Emma madrass rabattkode for Ideal Home -lesere

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Sommersalget er en av våre favorittider på året. Vi elsker muligheten til å gjøre et kupp - og innrømme at vi allerede er litt gale på Amazon Prime Day! Og den følelsen av spenning blir mangedoblet når vi finner noe fra et av våre ideelle hjem kjøpe guider rabattert.

    I slekt: Kirstie Allsopp er en massiv fan av denne superkomfortable og avkjølende overmadrassen

    Ikke overraskende var vi alle ører da vi fant ut at Emma Madrassen, en av våre Ideal Home -godkjente madrasser, hadde et salg. Men for å øke spenningen tilbyr Emma Madrass Ideal Home -leserne en eksklusiv rabattkode på Emma -madrassen.

    Emmas store sommersalg tilbyr kundene 35 prosent avslag på alle kjøp fra 19. juli til 1. september, med koden SUMMER35. Men med en spesiell kode kan Ideal Home -lesere få 36 prosent av alt! Det er kanskje bare 1% mer, men 'ta vare på øre' og alt det der!

    Emma madrass rabattkode

    Bare legg inn rabatten på Emma -madrassen: IDEAL36 for å spare £ 154,44 på den originale madrassen. Men du må være rask fordi det eksklusive tilbudet bare er tilgjengelig fra 22. juli til 28. juli.

    Hvis du lurer på hvorfor du skal bry deg om noe så tilsynelatende dagligdags som en madrass, så la oss fylle deg ut. Denne madrassen er ikke bare en gammel madrass, det er det varme produktet ditt soverom trenger mer enn det stueplanten du har sett på.

    Ikke bare har den vunnet flere priser enn noen annen madrass i Storbritannia, enda viktigere er dette madrass har fått vårt Ideal Home -godkjente frimerke. Stol på oss når vi sier at disse prisene er velfortjent.

    Den originale Emma-madrassen er en av de nye rasene av madrasser som leveres vakuumpakket i en eske, rett på døren. Å kjøpe madrass online har aldri vært så praktisk.

    Emma madrass rabattkode 1

    Kjøp nå: Emma Original Madrass, VAR £ 429 NÅ £ 274,56, Emma

    Madrassen er laget i Storbritannia og bruker en annen type kjemisk skum enn andre madrasser, noe merket hevder gjør den mer holdbar.

    Ukens video

    Madrassen består av tre lag. Et 3 cm tykt lag med Airgocell® -skum betyr at partneren din kan kaste og snu hele natten, og du skal ikke føle noe. Et lag med minneskum gir trykkavlastning for leddene og bunnskumbunnen sørger for at madrassen støtter nedre del av ryggen og skuldrene der du trenger det.

    "Selv om testerne våre fant at den satt på den ganske faste siden av medium, opplevde vår sovende fortsatt en avslappende natt uten at det skulle kaste seg," sier vår anmelder, Ysanne.

    I slekt: Bak kulissene hos en madrassmaker - ta en tur til Harrison Spinks -gården i Yorkshire

    Den originale madrassen har en returpolicy på 100 netter. Fra de flotte kundeanmeldelsene tviler vi imidlertid på at du sender det tilbake!

    click fraud protection

    5 Amazon -småbedrifter kjøper for å kreve kupongen din på £ 10

    Gleder du deg til Prime Day? Oss også. Enda mer siden nyheten om at Amazons markedsføring for små...

    read more

    Hagemøbler tilbud 2021: salg av hagemøbler nå

    Leter du etter hagemøbelavtaler og det beste salget av utemøbler? Du har flaks, for denne måneden...

    read more
    Snug har designet den ultimate sofaen for små mellomrom

    Snug har designet den ultimate sofaen for små mellomrom

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Snug har lansert ...

    read more