Eksperter avslører malingsfargene som kan devaluere huset ditt

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

  • Hvis du selger et hus, vil oppdatering av malingsskjemaet sannsynligvis være i tankene dine. Et friskt lag maling på husets eksteriør og interiør kan imponere potensielle kjøpere langt.

    Men selv om en nøye valgt fargeprofil vil øke verdien på huset ditt, er det ikke alle maling trender er bra for husets verdi. Noen farger kan faktisk devaluere hjemmet ditt.

    Zoe Warren, interiørdesignekspert hos PriceYourJob.co.uk, avslører fargene du bør unngå når du selger.

    Mal farger som devaluerer huset ditt

    1. Mellomgrønn

    Grønn er en veldig trendy farge, for tiden populær i alle rom i huset, med mange mennesker som har idédugnad grønne soveromsideer. Det er imidlertid ikke alle nyanser av grønt som er attraktivt for kjøpere, og du bør spesielt unngå mellomgrønne og mørkegrønne farger når du maler utsiden av eiendommen din.

    Zoe forklarer at dette er fordi farger 'som smelter sammen med løvet rundt slik det kan se ut lite tiltalende.» Og altfor mørkegrønn nyanse vil også «gjøre det vanskelig for potensielle kjøpere å legge merke til hjem.

    I stedet foreslår hun å innlemme dypere greener gjennom verandaaksenter og levende ting. Planter kan fremheve de lysere nyansene på veggene dine.'

    Bildekreditt: Future PLC/ Simon Whitmore

    2. Mørkebrun

    Dette er et stort nei-nei når det gjelder å dekorere et hus for salg. Zoe sier at grunnen til at mørkebrun er så lite tiltalende på en vegg, er at folk forbinder denne fargen med "smuss", og "den kan kollidere med tremøbler og få et rom til å virke snusket."

    Du kan fortsatt bruke brunt hvis du liker et rikt, naturlig fargevalg, men velg mykere brune nyanser, da de er et godt alternativ når de kombineres med dempede gråfarger.

    3. Sitrusgrønn

    Mens en altfor mørkegrønn kan få hjemmet ditt til å se ubestemmelig ut, kan altfor lysegrønt også bety katastrofe for husets verdi. Zoe anbefaler å unngå nyanser som er så lyse at de «likner neon».

    "Selv om de skiller seg ut, kan de være lite tiltalende for andre og er mer sannsynlig å kollidere med møblene dine," sier hun. Hvis du ønsker å prøve en lysere nyanse av grønn, er Zoes tips å velge "myk salvie på en funksjonsvegg, ideelt sett en du ser når du først kommer inn i rommet."

    4. Lys gul

    gul stue med sunburst veggspeil

    Bildekreditt: Future PLC

    Gul har alltid vært en kontroversiell farge innen interiørdesign – noen liker den virkelig og synes den er munter. Imidlertid er nyansevalg nøkkelen, spesielt hvis du selger.

    Myke, pastellgule farger er vanligvis fine, men Zoe sier at det er best å unngå den klareste gulen, som "kan være overveldende i din hjem.’ Som et alternativ anbefaler hun å prøve en fyldig okerfarget nyanse sammen med hvit, ’en nedtonet versjon av det muntre palett.'

    Du kan også eksperimentere med gule og grå stueideer – en annen sammenkobling som myker opp det gule.

    5. Fet svart

    svart stuevegg med svart jernpeis

    Bildekreditt: Future PLC/ David Giles

    Ukens video

    Svart er en annen elsker-det-eller-hater-det-farge som kanskje best unngås hvis boligverdien er hovedprioriteten din. Samtidig som svart stue ideer har vært trender i flere år, mener Zoe at svart er best å bruke for "små aksenter som skodder, for den ønskede dramatiske effekten."

    Husk at når folk er ute etter å kjøpe nøytral er nesten alltid best. Husk det hvis du gir hjemmet ditt en piff før du selger.

    click fraud protection
    Oxfam -butikken er en one -stop -butikk for å utstyre hjemmet ditt

    Oxfam -butikken er en one -stop -butikk for å utstyre hjemmet ditt

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Å kjøpe nytt hush...

    read more
    Ikke gå glipp av Lidl Teepee Play Telt og trebord

    Ikke gå glipp av Lidl Teepee Play Telt og trebord

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. I dag gir vi deg ...

    read more
    Ringer alle fargeelskere! Se inne i denne regnbue -maisonetten i London

    Ringer alle fargeelskere! Se inne i denne regnbue -maisonetten i London

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vi kan ikke vente...

    read more