Zoner rommet ditt med farger og gi problemområder et nytt liv

instagram viewer
  • Forfremmelse

Mens store rom og åpne rom er drømmen, kan de være en utfordring å trekke frem når det gjelder hvordan de fungerer og gir dem et sammenhengende utseende. Å lage ulike soner for ulike aktiviteter kan være nøkkelen til å få åpne rom til å fungere vellykket og enkelt oppnås.

Lag en utbrytningssone

B&Q hjemmekontor

Bildekreditt: B&Q

Farge er en av de enkleste måtene å sone et rom på, uten omveltninger eller gjenoppbyggingsarbeid. Perfekt for leietakere eller nybegynnere, alt som trengs er en gryte med maling, tapetrull eller et enkelt skifte av gulv. Prøv å lage et "break-out"-område med et fargerikt malt panel eller ha tapeter for å fungere som et visuelt skille. Det kan være det perfekte stedet for en studieplass eller en koselig koselig stue med åpen planløsning GoodHome Yarra vegglampe hengelampe, £22, er perfekt for å legge til aksentbelysning.

Lag et fargerikt fokuspunkt

B&Q jobber med et team av Changemakers for å forvandle et av rommene i hjemmet deres, ved å bruke B&Qs utrolige utvalg av interiørprodukter. B&Q inspirerer nasjonen til å plukke opp børstene og skape endringen de alltid har drømt om i hjemmene sine.

Talentfull @thepajaamahub skapte et leievennlig soverom ved å designe sin egen fargerike sengegavl. «Å jobbe som Changemaker for B&Q var så spennende. Jeg skapte et koselig område på gjesterommet mitt ved å bruke fargerike tapeter og MDF for å lage en sengegavl – en flott idé for leietakere som meg selv. Jeg er så fornøyd med det.'

Med den fargerike sengegavlen, dekket av GoodHome Nivosa Teal Concrete Effect tapet (£18, B&Q), som et fokuspunkt, har @thepajaamahub lagt opp sengen med lyst sengetøy og fargerike puter for et morsomt utseende. Hun valgte Salem blomsterputer (£10, B&Q), Tiga vanlig rød pute (£10, B&Q) og Klama vanlig grønn pute (£8, B&Q) for en avslappet miks-og-match-stil. Til slutt, å bringe inn en statement teppe vil gi farge og varme til rommet ditt.

Fokus på gulv

Bildekreditt: B&Q

Et skifte av gulv kan bidra til å skape et visuelt brudd i et rom med åpen planløsning. Prøv å blande tregulv og fliser, med kontrastfarger og trefarringer eller en endring fra tre til fliser for å skille kjøkkenet fra et oppholdsrom. Tepper er også et enkelt alternativ – å ta inn et stort teppe vil fungere som et forankringspunkt i en sittegruppe. For å gjøre det enkelt å velge gulv kan du nå bestill prøvegulv online på B&Q og bruk pakkekalkulatoren deres i butikken og på nett for å finne ut hvor mye du trenger.

Det er ingen bedre måte å fullføre et rom enn med et slående lys. Vi elsker designerstilen GoodHome Monzoni taklampe, £60, B&Q.

click fraud protection
Gjør veggene dine om med det nye luksuriøse Dulux Heritage -malingsområdet

Gjør veggene dine om med det nye luksuriøse Dulux Heritage -malingsområdet

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Dulux benytter se...

read more
Den arv tapet microtrend er satt til å være store nyheter denne våren

Den arv tapet microtrend er satt til å være store nyheter denne våren

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Kall det chintz, ...

read more
En sengetøyekspert fra Tielle Loves Luxury avslører triksene for å skape en hotellopplevelse hjemme

En sengetøyekspert fra Tielle Loves Luxury avslører triksene for å skape en hotellopplevelse hjemme

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Det er ikke bare ...

read more