Slik koser du hjemmet ditt for høytiden med The Chateau

instagram viewer
  • Forfremmelse

Julen er en virkelig magisk tid, det er en følelse av spenning i luften og det er den perfekte muligheten til å kose hjemmene våre. La deg inspirere av Dick og Angel Strawbridges eventyrhjem Chateau de la Motte Husson og legg til litt Chateau-glitter i tide for en fabelaktig festlig jul.

Gjør hjemmet ditt varmt og koselig for høytiden med topptips fra The Chateau™.

1. Introduser festlige trykk og motiver

Chateau-flisedesignet

Bildekreditt: The Chateau™

Hvis du vil legge til subtile dekorative aksenter av sesongen i hjemmet ditt, prøv å introdusere juleinspirerte utskrifter og motiver for å skape en virkelig festlig følelse. Det vakkert illustrerte ‘Joyeux Noel’-designet har tradisjonelle julemotiver – rødebær, røde bær, kristtorn og eføy og julekuler.

Dette vakre juledesignet er tilgjengelig i en håndfull dekorative og personaliserbare produkter, inkludert et statement flis, som kan brukes som en flis eller understell, et bord, krus og til og med en notatbok og dagbok for å organisere deg for det nye år!

Kjøp nå: Personlig Joyeux Noel-flis, £15, The Chateau

2. Bytt sengetøy for sesongen

treseng med mønstret sengetøy

Bildekreditt: The Chateau™

Når nettene begynner å trekke inn, bytt sengetøy til overdådige rike farger som vil kose opp soverommet ditt og gjøre hjemmet ditt til vinter. Hvis du vil skape den luksuriøse følelsen perfekt for årstiden, velg en mørkere fargepalett som har rike og overdådige farger som smaragdgrønn og dyp lilla.

Den nye hjemmeutstyrskolleksjonen fra Angel inkluderer Emerald Fan-trykket (du har kanskje sett det i den første episode av den nye serien «Escape to The Chateau») som inneholder illustrerte fans, blomster og 1920-tallsinspirerte motiver.

Den dypt levende fargepaletten er perfekt for å skape et luksuriøst rom som passer for sesongen... den er ikke bare tilgjengelig i et sengesett, men en pute, stoff, tapet og lampeskjerm også!

Kjøp nå: Emerald Fan Sengesett, £45, The Chateau

3. Velg tunge gardiner

Angel Strawbridge hengende gardiner

Bildekreditt: The Chateau™

French Chateaux er fylt med flotte store vinduer, perfekt for å henge opp luksuriøse statementgardiner. Den ekstra fordelen er å holde rommene dine varme og koselige gjennom hele vinteren.

Chateau™s splitter nye Wild Flower Garden-gardiner, inspirert av Dick & Angels skjærehage, er fantastiske, høykvalitets, helforede og kommer i en rekke størrelser. Wild Flower Garden-trykket har vakkert illustrerte sammenflettede ranker, blomster og løvverk mot en overdådig dyp lilla bakgrunn.

Gardinene kommer i mange størrelser og vil være et flott tillegg til ethvert rom.

Kjøp nå: The Wild Flower Garden Gardiner, £45, The Chateau

4. Fyll hjemmet ditt med festlige dufter

Chateau-lyset

Bildekreditt: The Chateau™

Stearinlys koser umiddelbart en plass, og gjør den varm, innbydende og atmosfærisk. Omgivende belysning og luksuriøse dufter er perfekte for en datekveld eller en festlig kveld med familien. Julens dufter er virkelig magiske; kastanjer stekt på åpen ild, kanel, nellik og appelsin, og ferske furunåler.

Chateau™s håndhellte stearinlys i White Forest er inspirert av skogen som omgir Chateau de la Motte Husson. Friske grønne furunål toppnoter er fylt med glitrende toner av varmende mandarin og bergamott.

Med en brenntid på rundt 40 timer vil den festlige duften fylle et helt hjem. For en ekstra spesiell touch kan du få stearinlyset ditt personlig … eller hvorfor ikke unne en du er glad i et personlig stearinlys til jul?

Kjøp nå: Personlig White Forest Candle, £30, Chateau

5. Kos deg med tilbehøret ditt

Angel Strawbridge med barnet sitt som holder varmtvannsflaskedesign

Bildekreditt: The Chateau™

Ta med varmetilbehør til hjemmet ditt denne vinteren for å sørge for at du og hele familien har det hyggelig og koselig. Strawbridge-familien elsker en varmeflaske, og det er ingen bedre følelse enn å kose seg på en kjølig kveld... de er et must på The Chateau!

Chateau™ har et utvalg av nye design for varmtvannsflasker, og du vil sannsynligvis bli forelsket i minst én... Nouveau Wallpaper, Wild Flower, Nouveau Heron, Potagerie og Wallpaper Museum. Hver varmtvannsflaske er ferdig med en sildebensløyfe i bomull og leveres med flasken inni, klar til bruk.

Kjøp nå: Nouveau Wallpaper Varmtvannsflaske, £24, The Chateau

6. Hell deg en deilig varm sjokolade

Chateau varm sjokolade-settet

Bildekreditt: The Chateau™

Overbærenhet er en del av juleopplevelsen! Og hva kan være bedre enn en koselig kopp deilig varm sjokolade mens du koser deg på sofaen.

Chateau™s personlige varm sjokoladegavesett inneholder 160 g Venezuela 43 % melkesjokoladeflak, en blanding av Criollo og Trinatario bønner med en særegen rik og nøtteaktig smak, som gjør den perfekte varm sjokolade når de blandes med varm melk; et personlig Chateau-krus, i et utvalg av tre vakre design; og en pose på 40 g med mini marshmallows, som definitivt er et favorittpålegg på The Chateau.

Kjøp nå: Personlig varm sjokolade gavesett, £24, The Chateau

7. La nedtellingen begynne

Adventskalender

Bildekreditt: The Chateau™

Nå føles hjemmet ditt varmt og koselig, det er på tide å starte nedtellingen til jul! Ingen nedtelling er komplett uten en tradisjonell sjokoladeadventskalender. Det er ingenting som er som seremonien med å sette seg ned alle sammen om morgenen og bak hver dør er en overraskelse!

Chateau™ Organic Chocolate Advent Calendar er tilgjengelig i melk og mørk sjokolade (mørk sjokolade er veganervennlig og også deilig rik) og har en vakkert illustrert Chateau de la Motte Husson med festlig tema på forsiden, så hver dør du åpner føles som om du går inn i forskjellige deler av The Chateau™!

Kjøp nå: Adventskalender for økologisk sjokolade, £12,50, The Chateau

Dick Strawbridge med barn og juletre

Bildekreditt: The Chateau™

Oppdag hele utvalget av Chateau-hjemmeutstyr, gaver og personlig tilbehør på www.thechateau.tv og følg Trésorerie og @the_chateau_tv på Instagram for mer inspirasjon.

click fraud protection
Sjekk M & Ss oppdaterte Loft -kolleksjon

Sjekk M & Ss oppdaterte Loft -kolleksjon

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Marks & Spenc...

read more
Ikke kast IKEA -møblene dine, det kan betale seg for sommerferien din!

Ikke kast IKEA -møblene dine, det kan betale seg for sommerferien din!

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Ikea -klassikere ...

read more
Hanskene er av! Det er de i hvert fall når det gjelder de fryktede rengjøringsoppgavene

Hanskene er av! Det er de i hvert fall når det gjelder de fryktede rengjøringsoppgavene

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Forskning viser a...

read more