Den nye Ideal Home-kolleksjonen med Blinds 2go er i salg nå

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

  • Her på Ideal Home er vi begeistret over å samarbeide med den ledende skreddersydde persienner- og gardinleverandøren Blinds 2go. Fordi vi vet det å finne det perfekte vindu behandling idé for hjemmet ditt kan være en vanskelig oppgave å navigere (vi har alle vært der!).

    Den nye Ideal Home-kolleksjonen av persienner og gardiner med Blinds 2go ble lansert denne uken, og de nye designene er der for å gjøre jobben med å kle vinduene dine mye enklere.

    ‘Ideal Homes stilredaktør Nicky og jeg brukte måneder på å jobbe sammen med Blinds 2gos strålende kreative team for å lage denne vakre Ideal Home-kolleksjonen av gardiner og persienner, sier redaktør Heather Ung. "Designene er spekket med vår unike tidløs stil, så de er perfekte for ethvert rom.

    Se opp for dristige blomster og botaniske trykk, abstrakte kunstnerstrøk og fantastiske moderne farger. Vi har valgt design som gir et stiluttrykk, men som også er strålende enkle å leve med.

    Stil for enhver plass

    Ideal Home Blinds 2go kolleksjon

    Bildekreditt: Blinds 2go/Ideal Home

    Ideal Home-kolleksjonen har et bredt utvalg av vindusdressinger i alle stiler og størrelser. Det spenner fra superstilige rullegardiner til et elegant utvalg av overdådig myke romerske persienner som vil gi et taktil preg til ethvert rom i hjemmet.

    Velg gardin eller blind startblokken, og bygg dekorasjonsskjemaet rundt det. Bruk en rullegardin for å legge til trendy rosa aksenter til rommet ditt. Hvorfor ikke sjekke ut disse rosa stueideer for inspirasjon?

    Eller omfavn en maksimalistisk stemning med Hummingbird-designet på et slående kullbakgrunn, som er en hit hos Ideal Homes stilredaktør Nicky Phillips. «Håndillustrert og vakkert fargelagt, det utsøkte kolibri-trykket er min personlige favoritt,» sier hun.

    Style Editor Nickys designtips for bruk av Ideal Home-kolleksjonen med Blinds 2go:

    • Velg en matchende nyanse fra en venetiansk eller rullegardin, og mal en tykk fargekant rundt vinduskarmen. Dette vil ikke bare få vinduet ditt til å se større ut enn det er, men det vil også skape en flott designfunksjon.
    • Håndillustrert stoff er som å henge et kunstverk ved vinduet ditt, så tenk på persiennen din som veggkunst som vil legge til interesse og karakter.
    • Hvis du velger et stoff med mørk bakgrunn, prøv å male vinduskarmene og treverk den matchende nyansen for ekte drama.
    Ideal Home and Blinds 2go ny kolleksjon

    Bildekreditt: Blinds 2go/Ideal Home

    Det er også et fantastisk utvalg av gardiner å velge mellom i Ideal Home-kolleksjonen, dekorert med botaniske trykk, etterfølgende blomster og abstrakte streker. Designene er tilgjengelige i en palett av moderne farger nøye kuratert av det kreative teamet Ideal Home og Blinds 2go. Så enten du leter etter ideer til stuegardiner, eller ideer til soveromsgardiner, (eller bare gardin ideer generelt!) finnes det et design som passer til rommet ditt.

    Foretrekker du et mer avskåret utseende? Sjekk ut de malte tregardinene som fullfører Ideal Home-kolleksjonen. Fra hvitt og blekt grått til skifergrå og midnattsblått, de malte trepersienne gir vinduer et sofistikert preg, uansett romstil.

    Vindusdressinger som er vakre og skreddersydde

    Blinds 2go og Ideal Home partnerskap

    Bildekreditt: Blinds 2go/Ideal Home

    Ukens video

    I tillegg til mønstrene og fargene, som alle ble laget eksklusivt for Ideal Home-kolleksjonen, er hele serien laget etter mål. Dette betyr at du garantert har vindusdressinger som passer perfekt til plassen din, og det er enkelt å montere dem.

    Sjekk ut hele Ideal Home-kolleksjonen nå

    Ideal Home Blinds 2go partnerskap

    Bildekreditt: Blinds 2go/Ideal Home

    For å se den nye Ideal Home-kolleksjonen med Blinds 2go, besøk blinds-2go.co.uk/ideal-home og gardiner-2go.co.uk/ideal-home. Det er noe for enhver smak i sortimentet, og 10 % rabatt på alle gardiner og persienner denne helgen. Hva er din favoritt?

    click fraud protection
    Du kan bo i et rosa slott – og til og med sove i et av tårnene!

    Du kan bo i et rosa slott – og til og med sove i et av tårnene!

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Har du noen g...

    read more
    Oppdater kjøkkenet ditt med trendy farger hos Mereway Kitchens

    Oppdater kjøkkenet ditt med trendy farger hos Mereway Kitchens

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Å velge nytt ...

    read more
    Denne nye malingspaletten er designet for å hjelpe mot sesongmessige affektive lidelser

    Denne nye malingspaletten er designet for å hjelpe mot sesongmessige affektive lidelser

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Du kan nå kjø...

    read more