkræretter.

    Her er Michels godkendelsesstempel fra da gryden første gang blev lanceret på Amazon ...

    @InstantPotUK: Tilberedt til perfektion hver gang nu tilgængelig fra Amazon http://t.co/vLhrEsobkWpic.twitter.com/1jeac1qDGo

    - Michel Roux Jr (@michelrouxjr) 10. november 2014

    Dette er et køkkenapparat, der er værd at bruge penge på ifølge Michelin-kokken Michel Roux Jr. 'Tilberedt til perfektion hver gang' er citatet, han deler.

    Bedste slow cookers - topmodellerne til at lave ubesværede gryderetter, karryretter og mere

    Instant Pot Duo 7-in-1 kommer i 3 praktiske størrelser, der passer til ethvert køkken. Vælg mellem de forskellige størrelser, fra 3 Liter, 5,7 Liter & 8 Liter modeller.

    click fraud protection
    Phil Spencers husprisforudsigelse - 'Det bliver værre'

    Phil Spencers husprisforudsigelse - 'Det bliver værre'

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Rightmove og Zoopla...

    read more

    Airbnbs mest populære hjem på Instagram afsløret - og vi vil besøge dem alle!

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Velfortjent pause. ...

    read more
    Halifax pant uden pant slutter sig til bølgen af ​​familieforøgede realkreditlån

    Halifax pant uden pant slutter sig til bølgen af ​​familieforøgede realkreditlån

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Halifax har fulgt B...

    read more