Tur al casei victoriene pline de lumină

instagram viewer

Prima privire în lumea proprietarilor este prin rezervorul de pești, care aduce lumină în intrare. Originalul îngust hol a fost eliminat pentru a câștiga înapoi metru pătrat pentru sufragerie. Între timp, balustrada agitată victoriană a fost înlocuită cu un zid solid, care se pretează mai bine liniilor simple și curate ale spațiului.

Personalizat rafturi își păstrează colecția de muzică organizată. Incorporează dulapuri cu ecrane realizate din același material folosit pentru acoperirea amplificatoarelor Marshall, care permite transmiterea infraroșu, permițând cuplului să păstreze gadgeturi precum DVD playerul ascuns. Această cameră a fost adesea transformată în propriul club de noapte!

Pe cealaltă parte a separatorului inventiv al rezervoarelor de pește, mobilier simplu și un culoare neutra paleta permite ca toate caracteristicile ciudate să ocupe locul central.

Covoarele sunt de la Eileen Gray de la Magazin Aram. Canapeaua Darwin este de Arflex din Viaduct. Pernele Shanghai Tip sunt de la Moroso la Mentă.

O extensie în redundant retur lateral a creat un spațios bucătărie-sufragerie care este inundat de lumină.

Peretele dulapurilor este realizat din IKEA carcase prevăzute cu uși de înaltă calitate - un exemplu al misiunii proprietarilor de a obține detalii elegante și contemporane la un preț rezonabil.

The Sufragerie podeaua este așezată cu plăci de porțelan ușor de întreținut. Pereții albi și unitățile exterioare (care prezintă același blat de lucru ca și bucătăriile) aduc un aer arhitectural spațiului, adăugând iluzia că există o altă „cameră” în exterior.

The grădină a fost ridicat pentru a face legătura cu podeaua bucătăriei. Deoarece acest spațiu este mic, arhitect Paul McAneary a proiectat toate mobilierele fixe (băncile și jardiniere) într-un unghi pentru a crea o perspectivă falsă, atrăgând ochiul spre un punct de fugă și astfel făcând spațiul să pară mai mare.

Depozitare inteligentă înseamnă dormitor este calm și fără dezordine. Întregul perete este ocupat cu dulapuri din podea până în tavan, adăpostind totul pantofi la un televizor cu ecran plat.

protection click fraud
Parcurgeți o semi georgiană clasificată în gradul II cu interioare tradiționale de țară

Parcurgeți o semi georgiană clasificată în gradul II cu interioare tradiționale de țară

Câștigăm un comision pentru produsele achiziționate prin intermediul unor linkuri din acest arti...

read more

Faceți o plimbare în jurul acestei vile gotice victoriene din Kent

Cuplul a descoperit că are nevoie de mai mult spațiu, așa că au început să caute tot mai departe ...

read more

Faceți un tur în jurul acestei bucătării roșii vibrante

Proprietarul dorea insulă de bucătărie să semene cu curbele unei nave. Are o margine suplimentară...

read more