5 overdådige grønne baderomsideer for å inspirere din renovering

instagram viewer
  • Forfremmelse

Har du en spennende baderomsoppussing på din prosjektønskeliste? Hvis du er på jakt etter inspirasjon til drømmeplassen din, har vi noen flotte grønne baderomsideer som vil injisere en luksusfølelse i dette så viktige rommet.

Bildekreditt: Roper Rhodes

Hvis grønt er på radaren i år, har du landet på det rette stedet for litt oppussingsinspirasjon. Denne fargen er trendy for bad akkurat nå, og Zoe Jones, senior innholdsprodusent for Roper Rhodes er enig med oss. "Nå mer enn noen gang er det etterspørsel etter flere spennende farger innen baderomsdesign," sier hun.

Hvorfor grønt? "Fra rik, klassisk jaktgrønn til myk salvie og skinnende smaragd, vi føler at grønt har gjort vellykket overgang fra kjøkken til bad og våre nyeste kolleksjoner reflekterer sterkt denne trenden,' sier Zoe. Og ærlig talt? Vi kunne ikke vært mer enige.

Å injisere grønt i rommet ditt ved å legge til bare ett stykke dekor eller møbel kan være akkurat det badet ditt trenger. Hvorfor? Enten badet ditt mangler vinduer eller er oversvømmet med lys, vil grønt bidra til å bringe utendørs inn. I tillegg er fargen grønn assosiert med natur og helse. Vi anbefaler en subtil nyanse av grønn for ikke å drukne et bad (ingen ordspill ment) da en lysere nyanse kan dominere rommet.

Inspirerende grønne ideer for badet ditt

Bad er synonymt med avslapning, og om ideen din om lykke er en rykende varm dukkert i badekaret eller en lang dusj brukt på å synge til favorittsangene dine, vil du sannsynligvis være enig. Grønn er en beroligende farge som er et godt valg når du ønsker å oppdatere baderomsplanen.

La oss komme i gang med våre 5 favorittgrønne baderomsideer for å inspirere din oppussing, og motivere deg til å gi badet ditt en oppfriskning.

1. Velg grønt for et tradisjonelt utseende

Lyst bad med mønstrede svarte og hvite fliser og grønn baderomsenhet med messinghåndtak, skjev svart stige med håndklær, ovalt svart speil og to sorte vegglamper

Bildekreditt: Roper Rhodes

Hvis interiørstilen din lener seg mot mer tradisjonelle design, er grønn den perfekte fargen for å injisere gammeldags sjarm i baderomsopplegget ditt. De grønne møbelenhetene sitter smart i midten av dette rommet, og avgir moderne landlige vibber takket være en allsidig einergrønn finish. Med Art Deco-inspirerte gulvfliser og slående sorte vegglamper og dette klassiske badet får du en smart, moderne vri.

Rene linjer og en luksuriøs håndmalt finish er et nøkkelelement i denne fantastiske Burford-serien i landlig stil. Perfekt for en rekke hjemmeinnredningsstiler, med innrammede dører og personaliserbare messingvarer, du kan skreddersy disse enhetene for å passe resten av baderomsdesignet ditt.

Lyst bad med buet vindu med mørk ramme, mønstrede svarte og hvite fliser og grønn baderomsenhet med messinghåndtak

Bildekreditt: Roper Rhodes

Perfekt balansert med teksturerte kvadratiske veggfliser som føles lette og lyse, er dette badet, selv om det inneholder mange svarte aksenter, alt annet enn svakt eller trist.

Burford Møbler, Pris på søknad.

2. Velg et dempet grønt Japandi-utseende

Baderom i japansk stil med frittstående badekar, teksturerte veggfliser og stripete gulvfliser i grått. Grønt baderomsmøbel med innebygget vask og avrundet speil med hengende kjeglelys

Bildekreditt: Roper Rhodes

Hvis du er ute etter et moderne og minimalistisk grønt baderomsdesign, så et modulært møbelsystem som maksimerer den brukbare gulvplassen og skjuler baderomsrot for å opprettholde en moderne stemning, bør være toppen av liste. Møbelserien Aruba fra Roper Rhodes krysser av for alle boksene.

Vurder oppbevaringsbehovene dine, og velg mellom gulvenheter, hyller, flere skuffer og enheter i full høyde – eller miks og match avhengig av hvor mye du trenger å gjemme unna. Tilpassede baderomsmøbler gjør en enkel jobb med å sikre at plassen din ser gjennomtenkt og uanstrengt stilig ut.

Bildekreditt: Roper Rhodes

Hvorfor ikke style opp plassen din med et trendy japansk utseende? Disse einergrønne enhetene med fargetilpassede håndtak vil myke opp et helt hvitt oppsett. Speil Arubas enkle former med lineære mønstre på vegger og gulv.

