Sommer hjemmeinnredning ideer - 13 muntre oppdateringer for å løfte humøret

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Ønsker du å kle hjemmet ditt med en oppholdsstil? Disse ideene til sommerhusinnredning vil lyse utseendet på hjemmet ditt for varme værmåneder og feriestemninger for sommersesongen og utover.

    Fra dristige farger til livlige utskrifter, kan noen få enkle oppdateringer få hjemmet ditt til å føles like avslappet som tilbaketrekningen ved sjøen eller hytta du har drømt om.

    Friske hvite vegger er symbolet på sommerstil og lar deg eksperimentere med forskjellige farger og temaer mot et bakteppe som fungerer med alt. Ikke bare ta ordet for det... ta en titt på vårt hvite stuer for inspirasjon.

    I tillegg har det vært kjent å skape et lyst hjem knyttet til årstider og miljø for å heve og skape en følelse av velvære.

    Victoria Harrison, hjem og hagejournalist og forfatter av Happy by Design deler et topptips, 'Koble til innendørs og utendørs; enten det er å maksimere en vakker utsikt, trekke mer naturlig lys inn eller fylle hjemmet ditt med løvrike planter. Prøv å holde kontakten med det store utendørs, og du vil føle deg mer forankret og forhåpentligvis lykkeligere som et resultat. '

    Så uten videre, her er oppsummeringen av sommerdekorasjonsideer for å gi hjemmet ditt et lyst og solrikt utseende som vil løfte humøret ditt i prosessen.

    Sommer hjemmeinnredning ideer

    1. Hold rommet lett og luftig

    Fransk stokk panelskjerm

    Bildekreditt: Santorini Linen Sengetøy Fra £ 20; Miles Sengeteppe -samling Fra £ 110; Faro vevd benk £ 275; All The White Company

    Stueideer i åpen plan skape en flyt til et rom og gir også mer lys, og skaper en luftig, luftig følelse du får fra den luksuriøse hotellsuiten.

    Lys er en av 7 WELL -sertifiseringsstandarder brukt i interiørdesign, et rammeverk designet for å måle funksjoner i et miljø og deres innvirkning på menneskers helse og velvære.

    2. Heng bølgende gardiner

    ferskenvegger i en stue med rene gardiner og rosa sofa - Dominic Blackmore

    Bildekreditt: Dominic Blackmore

    En enkel måte å forvandle en koselig vinterhule til et sommerlig fristed er å erstatte tunge stoffer, for eksempel gardiner. Vindusbelegg kan spille en stor rolle i dette, ettersom de har evnen til å samhandle med akkurat det de er designet for å kontrollere: lys.

    Jason Peterkin, direktør i 247 Persienner sier: 'Vi undervurderer ofte hvor stor forskjell naturlig belysning kan gjøre i hjemmene våre.'

    'Enten din hjem drar nytte av store, luftige vinduer eller ikke, kan riktig vindusbehandling hjelpe deg med å åpne opp hjem og få mest mulig ut av naturlig lys. Det er også viktig å merke seg hvor allsidig vindusbehandlinger er, du kan være fleksibel med materialer og lyseksponering. '

    La mykt, drømmende lys strømme inn i et rom gjennom lag med sengetøy. Voiles lar sollys strømme gjennom vinduene dine inn i rommet ditt, eller hvis du foretrekker mer privatliv om natten, velg et rullegardin som ikke blokkerer naturlig lys når det rulles opp under dag.

    For å gi utseendet en moderne kant, velg ett panel, for eksempel denne romerske persiennen, med en fet, moderne utskrift.

    3. Legg til rotting

    Hele hvite skodder med tier på tieråpning i en spisestue med naturlig tilbehør og rottingbelysning - Colin Poole

    Bildekreditt: Colin Poole

    Ved å bruke en dempet palett av stein og smågrå sammen med naturlige teksturer som minner om kysten, vil en stue umiddelbart føles sommerklar.

    Bekymrede tremøbler, flett lenestoler, rottingkurver og tilbehør til sjøgress vil legge til den avslappede stemningen ved sjøen.

    4. Tilbehør med rustikk boho -innredning

    puffesete med puter i bohemsk stil og tilbehør til sjøgress og rotting - la redoute

    Bildekreditt: La Redoute

    Inspirert av marokkansk boho -stil Kasbahs, sett opp et frodig, kult gjemmested fylt med mange myke møbler som puter og duskputer, rikelig med rottingmøbler og planter.

    Vevde møbler og tilbehør har en tidløs appell og er flotte for å skape en avslappet, innlevd følelse.

    Uformelt i konstruksjonen, vil dette utseendet fungere like godt i moderne eller landlige omgivelser. Hvis du legger til fargerike aksenter, forhindres det generelle utseendet i å bli vasket ut. Gi en leken, morsom følelse i ordningen din ved å inkludere mønster og tekstur under føttene.

    5. Dekorer med gule nyanser

    malt sirkel i gult med hylle og boligtilbehør - Dulux

    Bildekreditt: Dulux

    Ny forskning utført av professor Peter Whorwell og Dr. Helen Carruthers, avslørte at den lykkeligste fargen er gul, og det ulykkeligste er grått... Det betyr ikke at du ikke vil føle deg lykkelig ved å blande de to fargene med disse grå og gul stueideer.

