5 fordeler med klimaanlegg i hjemmet

instagram viewer
  • Forfremmelse

Energieffektiv, lav pris og hviskende stille – bare noen av de mange fordelene klimaanlegg kan gi hjemmet ditt.

grå stue med klimaanlegg over sofa

Bildekreditt: Mitsubishi Electric

Det er ingen tvil om at været alltid er et hett samtaleemne i Storbritannia, og dets innvirkning på hjemmene våre. Det ene minuttet er vi for varmt, det neste for kaldt.

Perioder med intens varme kan raskt skifte til et friskt, kjøligere klima, noe som gjør det vanskelig å holde ombygde lofter, kjellere og andre oppholdsrom komfortable. Og ettersom flere av oss enn noen gang før jobber hjemmefra, er et behagelig miljø året rundt viktig nå.
Klimaanlegg blir nå mer og mer populært.

Så la oss se nærmere på hvordan et klimaanlegg kan hjelpe hjemmet ditt til å holde seg komfortabelt, uansett vær.

1. Ideell for kjøling og oppvarming

Mitsubishi Electrics klimaanlegg for boliger kjøler ikke bare et rom, de kan også varme det opp. Siden enhetene kan gjøre begge deler, holder de rommene på en konstant omgivelsestemperatur gjennom hele dagen og gjennom årstidene.

Ideell for varme områder, som store rom med glasssider, vinterhager og treningssentre, sørger klimaanlegg hver plass holder seg på en optimal temperatur hele året takket være en kjølig mild bris eller en boost av varme.

2. Energieffektiv og stillegående

M-seriens klimaanlegg skaper den perfekte arbeids- og soveatmosfære, og er overraskende stillegående og energieffektive, og leverer opptil A+++ energieffektivitet. De har jevne, lave støynivåer, og gir konstant komfort, dag og natt.

Mitsubishi Electric har skapt M-serien av klimaanlegg for huseiere. Premium- og Zen-serien har gode filtreringssystemer som filtrerer ut allergener og forurensninger og gir utmerket luftkvalitet i hele hjemmet ditt.

Stue med klimaanlegg

Bildekreditt: Mitsubishi Electric

3. Renere luft innendørs

Disse klimaanlegget kan filtrere luften for å gi renere, friskere luft i hjemmet ditt. Tilbyr toppmoderne filtrering, kan enhetene nøytralisere forurensninger som pollen, støv, kjæledyrpels, mugg, virus, bakterier og andre mikroskopiske irritanter ned til PM2,5, noe som forbedrer luftkvaliteten innendørs for hele husstand.

I Premium-serien kan den innebygde Plasma Quad-teknologien også hemme SARS-COV-2 med 99,8 %. * Avledet fra og underlagt testresultater, for og på vegne av Mitsubishi Electric, utført ved Microbial Testing Laboratory, Japan Textile Quality and Technology Center, Kobe, Japan.

4. Gulv eller veggmontert design

Velg strømlinjeformede modeller som kan monteres på vegg eller gulv for å passe inn i innredningen din. M Series Premium-serien er tilgjengelig i en rekke farger, som Ruby Red og Onyx Black, også.

For å hjelpe huseiere med å velge den perfekte vegg- eller gulvmonterte enheten, har Mitsubishi Electric utviklet MEView3d-appen som lar deg se enhetene på stedet.

5. Lavpris kjøling

Ikke tro at klimaanlegg er utenfor husholdningsforbruket ditt fordi det finnes en klimaanlegg for nesten ethvert budsjett. Lavt strømforbruk tilsvarer lavere driftskostnader med modeller som er enkle å betjene, er Wi-Fi-aktiverte og kompatible med Amazon Alexa og Google Assistant.

For å finne ut mer om utvalget av klimaanlegg til hjemmet, besøk Mitsubishi Electrics nettsted.

click fraud protection
Blush pink er trending - kom ombord med disse nøkkelkjøpene

Blush pink er trending - kom ombord med disse nøkkelkjøpene

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Våre stilige kjøp...

read more
Baker Street -leilighet hvor H. G. Wells og Arnold Bennet lived er til salgs

Baker Street -leilighet hvor H. G. Wells og Arnold Bennet lived er til salgs

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Dette er det perf...

read more
Soho Home utendørs kolleksjon har lansert-og vi har funnet lookalikes på high street

Soho Home utendørs kolleksjon har lansert-og vi har funnet lookalikes på high street

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Gjenskap følelsen...

read more