Inne i Dame Kelly Holmes 'fantastiske kjøkken med åpen planløsning

instagram viewer

Mange av oss velger større kjøkken i åpen plan ettersom hjemmene våre blir mer multifunksjonelle. Og hvis det er bra nok for den olympiske gullvinneren Kelly Holmes, er det bra nok for oss.

I forkant av hennes turn på Great British Bake off Stand up to Cancer -spesial, går vi inn i BBC Sports Personality of the Year -vinnerens fantastiske kjøkken.

I slekt: Ideer for kjøkkendesign med åpen planløsning for å gjøre rommet ditt til hjertet av hjemmet

Kellys renovering av kjøkkenet tok fem måneder og betydde å slå ned tre vegger, en skorstein og totalkonfigurere plassen for å gjøre den større og mer funksjonell.

'Jeg er i det hele tiden - det er hovedrommet i huset,' sier Dame Kelly. "Det er så mye bedre å ha en helt åpen plan. Under lockdown 1 ble dette kjøkkenet brukt som mitt kontor, studio, treningsstudio og salong. '

Kelly Holmes Kitchen

kelly holmes kjøkken

Bildekreditt: Sarah London Photography @sarahlondonphotographer

Kjøkkenet er utstyrt med skreddersydde møbler fra Burlanes, og ble designet for å utfylle den tradisjonelle stilen i hennes tidlige hjem.

'Jeg bor i en enebolig med 5 soverom på landsbygda i Kent. Til mitt nye kjøkken ønsket jeg et klassisk utseende med en moderne vri. Jeg elsker resultatet! Det er veldig romslig og lett, forklarer Kelly.

kelly holmes kjøkken

Bildekreditt: Sarah London Photography @sarahlondonphotographer

Den lyse og luftige plassen oppnås ved at gulvlengde vinduer leder ut mot hagen, samt forskjellige belysningsmuligheter som soner kjøkkenet og spisestuen. Valget om å male taket hvitt legger også til den moderne, romslige følelsen og speiler det hvite på benkeplatene.

Den doble olympiske mesteren valgte marineblå, shaker -stil skap med gullmaskinvare og integrert apparater fra Caple, inkludert kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin. Å ha de hvite varene gjemt bak skapdører hjelper virkelig med å skape et imponerende rom som er praktisk, men stilig. Det er også god overflateplass for matlaging, en induksjonstopp som er enkel å rengjøre og to vasker.

De ekstra sitteplassene på øyas frokostbar gjør det til en veldig sosial plass. "Jeg kan ikke vente med å underholde familie og venner når de nåværende begrensningene oppheves. Jeg har en stor familie og mange flotte venner. Så jeg vil definitivt underholde mer når vi får lov til det, bekrefter hun.

Vi er spesielt misunnelige på ovnbanken og vinskapet med glassfront fra Caple.

Det nye kjøkkenet var absolutt verdt forstyrrelsen av vegger og skorsteiner som ble slått ned - vi føler oss alvorlig inspirert.

Snug har designet en ny sofa som kan presses inn i det minste huset i Storbritannia

click fraud protection
B&Q eggstolen Instagram kan ikke slutte å svømme over

B&Q eggstolen Instagram kan ikke slutte å svømme over

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hvis du fortsatt ...

read more
Få det siste trendutseendet med nye Cox & Cox -kjøp - alle £ 50 og under!

Få det siste trendutseendet med nye Cox & Cox -kjøp - alle £ 50 og under!

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Online shopping e...

read more
Lidl Hot tub kommer tilbake i butikkene denne søndagen - billigere enn Aldi

Lidl Hot tub kommer tilbake i butikkene denne søndagen - billigere enn Aldi

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Det er her, samme...

read more