Finn en fantastisk utformet seng for et drømmende soverom

instagram viewer
  • Hus på landet
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Goldilocks hadde aldri så mye valg! Oppdag de håndskårne sengegavlene, fløyelsmøbler, oppbevaring under sengen og andre luksuriøse funksjoner som Country Homes & Interiors liker på et soverom.

    For en virkelig avslappende natt, kjøp den beste sengen du har råd til. Og ta deg god tid når du velger, siden praktisk er like viktig som godt utseende. En sengseng skaper en umiddelbar stilerklæring for landets soverom, og kan matches med en rekke madrasser. Divan -senger gir fleksibilitet - gå for en fjærende base for ekstra komfort, eller prøv en seng som kan heve seg til posisjoner for å sitte og hvile. En annen fordel med en divan er at du kan endre utseendet med et nytt hodegjerde uten å kjøpe en ny seng. Når du velger en madrass, er den tradisjonelle favoritten en fjærende base. Lommefjærer i individuelle foringsrør som bøyes uavhengig for å støtte kroppen er det beste eksemplet, kombinert med polstring laget av naturlig ull, bomull eller lin. Eller vurdere syntetisk viskoelastisk minneskum, som former seg etter din form, eller latex, som er holdbart og spenstig. Fjærer kan også kombineres med et lag med minneskum.

    Denne håndskårne sengen er inspirert av klassiske franske design, og har et ovalt motiv bestilt med sengetav i panel eller panel og i en rekke malingsfarger, inkludert antiqued avsluttes. Anton Elysian Midtseng, £ 5878, Leporello.

    Denne vakre eikebedden ville nåde ethvert landsted. Treverket er fortrengt for hånd, deretter ferdig med bomulls- og linpolstring, som også ruller overdådig over de øvre kantene på hodegjerde og fotbrett. Etienne super kingsize slede seng, £ 1499, John Lewis.

    Ukens video

    For et boutiquehotellutseende, velg en smart seng med fjærer. Den er laget av bjørk med en mørk flekk for å forbedre kornet, og har et panel med off-white velour på hodegjerden. Garrat dobbeltseng, col Dark Chestnut, £ 800, Laura Ashley.

    For et kompakt soverom med liten oppbevaring av klær, velg denne divansengen med to integrerte bøykuffer. Madrassen i lommen har et lag med ullfylling for ekstra komfort og støtte. Også tilgjengelig med fire skuffer eller osmannisk oppbevaring. Windsor Memory 2800 dobbeltseng, £ 1.069; sengegavl, £ 129, Vær trygg.

    For mer soverom ideer, se galleriene våre.

    ******

    click fraud protection
    Sengetøy varierer fra hovedgaten du vil kose deg med

    Sengetøy varierer fra hovedgaten du vil kose deg med

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Fra vakre sommerb...

    read more
    Argos 'nye serie med stilige senger for våren 2015

    Argos 'nye serie med stilige senger for våren 2015

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Forvandle boudoir...

    read more
    Piff opp soverommet ditt i 9 enkle trinn

    Piff opp soverommet ditt i 9 enkle trinn

    Soveromprosjektråd Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen....

    read more