Baderomsideer, design, trender og bilder

instagram viewer

Fra forfriskende morgendusjer til velsignet bad i badekaret etter en lang dag, er badene våre sentrum for velvære i hjemmene våre. Det er derfor viktig å skape et rom som føles balansert for alle våre behov. Disse baderomsdesignideene dekker alle aspekter av hvordan du planlegger og dekorerer ditt drømmebad, dusjrom eller eget bad. De kommer med designinspirasjon og praktiske veiledningsråd fra ekspertene på Ideal Home-redaksjonen.

Tamara Kelly, digital redaktør
10. februar 2021

Etter en hard dag, hva kan være mer avslappende enn et langt bad i badekaret? Det vil si – med mindre badet ditt er utdatert, og mens du legger deg tilbake, er alt du kan tenke på den mugne fugemassen/avskallet maling/dryppende kraner. I så fall er en makeover definitivt på sin plass!

Å designe et bad kan virke en skremmende oppgave, men med våre baderomsideer og ekspertråd trenger det ikke være det. Det er flere viktige elementer å vurdere når du tenker på baderomsdesign – enten du vil vite hvordan du installerer en

dusj rom eller hvilken baderomssuite som passer til rommet ditt, vårt nydelige galleri for baderomsinnredning er fullpakket med inspirerende bilder for å komme i gang.

Bla gjennom disse vakre (og praktiske, vi lover!) baderomsopplegg for alle stiler og budsjetter for å få en følelse av hva du liker. Fra vintage bad med frittstående badekar til moderne bad, er det et stort utvalg av alternativer å velge mellom, så det lønner seg å gjøre litt research før du investerer.

Fra små baderomsløsninger til vår guide til fargevalg på badet, vi er her for å hjelpe deg med å lage det perfekte badet i hjertet av hjemmet ditt.

click fraud protection
Moderne bilder på hjemmekontoret

Moderne bilder på hjemmekontoret

Moderne hvitt hjemmekontorFå tilgang til et moderne hvitt skrivebord med tradisjonelle treprodukt...

read more

Vivienne Ayers, forfatter på Ideal Home

Om megMin første jobb på et interiørblad var som underredaktør på Homes & Gardens, og 25 år s...

read more
Tolv soverom ideer for unge voksne

Tolv soverom ideer for unge voksne

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Det er et stort g...

read more