Nová čistička vzduchu IKEA je taká, akú ste ešte nevideli

instagram viewer
  • Získavame províziu za produkty zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku.

  • Či už žijete v znečistenom centre mesta alebo vás sužuje peľ na vidieku, prvá inteligentná čistička vzduchu IKEA, STARKVIND, sľubuje, že do vášho domova vnesie závan čerstvého vzduchu.

    The čistič vzduchu ktorý bol uvedený na trh tento mesiac v Spojenom kráľovstve, je prvým produktom „Smart Air“ giganta flatpack. The STARKVIND stojí 129 £ a bol navrhnutý na zlepšenie kvality vzduchu v domácnosti tým, že pomáha odstraňovať prachové častice, peľ a škodlivé plyny.

    Čo nás však na STARKVIND skutočne zaujalo, je dizajn. Čistička vzduchu IKEA nemôže byť ďalej od objemných stereotypných čističiek vzduchu.

    drevený príručný stolík do obývačky

    Obrazový kredit: IKEA

    IKEA čistička vzduchu

    STAKVIND je dostupný v dvoch prevedeniach. Samostatný dizajn je tenký a kruhový, je k dispozícii v čiernej a bielej farbe a dá sa ľahko zasunúť nápady do obývačky zdvojnásobenie ako kus moderného umenia.

    Je to však druhý dizajn, z ktorého sme najviac nadšení – stôl. Keď končím s otázkou, ako skryť objemnú čističku vzduchu, stolový model STARKVIND možno použiť ako príručný stolík alebo nočný stolík.

    Nemusíte si robiť starosti s prácou nápady do spálne okolo očí, pretože obsahuje charakteristický Scandi dizajn IKEA, ktorý je k dispozícii vo svetlom aj tmavom dreve.

    biela čistička vzduchu

    Obrazový kredit: IKEA

    „Pri navrhovaní STARKVIND sme chceli začleniť moderné princípy dizajnu, ktoré sa dajú prispôsobiť meniacemu sa životnému štýlu,“ hovorí Alistair Lowther, HFB Leader Core Area (Living) v IKEA UK & IE. „Prístup k čistému vnútornému vzduchu je dôležitý pre udržanie zdravia, najmä keď žijeme v oblastiach s vysokým znečistením ovzdušia.

    „Aj keď vieme, že neexistuje jediné riešenie na vyriešenie znečistenia ovzdušia v interiéri, neustále pracujeme na nových produktoch, ktoré umožňujú ľuďom viesť zdravší život.

    čierny drevený príručný stolík

    Obrazový kredit: IKEA

    Video týždňa

    Čistička vzduchu má dvojfiltrový systém, ten je však možné prispôsobiť tak, aby obsahoval tri filtre pripojením uhlíkového plynového filtra, ktorý je možné zakúpiť samostatne. Predfilter zachytáva veľké častice, ako sú vlasy a prach, zatiaľ čo druhý filter odstraňuje 99,5 percent menších častíc vo vzduchu, ako je peľ. Doplnok uhlíkového plynového filtra pomáha absorbovať plynné znečisťujúce látky a nepríjemné pachy.

    STARKVIND má päť rôznych rýchlostí ventilátora a vstavaný senzor kvality vzduchu, ktorý upravuje rýchlosť ventilátora podľa množstva znečistenia vo vzduchu. Systém je možné prepojiť s inteligentným systémom IKEA Brána TRÅDFRI na ovládanie a plánovanie produktu prostredníctvom aplikácie IKEA Home smart.

    click fraud protection
    Vodka do umývačky riadu: rýchlo sa meniaca kokteilová šialenstvo, ktorá zaplavuje národ

    Vodka do umývačky riadu: rýchlo sa meniaca kokteilová šialenstvo, ktorá zaplavuje národ

    Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu. Ochute...

    read more
    Táto lacná prerábka kúpeľne stála 500 libier - ale vyzerá to, že stojí oveľa viac!

    Táto lacná prerábka kúpeľne stála 500 libier - ale vyzerá to, že stojí oveľa viac!

    Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu. Sen o ...

    read more

    10 vecí, ktoré ste nikdy nevedeli o Dni otcov

    Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu. Deň ot...

    read more