Hvordan lage en vinterhage varmere om vinteren og på kalde dager

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Konservatorier er notorisk utfordrende for å holde varmen inne, men du har noen alternativer når du skal se på hvordan du kan lage en vinterhage varmere.

    Ved idémyldring vinterhage ideer, er det sannsynlig at du hadde et bilde av å sole seg i den varme solen og filtrere gjennom glasstaket. Imidlertid er vinterhager for alle årstider, ikke bare en varm sommerdag.

    Disse glassstrukturene krever smarte oppvarmingsløsninger og nøye vurdering av hvordan man effektivt kan isolere et vinterhage.

    Hvordan lage en vinterhage varmere

    I påvente av at høsten vil krype over vinduskarmen, har vi samlet noen eksperttips om hvordan du kan lage en vinterhage varmere i kaldt vær.

    1. Invester i et varmeelement som utfyller vinterhagen

    vinterhage med radiator og benk

    Bildekreditt: Vale Garden Houses

    Det første trinnet bør alltid være å vurdere hva som er mulig i en vinterhage av din størrelse. Større vinterhager med "bak eller lav veggplass" kan passe til radiatorer, forklarer Lisa Morton, direktør i Vale hagehus.

    Dette er imidlertid ikke automatisk et alternativ, spesielt hvis plassen er veldig trang. Lisa advarer om at 'å velge hvilken type oppvarming du vil ha i vinterhagen eller orangeriet, vil avhenge mye av plassen du har tilgjengelig.'

    Hvis du ser på små vinterhager, må du sannsynligvis utforske alternativer for ikke-radiatorer.

    2. Tenk på posisjonen til solen

    vinterhage med spisebord

    Bildekreditt: Future Plc

    Hvis du starter et vinterhage -prosjekt fra bunnen av, er det viktig å finne ut aspektet for å velge de riktige oppvarmingsalternativene. Lisa påpeker at ‘en ting å huske er at en vinterhage vil få varme veldig raskt med litt solskinn når som helst på året. Det vil på samme måte miste varmen om kvelden like raskt. '

    Hvis vinterhagen din er sørvendt, er det sannsynligvis varmt hele året, og du trenger bare en umiddelbar oppvarmingskilde for de overraskende kalde nettene. En nordvendt vinterhage vil uunngåelig alltid være kald, så du trenger flere permanente varmeløsninger.

    Når du planlegger, tenk på hvilken tid på dagen du skal bruke plassen, vinterhage kjøkken ideer må holdes varm om morgenen og kvelden. Imidlertid må du også vurdere kombinasjonen av solvarmen og kjøkkenet selv.

    3. Invester i gulvvarme

    vinterhage med steingulv og grå rammestruktur

    Bildekreditt: Thames Valley Window Company

    Gulvvarme utvilsomt er den mest populære måten å holde en vinterhage varmere, men det deler våre eksperter på effekten.

    For Lisa er fordelen med gulvvarme hovedsakelig at det er en ‘plassbesparende løsning’. Imidlertid påpeker hun at "ulempen med gulv er at det ikke er øyeblikkelig varme og vil ta en stund å nå en omgivelsestemperatur."

    Ryan Schofield, administrerende direktør i Thames Valley Window Company, gir gulvvarme den høyeste ros. Han kaller det "den desidert mest effektive oppvarmingen for et vinterhage."

    "Ettersom de fleste vinterhager har stein- eller keramiske gulv bortsett fra sommeren, vil gulvene alltid være kalde og uinbydende," forklarer han. "Når varmen stiger og kald luft faller, vil en vinterhage oppvarmet av radiatorer ha mange flere" kalde soner "enn en vanlig murbygd forlengelse. ' 

    vinterhage i glasstak

    Bildekreditt: Thames Valley Window Company

    Ryan erkjenner at mnoen har sikkerhet frykt for å installere et system under gulvet i tilfelle det lekker eller går i stykker. "Vanndrevet gulvvarmevann har ingen ledd under gulvet, så det kan bare gå galt eller lekke over bakken hvis det er noe som helst" beroliger han. Det betyr at lekkasjen kan håndteres på samme måte som enhver annen varmekilde.

    Men hvis du valgte gulvvarme med elektrisk kabel i stedet, er det noen ekstra sikkerhetstiltak du bør vurdere. "Du må sørge for at kablene er helt dekket med avrettingsmasse og ikke har glidd mellom eller over kantene på Celotex isolasjonsplater," sier Ryan.

    'Hvis kablene ikke er dekket med avrettingsmasse, brenner de ut, og dette kan ta opptil 2 år å utvikle. En reparasjon er mulig, men bare ved å løfte det aktuelle gulvområdet og ta opp dekket for å avsløre de skadede kablene. '

    4. Installer vindusbehandlinger for å isolere

    Utestue med grå persienner og sofaer

    Bildekreditt: Blinds2Go

    Å legge inn doble vinduer er et must når du isolerer et vinterhage for å gjøre det varmere. Imidlertid, hvis hagerommet ditt fortsatt er kaldt etter å ha lagt inn doble vinduer, vil persienner og gardiner bidra til å forsterke effekten.

    Marc Husband, produktdesignleder på Leader Doors, sier at "å installere noen gardiner og persienner i vinterhagen din vil redusere varmeoverføringen massivt, så vinterhagen din vil bli varmere lenger."

    Hvis du går for vinterhage blinde ideer, anbefaler eksperter å vurdere mobilgardiner. Tarving honningkakeformede lommer fang luft inn og begrense varmeoverføringen fra vinduet.

    For å unngå trekk og redusere varmen som slipper ut, bør du investere i persienner som er tilpasset rammen.

    5. Ikke undervurder kraften til en bærbar varmeapparat

    sideutvidelse iwth glasstak

    Bildekreditt: Future Publishing Plc/ Colin Poole

    Kraften til en bærbar varmeapparat for å holde en vinterhage varm bør ikke sniffes på. De er et enkelt alternativ hvis du for øyeblikket ikke har budsjett for større installasjoner, eller har en liten vinterhage.

    "Mange selskaper anbefaler fortsatt elektriske ovner. De jobber og vil varme opp vinterhagen, forklarer Ryan. "Imidlertid er det en ulempe med bærbare ovner, oljefylte og konvektorvarmer kan føre til potensielt høye energiregninger."

    For å holde energiregningene lave, oppsøk infrarøde varmeovner eller paneler. De varmer gjenstander i stedet for luft og vil umiddelbart varme deg opp mens du bruker mindre strøm.

    Hvordan kan jeg varme vinterhagen min billig?

    Ukens video

    Hvis budsjettet er et problem mange av tipsene rundt hvordan holde huset varmt om vinteren kan påføres vinterhagen. Vurder å gjøre gamle hoppere til utelukkende trekk og legg dem nederst på vinduer og dører.

    Innlem tepper i din vinterhage gulv ideer. Disse gir et ekstra lag isolasjon, samtidig som føttene holdes borte fra det kalde gulvet.

    Hvis alt annet mislykkes, må du sørge for at du har kurver fylt med tepper for å kose deg med en god bok.

    click fraud protection

    Hvordan velge det ideelle hagerommet

    Et hagerom er en flott måte å gi hjemmet ditt et nytt liv. Hvis du ønsker ekstra plass hjemme og ...

    read more
    Gjenskap dette idylliske sommerhuset

    Gjenskap dette idylliske sommerhuset

    Hus på landet Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Insp...

    read more

    Konservatorium og glassforlengelsesideer

    Å legge til en vinterhage eller glassforlengelse er en flott måte å oversvømme hjemmet ditt med n...

    read more