Ta en rundtur i detta utökade moderna hem i Hertfordshire

instagram viewer
  • Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln.

  • Många människor upptäckte potentialen i ett snyggt, fristående hus i rött tegel, undangömt i en lugn, genomgående väg. ”Läget var lysande. Dessutom fanns det plats att förlänga vid sidan och det hade en underbar trädgård, säger ägaren.

    Andra köpare tyckte klart detsamma, som efter husresor det gick till slutna bud. "Otroligt nog hade vi tur" utbrister ägaren. Huset hade blivit väl underhållet, så familjen flyttade in direkt.

    De levde med det daterade köket och badrummet och persikainredning från vägg till vägg i fem år, för att förstå hur familjen levde och rörde sig inom det.

    Exteriör

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-2

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    "Vi lärde oss att vi älskar att vara tillsammans, så en öppen planlösning skulle passa oss", säger ägaren. "Vi behövde mer bostadsyta och mer naturligt ljus, samt ett fjärde sovrum och eget badrum på övervåningen."

    För att uppnå detta utökades bottenvåningen och köket, matsalen och vardagsrummet knackade in

    köksidé med öppen planlösning med stora fönster och takfönster in i ett högt, välvt tak.

    En sekund förlängningsidé byggdes över garaget, som också omvandlades till ett lekrum. Samtidigt fick den röda tegelns exteriör en makeover med nästan svart render.

    Hall

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-7

    Bildkredit: Future plc/ Colin Poole

    En veranda byggdes på husets framsida och den gamla ytterdörren ersattes med glaspaneler som släppte in ljus i hallen.

    Vardagsrum

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-11

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    Pippas sittgrupp har högt i tak och massor av fönster, så väggarna på grön vardagsrumsidé är inte överväldigande. "Jag valde Farrow & Ball's Inchyra Blue, som är en supermörk blågrön, i sittgruppen. Det är så rikt och inbjudande, och vi älskade att se hur våra konstverk ser ut mot det. '

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-10

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    "Utrymmet kändes stort och överväldigande, men nyckeln till att få det att fungera var att skapa" zoner "för att få det att känna sig lugnt och ordnat", säger ägaren. "Jag använde färg för att skilja de olika områdena. Jag har gått för ljusare nyanser runt matbordet och köket för att öka ljuset och ge dem en mer funktionell och aktiv känsla.

    Kök

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    "I en öppen planlösning måste du tänka på vad som kan ses från någon annanstans i rummet-så vi planerade köket med det i åtanke. Eftersom vi lagar mycket, tog jag med mycket lagringsutrymme för utrustning och ingredienser, säger ägaren.

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-8

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    Stora hyllor i oavslutat trä ger varm färg till det svala, grå köksidé. "Jag utformade köket så att när vi slappnar av eller vid bordet, tittar vi på vackra utställningshyllor."

    Matplats

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-9

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    Matplatsen i rummet ser utåt mot trädgården genom rikliga Bifold -dörrar på baksidan av förlängningen.

    Huvudsovrum

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-6

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    "Vi såg till att den nya mästarsviten är undanstoppad från flickornas sovrum och badrum, så att alla kan ha integritet när de är äldre", säger ägaren.

    Ägarens ljusgråa väggar och matta betyder att hon kan ändra sin vägg till nästan vilken färg som helst. "Muren av djup, mörkgrön gör att området runt sängen känns vilsamt och lugnt. Men det överväldigar inte väggen, säger hon. "Vi använde en ljusgrå färg på de andra väggarna som känns mer energigivande och ramar in den gröna utsikten från fönstret."

    Barns sovrum

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-4

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    Den mörka paletten sträcker sig in i parets åttaåriga dotters svala sovrum, där det lyfts av tongröna från djupblått till vackert vatten. Hennes svartmetalsäng och den bärgade skolstolen upprepar husets funktionella, mix-and-match-atmosfär. En cool uppsättning för en unge tjejens sovrumsidé.

    Badrum

    utökat-samtida-hem-i-Hertfordshire-3

    Bildkredit: Future PLC/ Colin Poole

    "Jag ville att samma utseende och känsla skulle springa genom hela huset, så allt känns anslutet", säger ägaren. "Badrummet är målat i samma grönt som vårt sovrum och jag har använt liknande golvplattor i korridoren."

    Veckans video

    "Det hade varit lättare att köpa ett nytt tvättställ, men jag gillar att ha något okonventionellt. Det här var ett gammalt ginskåp som jag hittade i en välgörenhetsbutik och målade. ’Skål så mycket idé om uppmjukade möbler.

    "Vi är stolta över det hem vi har skapat", tillägger hon. "Att vänta så länge innan vi började förlänga huset lönade sig. Vi kunde tänka igenom det noga och vi fick layouten rätt. Det är allt vi hoppades att det skulle vara.

    click fraud protection
    Enkel up-cycling och hyresvärdsvänliga hacks förvandlar denna hyresfastighet

    Enkel up-cycling och hyresvärdsvänliga hacks förvandlar denna hyresfastighet

    Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln. Så fort den h...

    read more
    Från Wreak till Wow! Stig in i detta fantastiska självbyggda ekologiska familjehem

    Från Wreak till Wow! Stig in i detta fantastiska självbyggda ekologiska familjehem

    Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln. Putri och Ben...

    read more
    Djärva färger skapar massor av dramatik i detta tidstypiska hem i Glasgow

    Djärva färger skapar massor av dramatik i detta tidstypiska hem i Glasgow

    Vi tjänar en provision för produkter som köps via några länkar i den här artikeln. Ägarna till d...

    read more