Imagini de fundal izbitoare și gri conferă terasei victoriene restaurate un aspect nou

instagram viewer
  • Câștigăm un comision pentru produsele achiziționate prin intermediul unor linkuri din acest articol.

  • Când li s-au dat cheile viitoarei lor case, o casă victoriană cu terasă din North Dulwich, acest duo fericit s-a simțit deosebit de norocos. Cu alți câțiva cumpărători care se luptau pentru dobândă, vânzarea a scăzut la oferte sigilate. „Casa nu fusese atinsă și nu găsești multe astfel de proprietăți în zonă, așa că erau mulți oameni care concurau. Totul a fost puțin tensionat, dar am fost încântați când am aflat că oferta noastră a fost acceptată ”, spune proprietarul casei, care tocmai și-a înființat propria firmă de design interior (emmamastersinteriors.com).

    Cuplul, care are un fiu de șase ani, a fost în posesia cheilor doar câteva ore înainte de a le preda direct constructorilor. „Deoarece a fost o vânzare de probat, au existat câteva luni înainte de preluarea dreptului de proprietate și acest lucru mi-a dat timp să planific, să obțin cotații și să creez liste de locuri de muncă”, își amintește proprietarul casei.

    În ciuda acumulării de mulți ani de mobilier și decădere, cuplul a putut vedea potențialul. „Motivațiile noastre pentru mutare au fost pentru mai mult spațiu și pentru a intra într-o zonă de captare mai bună pentru școli. Știam destul de repede că vrem să cumpărăm casa. Camerele aveau un simț al proporției și al caracterului foarte frumos, așa că am făcut o ofertă la finalul vizionării ', spune ea.

    După înmânarea casa la constructori în luna mai și închirierea din apropiere, abia în decembrie familia s-a mutat în cele din urmă. După o astfel de revizuire epică a casei lor, familia dorește acum să încetinească ritmul și să se relaxeze. „Din fericire am mușcat glonțul și am amenajat din nou grădina în același timp în care erau constructorii, așa că acum suntem hotărâți să ne bucurăm de roadele muncii noastre.”

    Hol

    hol cu ​​gresie originală

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Sub mai multe straturi de covor, cuplul a descoperit plăcile victoriene bine conservate care au fost ulterior curățate.

    ‘Potrivit vecinilor, casa fusese întotdeauna proprietatea aceleiași familii. Constructorii au găsit tot felul de relicve din trecut, inclusiv o carte de nasturi din 1917 care fusese umplută în coș. Credem că proprietarul a pus-o acolo pentru a opri proiectul. De asemenea, adăugase straturi și straturi de covoare de-a lungul anilor sub care erau plăci de podea și dale în stare fantastică ”, notează ei.

    Sală

    sufragerie gri cu perete cu elemente modelate

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Un fundal de tapet îmbină această schemă cu tonuri de gri moderate, oferind un sentiment de profunzime. Pardoselile originale au fost revopsite într-un ton gri pentru a continua senzația de curgere și calm.

    „Nu sunt unul pentru o cantitate imensă de culoare, așa că am optat pentru o bază strânsă și neutră, adăugând accente albastre cu accesorii și lucrări de artă”, spune proprietarul idee de living gri. ‘Ebay a fost o resursă strălucită pentru noi. Am cumpărat o mulțime de mobilier pe care apoi l-am tapițat. Am găsit, de asemenea, accesorii minunate, cum ar fi un set de mânere de ușă georgiene care erau în concordanță cu casa. Cele două amprente de tapet aduc, de asemenea, o coeziune caracteristică. '

    Confortabil

    confortabil cu accente albastre și canapea catifea indigo

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Profilul orizontal redus al acestei canapele se potrivește bine cu raftul cu imagini de artă.

    confortabil cu scaune de la mijlocul secolului și accente albastre

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Scaunele la scară mică de la mijlocul secolului asigură ușa neobstrucționată, în timp ce accentul albastru al picturii animă schema.

    Profilul orizontal redus al acestei canapele se potrivește bine cu raftul cu imagini de artă.

    Bucătărie

    schemă de bucătărie mono cu caracteristici industriale

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Revizuirea intensă a cuplului de către cuplu a presupus o nouă zonă de bucătărie-sufragerie pe toată lățimea, construită la 4,5 metri de casa originală. Vechea bucătărie din bucătărie a fost transformată într-un design de cameră de utilitate și vestiar la parter.

    Plăcile de porțelan pal rezistente oferă o senzație mai ușoară acestui spațiu orientat spre nord. Atingerile industriale ale lămpilor suspendate și ale scaunelor de bar se leagă de ferestrele încadrate din oțel.

    Zona de luat masa

    Srea în bucătărie-sufragerie în plan deschis, cu tapet cu scaune mixte

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Lămpile de perete industriale sunt amestecate cu cele mai tradiționale idee de lambriuri de perete pentru un aspect proaspăt actualizat. Scaunele de pe o piață de antichități au fost revopsite pentru a se încadra în schema de culori.

    Baie

    schemă de baie neutră cu duș din marmură

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    La etaj, baia familiei a fost mărită și, deasupra, a conversie loft cu două dormitoare și o baie au fost adăugate. Ferestrele noi, țiglele de acoperiș și renovarea ușii din față i-au conferit proprietății un facelift lateral.

    Proprietarii de case au mișcat ușor peretele pentru a permite spațiu atât pentru o cadă, cât și pentru un duș generos. Venele cenușii ale marmurei unesc ușor schema.

    Dormitorul principal

    dormitor cu tapet erou în gri

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Mai degrabă decât atârna arta, ideea tapetului dormitorului împrumută dramă schemei. Tabelul scăzut asigură un impact maxim. Tonurile lemnoase calde ale mobilierului antic punctează această schemă neutră.

    Dormitorul băiatului

    dormitor băieți cu temă cerească

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Videoclipul Săptămânii

    Un perete accent cu strălucire în autocolante întunecate aduce o senzație magică după lăsarea întunericului pentru acest lucru idee de cameră pentru copii. Schema monocromatică va funcționa bine pe măsură ce Alfie îmbătrânește. Autocolantele de perete conferă pereților neutri atât culoare, cât și un element educativ.

    Dormitor pentru oaspeti

    dormitorul de oaspeți cu amenajarea biroului de acasă

    Credit de imagine: Future / Brent Darby

    Un perete de culoare închisă oferă un sentiment de adâncime cu o imprimare geometrică simplă care oferă un punct focal, aducând același sentiment de continuitate monocromatic ca în toată casa. O masă de toaletă-spațiu de lucru este un plus versatil.

    Feature de Juliet Benning.

    Teachs.ru
    Faceți un tur unei case victoriene inteligente din Londra cu o extensie de sticlă spațioasă

    Faceți un tur unei case victoriene inteligente din Londra cu o extensie de sticlă spațioasă

    Câștigăm un comision pentru produsele achiziționate prin intermediul unor linkuri din acest arti...

    read more
    Terasă cu două dormitoare din anii 1970 în vestul Londrei, transformată cu descoperiri și frunzișuri din piața de vechituri

    Terasă cu două dormitoare din anii 1970 în vestul Londrei, transformată cu descoperiri și frunzișuri din piața de vechituri

    Câștigăm un comision pentru produsele achiziționate prin intermediul unor linkuri din acest arti...

    read more
    Faceți un tur al acestei case inteligente din Surrey, toate îmbrăcate de Crăciun

    Faceți un tur al acestei case inteligente din Surrey, toate îmbrăcate de Crăciun

    Câștigăm un comision pentru produsele achiziționate prin intermediul unor linkuri din acest arti...

    read more