Avfettingsmiddelet for rengjøring av fugemasse som vil etterlate flislagte gulv skinnende

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

  • Å skrubbe skitt ut av fugemassen på et flislagt gulv er en av de verste rengjøringsoppgavene. En rengjøringsfan har imidlertid avslørt hennes rensehakk for avfettingsfuger som lover å etterlate gulvene glitrende med minimal innsats.

    De fleste guider på hvordan rengjøre fugemasse involverer nesten alltid litt skrubbing med en børste. Imidlertid avslørte den kunnskapsrike USA-baserte rengjøringsviften, Azure MacCannell, i en video på TikTok hjelper avfettingsmidlet henne å få jobben gjort uten å skrubbe.

    Hvordan rengjøre fugemasse

    Bildekreditt: Colin Poole

    Avfettingsmiddel for rengjøring av fugemasse

    «Jeg sølte ved et uhell dette avfettingsmiddelet på gulvet mitt og oppdaget at det renser fugemassen uten å skrubbe,» forklarer Azure MacCannell i videoen. Hun demonstrerte ved å helle avfettingsmiddelet på gulvet og brukte en børste til å kjøre raskt over fugemassen med den.

    «Jeg heller det på. Bare la det sitte i et minutt, og tørk det av, sier hun mens hun tørker avfettingsmiddelet med en mopp.

    På et blunk ser den litt sotete fugemassen ut som ny, med alle de svarte merkene som hadde bygget seg opp fjernet. Azure sammenligner det til og med med et område der hun ikke brukte avfettingsmiddelet, og forskjellen er tydelig å se.

    Rengjøringsmopp og bøtte

    Bildekreditt: Polly Eltes

    I videoen bruker Azure en avfettingsmiddel fra Healthier Home som foreløpig kun er tilgjengelig for kjøp i USA. Derimot, Elbow Grease, priset til £1 på Amazon bør også gjøre susen som en av de beste rengjøringsprodukter der ute.

    Kan du bruke et avfettingsmiddel til å rense fugemasse?

    Heather Barrigan, en rengjøringsekspert hos MyJobQuote.co.uk sier at det er helt trygt å rengjøre et gulv med avfettingsmiddel og din beste moppen. Hun advarer imidlertid om at det bør påføres før eventuelle andre rengjøringsmidler og brukes sparsomt.

    rosa spiseplass med grå fliser på gulv

    Bildekreditt: Future plc / Colin Poole

    "Før påføring bør du sørge for at du fjerner gulvet for rusk, og deretter fortynne løsningen i samsvar med produktinstruksjonene," sier hun. ‘Når det er fortynnet, kan det legges til gulvet sporadisk, siden for mye for tidlig kan forårsake skade på gulvet.

    Ukens video

    "Hvis du har porselensfliser, kan det være lurt å bruke en mer utvannet løsning, siden for mye avfettingsmiddel kan skade overflaten på flisen," legger hun til.

    Tim Richards, direktør for flislegging på Wickes er enig og legger til at "der avfettingsmiddel kan fungere godt for noen glaserte fliser, kan denne teknikken også være skadelig for uglaserte eller porøse fliser."

    Så sørg for at du gjør leksene dine før du prøver dette hacket på dine egne fliser og fugemasse.

    click fraud protection
    Landets vaner ved sengetid (og snorkende synder) blir avslørt, og det viser seg at søvn er en av de siste tingene vi tenker på ...

    Landets vaner ved sengetid (og snorkende synder) blir avslørt, og det viser seg at søvn er en av de siste tingene vi tenker på ...

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hva med snorkepar...

    read more
    Spis hjertet ditt, Kevin McCloud! Futuristisk hytte designet for å være i ett med elementene

    Spis hjertet ditt, Kevin McCloud! Futuristisk hytte designet for å være i ett med elementene

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Dette prisbelønte...

    read more
    Kom og spis med meg: husk maten, middagsgjestene gir toppkarakter for servise

    Kom og spis med meg: husk maten, middagsgjestene gir toppkarakter for servise

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Deilig mat, god v...

    read more