SonicScrubber je najnovší obľúbený čistiaci nástroj pani Hinchovej, ktorý každý potrebuje

instagram viewer
  • Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

  • Ak hľadáte nástroj, ktorý vám náročnú prácu odstráni z čistenia, nehľadajte nič iné ako SonicScrubber.

    Súvisiace: Aldi predáva čistiace prostriedky schválené pani Hinchovou za výhodné ceny

    Šikovný čistiaci nástroj sa k nám prvýkrát dostal vďaka senzácii z čistenia pani Hinchovej. Influencer pravidelne zdieľa videá s návodom na čistenie na svojich príbehoch na Instagrame. V niektorých z jej najnovších príbehov zohral SonicScrubber hlavnú úlohu.

    Pozrite si tento príspevok na Instagrame

    Šťastnú sobotu Hincherovci! Ako sa máme všetci? Myslel som, že by som sa podelil o fotku svojej zoškriabanej kúpeľne s vôňou levanduľovej únikovej zoflóry 😍 prečo nie! Mohol by som tu stáť celý deň 🤣 Nasadil som úhľadnú zoflóru do záchodovej kefy, nalial trochu do záchodu a zátky, nastriekol zoflóru (zriedenú) na všetky dlaždice a utrel ich! A tiež sme s ním prestriekali sprchovaciu podložku! 💜 Aké miestnosti ste dnes skrášlili? Alebo aký je váš obľúbený dezinfekčný prostriedok, s ktorým sa môžete hinchovať? Tiež by som sa chcel odo mňa VEĽMI poďakovať za to, že ma vždy udržiaval v mojom insta účte. v poslednej dobe to nie je najpozitívnejšie miesto, ale myslím si, že je vždy dobré si pripomenúť, aké šťastie máme všetci ❤ šťastie, že dokonca máme v prvom rade upratané svoje domovy. Bez ohľadu na to, koľko účtov môže mať účet.. nikto tu nie je, aby nikomu inému zobral lesk (doslova)! Všetci si uvedomujeme strašnú negativitu, ktorá sa vo svete práve teraz deje. Úprimne povedané, za posledných pár dní som zostal bez slov. a dáva to veľa do perspektívy.. neplytvajme energiou negatívne ale namiesto toho buďte vďační, vďační a modlite sa za tých, ktorí nás skutočne potrebujú. #sme v tom všetci spolu

    Príspevok zdieľaný používateľom Sophie Hinchliffe (@mrshinchhome) na

    Pani Hinchová predviedla, ako pomocou tohto nástroja vyčistiť rohy zásuvky práčky a ako oživiť kuchynské dlaždice. Ak sú hotové výsledky čímkoľvek, čistiaca kefa funguje ako sen. Čo je však také špeciálne na tejto najnovšej obľúbenej pani Hinchovej?

    Čistiaca kefa SonicScrubber

    SonicScrubber funguje ako elektrická zubná kefka, oscilačná hlava sa otáča 10 000 krát za minútu. To pre vás znamená oveľa menej námahy a času stráveného drhnutím. Čistiaca kefa v skutočnosti sľubuje skrátenie času čistenia až o 57 percent.

    Je napájaný batériou s dlhou hlavou, takže je ideálny pre dosiahnutie všetkých ťažko dostupných oblastí. Vedzte teda viac výhovoriek, ako zanedbať tie zaprášené drezové rúry alebo rohy skriniek.

    SonicScrubber 1

    Môžete si vybrať zo štyroch rôznych hláv-stredne veľkých, veľkých, kužeľovitých a mäkkých štetín. Bez ohľadu na to, čo vaše čistenie vyžaduje, jedna z týchto hláv určite urobí trik.

    Kúpte teraz: SonicScrubber, 18,99 libier, Amazon

    Pani Hinchová však nie je jediným fanúšikom elektrickej čistiacej kefy. Na Amazone získal žiarivé recenzie s priemerným 4,6-hviezdičkovým hodnotením z 1 753 recenzií.

    Video týždňa

    „Keď som niekoľko mesiacov sedel na svojom zozname prianí a pokúšal som sa rozhodnúť, či to je niečo, čo som potreboval, alebo to bol len ďalší trik, ktorý som použil, potom som si uvedomil, že to vlastne nepotrebujem. Mal si to kúpiť hneď! Dostane ťažké známky takmer čokoľvek, bez toho, aby poškodil to, čo je pod ním, “napísal jeden z recenzentov.

    „Toto mení hru, každý to potrebuje,“ napísal ďalší.

    Súvisiace: Lynsey Queen of Clean odhaľuje bežnú chybu čistenia, ktorá by mohla spôsobiť, že čistenie vášho domu bude ťažšie

    Kefa je k dispozícii na Amazone za 18,99 libry. Pridáte jeden do svojho upratovacieho boxu?

    click fraud protection
    Pozrite sa, ako by precvičovanie tanečných rutín TikTok doma mohlo stáť škodu až 2 000 libier

    Pozrite sa, ako by precvičovanie tanečných rutín TikTok doma mohlo stáť škodu až 2 000 libier

    Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu. TikTok...

    read more
    V londýnskom dome speváčky Ellie Gouldingovej - zanechať fanúšikom Starry Eyed

    V londýnskom dome speváčky Ellie Gouldingovej - zanechať fanúšikom Starry Eyed

    Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu. Vstúpt...

    read more
    Mama vytvára čarovnú spálňu s tematikou Harryho Pottera hodnú filmového setu!

    Mama vytvára čarovnú spálňu s tematikou Harryho Pottera hodnú filmového setu!

    Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu. Táto s...

    read more