Aruba Monterte Møbler, Pris på søknad.

3. Bruk grønt for å skape en følelse av ro

Lyst bad med grå vegger og grønn enhet stående på svarte føtter. Frittstående hvit kar og store planter i skudd.

Bildekreditt: Roper Rhodes

Gi badet ditt en oppfriskning og injiser en følelse av natur med mild, agavegrønn. Sammen med frodige, baderomsvennlige planter og avgrenset tilbehør, er Fairmont-servantskapet den perfekte fargen for et rolig rom i spa-stil.

Subtil i fargen, men slående i design, er Fairmont-møbelserien et ideelt tillegg til moderne fra midten av århundret hjem, med en moderne vri for å gi badet ditt noe de andre rommene dine kanskje mangler: en følelse av unikhet.

Forvis rotet med dyp uttrekkbar oppbevaring og skuffer som gir god plass til toalettsaker og ekstra håndklær. Å holde overflatene klare vil bidra til å skape en følelse av ro, enten du tar deg et varmt bad, eller gjør hudpleierutinen din klar for en travel dag.

Fairmont Furniture, fra £850.

4. Eksperimenter med farger for en familievennlig stemning

Lyst bad med rosa gulvfliser, grå og hvite sekskantede veggfliser og grønn baderomsflytende enhet, med ovalt speil på vegg og morgenkåpe hengende

Bildekreditt: Roper Rhodes

Lek med uventede fargekombinasjoner som einergrønn og korall for å skape et lekent, lett og luftig utseende på familiebadet ditt. Velg veggmonterte enheter (dette er fra Scheme-serien) for å la lyset flomme rundt på badet ditt – og å holde gulvet klart skaper en illusjon av mer plass å jobbe med.

Vi vet alle hvor mye ting som kan samles på et travelt familiebad, så god oppbevaring er viktig! Inne i denne enkle, men stilige oppbevaringsløsningen, er det arrangører for å holde tingene dine ryddige og ryddige, innvendig og utvendig. Med slanke håndtak som gir et moderne utseende, lar Scheme-enhetene deg vise frem gulv- og veggfliser i sin helhet, noe som betyr at det er en flott løsning for å få mindre rom til å se større ut.

Ordningsmøbler, fra £252.

5. Oppover luksusfølelsen med grønne marmorfliser

Grønt baderomshjørne med grønne marmorfliser i dusjkar, sort dusj og hvitt frittstående badekar. Grønne fliser rammevask med et ovalt speil over

Bildekreditt: Roper Rhodes

Vil du legge til et luksuriøst grønt på badet ditt? For en smart oppdatering bør du vurdere å bytte opp veggfliser på badet. Disse superluksuriøse grønne marmorflisene vil ikke bare hjelpe deg med å gjøre dusjen om til din helt egen oase – storformatfliser er ideelle for å maksimere romfølelsen i et dusjområde.

Kontrast de grønne flisene med et grafisk svart dusjsystem for å legge til en moderne kant og gi dette hjørnet av badet ditt en umiddelbar oppfriskning. Stikk et par baderomsvennlige planter og litt bambus- eller tredekor inn der, og du er gylden. Og ja, gjestene vil kommentere disse lekre wow-verdige flisene.

Unity Shower i sort på vegg med store grønne marmorfliser

Bildekreditt: Roper Rhodes

Kombinasjonen av grønne fliser og svart dusj vil gi et statement-verdig utseende for å rette oppmerksomheten rett til dusjområdet, slik at du ikke må ta feil av rommets fokuspunkt. Det gir oss regnskog-møter-luksushotellvibber. Og vi er helt her for det.

Unity dusjsystem, fra £525.

Føler du deg inspirert?

Ta en nærmere titt på produktene som vises ved å se en Roper Rhodes-brosjyre på nettet eller be om ditt eget eksemplar å beholde.

Last ned en brosjyre nå. Følg med på Instagram @roperrhodes for videre inspirasjon.

click fraud protection
Den nederlandske designeren som trosser konvensjonen

Den nederlandske designeren som trosser konvensjonen

Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. H...

read more
Skyt ned, grådig tarm og rumbling! 10 morsomme matnavn -stedsnavn over hele Storbritannia

Skyt ned, grådig tarm og rumbling! 10 morsomme matnavn -stedsnavn over hele Storbritannia

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vi er virkelig en...

read more
Artist gir en smuldrende hytte en dramatisk og fargerik makeover

Artist gir en smuldrende hytte en dramatisk og fargerik makeover

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hvis du går ned i...

read more