Öppet hus: Ett Edwardianskt hem med en modern tillbyggnad i nordvästra London

instagram viewer
  • Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln.

  • Detta familjehem ger stilkontrast, med en ljus, ljus modern förlängning som läggs till en mörk, broodig edvardiansk bas

    Ett dramatiskt, överdimensionerat porträtt hänger i entrén och lägger till en monokromatisk Sixties -twist till de traditionella klinkergolven och vita banister. Husets periodstämning håller verkligen koll i hallen - men moderna detaljer som konstverk och möbler hjälper till att koppla det till den mer samtida känslan någon annanstans.

    Inredningen här markerar utgångspunkten från den ursprungliga edwardianska entrén till den moderna förlängningen på baksidan.

    Biorummet är en av de mycket moderna tilläggen till huset. "För tillfället har pojkarna en vana att beordra utrymmet", säger ägaren. "När de börjar titta på bisarra klipp på YouTube gömmer vi oss nere." Ett dolt dryckeskåp ligger bakom väggenheten, för när barnen ligger i sängen.

    Matsalen ligger fast i den moderna delen av huset och är ett utmärkt utrymme för att visa familjens favoritkonstverk, tillsammans med skräddarsydd belysning som utformats av arkitekten. Ägaren säger, "eftersom han också är en designer, tänker han på hur mindre bitar kommer att passa inuti det större utrymmet. Så alla proportioner fungerar bara. ”

    En spiraltrappa, så vit och krökt som ett blekt snäckskal, rinner ner från ett gallerierat bibliotek till en öppen planlösning, som leder från det traditionella kaklade området till ett totalt modernt ett. "Vi har ganska olika smaker, så det är vettigt att vara omgiven av flera stilar", säger ägaren med ett leende.

    Denna ljusa översvämmade köksdel fungerar utmärkt för både familjeliv och underhållning. "Bänkskivan är terrazzo och vi älskar färgen - fantastiskt varmt, men med lite säd för extra intresse", säger ägaren.

    Barns sovrums främsta funktion är våningssängarna. Ägaren säger: ”Pojkarna sov i våningssängar på vår senaste semester och gillade det så mycket, de bad om att få dela igen. De är väldigt nära och sover bättre i samma rum. ”

    Mattan i sovrummet ekar upp fiskbensmönstret på nedervåningen och länkar subtilt ihop de olika golven och stilarna.

    Befälhavaren badrum är förvarad och ren vit, vilket ger ytterligare en kontrast till de mörkare nyanserna på träpanelen och heltäckningsmatta bredvid.

    click fraud protection

    Enkla lösningar: Ljust målat Ikea pallhack

    IKEA Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln. Jazz upp ...

    read more

    Öppet hus: Ett punkinspirerat LA-hem

    Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln. Från Livinget...

    read more

    Öppet hus: Vandra genom denna Regency -villa i Hampshire

    Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln. Ta en titt in...

    read more