    Hjem og hagejournalist og forfatter av Happy by Design, Victoria Harrison, forklarer, 'Den lykkeligste fargen får tankene til bilder av sol og varme... Det er en gul ut der for alle og tonen du velger kan ha stor innvirkning på stemningen du senere skape.'

    Det er mange subtile måter å introdusere gult i opplegget ditt som å lage en funksjonsvegg, legge til gule gardiner, aksentere en ordning med gule møbler, ganske enkelt spredning av gule tekstiler som puter og hengende kunstverk med solrike gule som en del av bilde.

    6. Bytt sengetøy for sengetøy

    lin sengetøy i muskat på en seng med frokost på et brett - brød

    Bildekreditt: Loaf

    Pustende som en annen hud, hjelper lin med å regulere temperaturen, så det er ikke rart at materialet gir den ideelle sommergarderoben.

    Linnet blir mykere over tid og beholder ikke fuktighet, så du vil være kjølig om sommeren og varm om vinteren. For ikke å snakke om det faktum at den også har en herlig avslappet stemning og er seriøst lett å ta vare på.

    7. Dekorer med blomstermotiver

    hvit stue med fargerikt tilbehør og høy plante

    Bildekreditt: Douglas Gibb

    Energiske farger, en blanding av mønstre, blomster og planter - ekte, malt og trykt - gjør dette grå stue -idé fullpakket med sommerinspirasjon.

    Mønster er en fin måte å gjenopplive en stue for sommermånedene. Prøv å bytte putetrekk eller tepper for blomster, stripete eller geometriske design for å få mer liv i ordningen.

    8. Pops av farge

    Hjemmekontor med fargerike hyller

    Bildekreditt: IKEA

    Å legge til en dråpe farge i et rom er sannsynligvis en av de enkleste ideene for sommerhusinnredning.

    Michelle Kear, Web Merchandiser for Homes på La Redoute, sier: 'En injeksjon av farger er en umiddelbar måte å skape et gledelig, lyst hjem, perfekt for sommermånedene, uansett vær.

    ‘Fra vakkert plysjfløye til lyst metallisk tilbehør, ikke vær redd for å blande og matche nyanser og teksturer når du styler hjemmet ditt.

    "Å velge varmere og lykkeligere toner som gule og rosa vil bidra til å løfte stemningen, mens greener og blues kan hjelpe deg med å føle deg rolig og forbundet med naturen."

    Tash Bradley, fargeekspert på Slikke hjem legger til, 'Grønn er fargetoppen på Licks fargekart for øyeblikket. Kunder leter etter den beroligende, beroligende effekten av denne nyansen - akkurat når vi alle trenger den mest i livet. '

    "Jordfargen i denne nyansen bringer utsiden inn, distraherer oss fra telefonene og enhetene våre i prosessen og hjelper oss med å koble til igjen. Faktisk ser vi en spesiell interesse for å koble greener med myke, mørke rosa. Det er en smart kombinasjon som smigrer ethvert rom, og introduserer en subtil "voksen" lekenhet. "

    9. Tropisk innredning

    flamingo tapet garderobe med svart forfengelighet speil med hylle

    Bildekreditt: Future PLC

    Transporter deg til tropiske klimaer og frodige baldakiner, ved å legge til en dristig uttalelse i form av levende tropisk innredning.

    Få inspirasjon fra dette lille kapperommet med lyst flamingotapet med botanisk løvverk. Eller hvorfor ikke gå helt ut og velge en tropisk stil veggen ide?

    10. Stripete møbler og tilbehør

    stripet lenestol i en gang med vindeltrapp - BuchananStudio

    Bildekreditt: Buchanan Studio

    Hvorfor ikke velge en mer nautisk sommerstil ved å velge mange moderne striper som i denne plysj, retro -designen, inspirert av italiensk Rivera -stil fra 1960 -tallet, av Buchanan Studio.

    Sørg for ikke å gå over bord (unnskyld ordspillet) og hold de nautiske nikkene til et minimum ved å holde ordningene nøytrale med en eklektisk blanding av tilbehør.

    11. Bytt myke møbler

    grønn bordlampe med tropisk stilskjerm på en kjøkkenbenk - pooky

    Bildekreditt: Pooky

    Lys opp et stemningsfullt kjøkken og mørkt skap med en fargerik lampeskjerm, lettkledde stueplanter, og sett frem den mest livlige grønnsaken din for lyse hint av sommer.

    Å bytte tunge stoffer, faux pelsverk og koselige strikk for lettere sengetøy og pustende bomullsblandinger vil umiddelbart gi et snev av øyliv i hjemmet ditt. Legg det lette kastet over en cocktailstol eller utemøbler for å slappe av av de kjølige sommerkveldene.

    Hvis du har overdådige fløyelsputer, bytt disse med lette puter med teksturerte overflater og dusker som prikken over i’en.

