Rengjør hjemmet ditt til jul med Roomba

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • I år lar du robotstøvsugeren Roomba 880 støvsuge mens du bruker tid på å dekorere og underholde

    Robotic støvsuger Roomba 880 av iRobot

    Tømmerstokker knitrer i peisen, hauger med plysjkast varmes opp i sofaen og julepynten skinner magisk på treet ditt. Alt er klart for en kveldsfeiring med venner og familie - bortsett fra at gulvene dine fortsatt trenger en god, grundig støvsugning.

    La oss innse det: den eneste ulempen med festsesongen er å rengjøre hjemmet ditt før gjestene kommer (og etter at de drar). Men i år er hjelpen endelig tilgjengelig. iRobots banebrytende Roomba 880 vil gjøre jobben for deg. Med et tastetrykk støvsuger denne flotte roboten hjemmet ditt rent og suger opp smuss, støv og rusk fra hvert hjørne.

    Stilig og vakkert kompakt, Roomba 880 har et toppmoderne sensorsystem som gjør at det enkelt kan glidelås rundt hjemmet ditt og justeres etter alle typer overflater. Den støvsuger gulvene dine flere ganger frem og tilbake, og takket være smarte smussdetekteringssensorer retter den seg spesielt mot områder som trenger ekstra rengjøring.

    En kombinasjon av tre kraftige rengjøringsteknologier-de flokerfrie AeroForce Extractors, Airflow Accelerator og High-Efficiency Vacuum-funksjonen-øke vakuumkraften og rengjøringsytelsen, noe som gjør korte hår av dyrehår og rester. Roombas innovative filter fanger opp til 99% av støv og smuss, og holder luften i hjemmet ditt rent og rent - perfekt for allergikere.

    “IRobot Roomba 880 gir opptil 50% mer rengjøringsytelse - og den forblir i ett rom til den er helt ren før gå videre til den neste, ”forklarer Bo Simonsen fra Witt, selskapet som distribuerer iRobot -serien i Storbritannia og Irland.

    Standa på bare 3,6 tommer, Roombas strømlinjeformede skiveform, sammen med et komplett utvalg av sensorer og lett berøringsfangerteknologi, lar den lett gå under myke møbler og nå de irriterende, vanskelige stedene som er vanskelig å komme til med et vanlig vakuum renere. Roboten er også utstyrt med en veggfølge-funksjon som sikrer at den rengjør helt til gulvlistene dine. Soft-touch støtfangere beskytter møblene dine mens klippedetekteringssensorer hindrer dem i å falle ned trappene.

    Ukens video

    Roomba er så lett å bruke at du ikke engang trenger å være hjemme for å få rengjort. Bare forhåndsinnstil tiden og rengjøringsdagen, så starter roboten selv og kommer i gang. Roomba vil også automatisk gå tilbake til basen for å lade opp, og gi deg beskjed når beholderen må tømmes. Den børsteløse designen gjør vedlikehold til et knippe - og livet ditt enormt lettere.

    Best av alt, med Roomba 880 som tar seg av støvsugingen i år, får du mer tid til moroa ting - dekorere for ferien, gjøre hjemmet ditt enda vakrere, og feire med familie og venner.

    For mer informasjon om Roomba 880, besøk www.witt.zone/irobot/home-uk/

    click fraud protection
    Byens liv går tropisk

    Byens liv går tropisk

    Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. B...

    read more
    Elegant, men edgy London -leilighet: ta en tur

    Elegant, men edgy London -leilighet: ta en tur

    Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. V...

    read more
    5 glamorøse stil stjeler fra dette elegante, moderne hjemmet

    5 glamorøse stil stjeler fra dette elegante, moderne hjemmet

    Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. B...

    read more