Sophie Ellis-Bextor avslører hvor hun får sin interiørdesigntillit

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Sophie Ellis-Bextor tok med oss Mord på dansegulvet, Groovejet (If This Ain't Love) og gjorde glitter øyenskygge ikonisk. Men det du kanskje ikke vet er at hun bor i et maksimalistisk hjem og ikke er redd for å bruke seriøst dristig mønster og farge.

    Vi tok igjen sangeren, låtskriveren og interiørelskeren som en del av hennes arbeid med Diet Coke x SMEG. "De er to ikoner for chill," sier hun. 'Kanskje jeg er et tredje ikon for chill.'

    sophie, Raven og DJ på Diet Coke -arrangementet

    Bildekreditt: SMEG x Diet Coke

    Sophie har en forfriskende nedkjølt tilnærming til dekorere - og vi kan alle ta et blad ut av boken hennes. Her får hun sin tillit når det gjelder å designe huset hennes i West London.

    Diskuterer den rosa landingen og House of Hackney blomstret teppe med tepper i sitt travle hjem, kommenterer Sophie at hun aldri har vært for bekymret for store designbeslutninger. "Jeg antar at jeg har vært heldig fordi jeg er oppvokst i en familie der jeg fikk lov til å uttrykke meg så mye i hvordan veggene mine så ut som kjolen min," sier Sophie.

    "Jeg pleide å male store veggmalerier, så tenåringsrommet mitt hadde tre malerier på veggene, og jeg fillet den faktiske veggen slik at det var en dekorasjon," husker hun. Akkurat som oss andre dekket også sangeren soveromsveggene sine med plakater.

    sophie ellis-bextor synger på badet

    Bildekreditt: Sophie Ellis-Bextor

    "Noen ganger bruker jeg neonmaling. Jeg tror det var en bit hvor jeg til og med brukte neglelakk fordi jeg ikke fant fargen jeg ønsket, ler hun.

    "Jeg er ganske komfortabel med å være ganske der ute med det som er gjort med huset, for jeg tror bare det ikke spiller så veldig stor rolle, bare trykk på det. Noen ganger tror jeg noen mennesker ikke vet hvordan de virkelig skal sette sin personlighet ut. '

    sophie ellis-bextor på smeg x Diet Coke event

    Bildekreditt: SMEG x Diet Coke

    Ukens video

    Sophie sier at hvis du tar feil, kan du bare male over det. Neste gang du føler overveldelse av malingskart, spill noen Sophie Ellis-Bextor og kanaliser hennes avslappede dekorasjonsvibber.

    Samarbeidet vil gi forbrukerne sjansen til å vinne en begrenset utgave av Diet Coke-merkede SMEG-drikker kjøleskap gjennom en pakke på pakken, sammen med tusenvis av andre premier i hele september og Oktober. Se lenke her for mer info.

    click fraud protection
    Marks and Spencer -sengetøy alle vil ha fingrene i, er tilbake!

    Marks and Spencer -sengetøy alle vil ha fingrene i, er tilbake!

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Takk M&S. Så ...

    read more
    Hjelp til å kjøpe 35 års boliglån spionert i nye forslag

    Hjelp til å kjøpe 35 års boliglån spionert i nye forslag

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Dagene med en gje...

    read more
    Beste rengjøringsprodukter - bruker du en (eller alle) av internettets favoritter hjemme?

    Beste rengjøringsprodukter - bruker du en (eller alle) av internettets favoritter hjemme?

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Disse mirakelspra...

    read more