    12. Introduser sommerlige dufter

    Nivea Sun diffuser på et salongbord

    Bildekreditt: Amazon

    Hvis du mangler stranden, er sommerinspirerte hjemmelufter det perfekte svaret. Velg friske og lyse dufter, med rustikk trevass som minner om strandhusinnredning, eller velg en frisk nyanse som O av Olafactos Mykonos -duft.

    Medgrunnlegger av det nye luksuriøse hjemmet duftmerket O Av Olfacto, Legger Katy Worthy til «Fremkall en sanselig sommeropplevelse med den vakre Mykonos -duften. Den vakre blandingen av sitrus, rav og akvatiske notater gir gyllen sand og havbrisvibber, og har evnen til å forvandle hjemmet til en idyllisk øyopplevelse.

    Hvis du foretrekker sitrus dufter, Nivea Sun stearinlys lukter som en solrik sitronlund og bærer friske notater på en lett bris. Lukk øynene og pust dypt inn for å transportere deg et varmere sted.

    13. Se solrike scener

    veggkunst og gallerivegg i en stue - iamfy

    Bildekreditt: Fy

    Ser du på en vegg på kontoret hele dagen? Se på kunstverk for å injisere sommerinspirerte stykker å se på. Hvis du mangler sol, sjø og sand akkurat nå, kan du velge drømmende tegning eller maleri av en vakker strandscene ved solnedgang eller en frodig, tropisk bassengkanten.

    Hvis fotografisk veggkunst er mer for din smak, velger du fotografering av steder du har elsket eller steder du gjerne vil gå til, transporterer deg rett til scenen, solbriller på og cocktail i hånden. Ikke bare vil disse ideer til veggmalerier hjelpe deg med å muntre deg opp på en mørk, fuktig arbeidsdag, men det vil også gi deg inspirasjon for din neste ferie.

    Hvordan stiler jeg huset mitt til sommeren?

    Sommeren er en god unnskyldning for å oppdatere innredningen din. Sommeren kan ta deg inn og ut, og det betyr at du har mange plasser å oppdatere.

    Nøkkelen til en sommermakeover er lyse tekstiler, lyse farger og til og med et snev av strandinspirert innredning.

    Du kan legge til bare noen få tilbehør for raske oppdateringer som puter eller kunstverk. Eller gå stor og legg til helt nye sommerlige tapeter eller splitter nye gardiner i linstil. Du kan til og med beholde utseendet hele året for å holde de strandlige drømmene i live.

    Selv å legge til et stueplante eller to kan hjelpe deg med å style hjemmet ditt om sommeren. Fra mini Aeonium -sukkulenter til store skulpturelle Saguaro -kaktuser er det mange måter å få mest mulig ut av de allsidige og hardføre plantene. De vil umiddelbart gjøre en vinterlig plan til et sommerreservat - for ikke å snakke om oppløftende humør.

    Grunnlegger av Blad misunnelse, Forklarer Beth Chapman, "Å legge til planter kan bringe fokus til visse deler av et rom og vil også rense luften rundt deg også. Planterlag er en fin måte å bringe tekstur, form og mønster til rommet ditt. '

    "Lek med teksturer og størrelser ved å blande mellomstore planter som Calathea Orbifolia med store planter som har bueformede blad som Kentia -palmen. Monstera Deliciosa er også en flott plante å introdusere for hjemmet ditt på grunn av de fantastiske bladformene - den vil se flott ut sammen med andre planter. '

    Hvordan kan jeg dekorere stuen min om sommeren?

    Stuer er laget for avslapning, så oppdater din med et friskt nytt utseende som er ideelt for avslappet bo i sommermånedene.

    Sommerens vakre blå himmel og oppløftende sollys kan tjene som inspirasjon for å gi hjemmet ditt en lys farge. Bare ett møbel som er malt på nytt eller trukket om i en levende nyanse, kan endre stemningen i stuen din fullstendig og gi den en mer positiv følelse.

    Ukens video

    Hold gulvet nøytralt; bare gulvbrett, konstruert tre eller et blekt teppe vil fungere med alle stueopplegg og la deg få mye pusterom for å legge til et fargerikt teppe eller møbeltrekk.

    Ikke vær redd for å velge en farge og bruke den overalt på rommet ditt, spesielt hvis den er like morsom og levende som en varm gul. Hvis du mangler plass, er det en flott løsning å gjøre rom til flerfunksjonelle områder.

    click fraud protection
    Få hjemmet ditt til å se større ut: 6 måter som gjør at rommene føles mer romslige

    Få hjemmet ditt til å se større ut: 6 måter som gjør at rommene føles mer romslige

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Mens du tilbrakte...

    read more
    Velvet crush! Hvorfor denne glamorøse trenden alltid vil være i stil

    Velvet crush! Hvorfor denne glamorøse trenden alltid vil være i stil

    ForfremmelseOpp stilen innsatser med tidløs, men likevel trendy fløyel ...Leter du etter en enkel...

    read more
    Halloween dekorasjonsideer - Halloween dekorasjoner - Halloween ideer

    Halloween dekorasjonsideer - Halloween dekorasjoner - Halloween ideer

    Hjemmehelt Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hvis du...

    read more