Neptun kunngjør blågrønn som sesongens farge

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Hver sesong kunngjør Neptune en nøkkelfarge for sesongen. Fordi de ikke tror på å følge bransjetrender, er det tidløst det de søker å oppnå, og Neptuns designteam velger en farge som føles aktuell, men som er tro mot kjerneutseendet.

    I følge Neptun skulle vi overgi hjemmene våre til blågrønne i høst, den valgte nyansen av denne sesongen. Denne rike fargetonen kombinerer det rolige med grønt og beroligende, og skaper en stemningsfremmende atmosfære som rører sansene for et luksuriøst, men koselig utseende.

    "Fargen blågrønn gir ekte dybde, den skaper litt drama når den brukes i stor skala, men den forstår like godt hvordan man kan skape ro." Forklarer John Sims-Hilditch, medgründer av Neptune, 'Teal er en farge som er raffinert og kjekk, som bærer en følelse av arv, men også blir verdsatt når den ses gjennom en samtidsobjektiv. ’

    Ønsker du å legge til flere viktige sesongfarger i innredningen din? Hvordan dekorere med årets Dulux -farge; Heart Wood

    Color-of-the-season-at-Neptune

    Kjøp nå: Vegger malt i Teal Matt Emulsion, £ 38 for 2,5L, Grand Sofa i Isla Kingfisher, £ 2,680; Puter, fra £ 47, alt Neptun

    Vær dristig og omfavne denne stemningsfulle fargen på vegger for å skape en innbydende følelse av drama, eller ved å investere i overdådige fløyelspolstrede møbler som umiddelbart kan forvandle et boareal. Denne grublende skyggen, enten det er på vegger eller møbler, gjør en ekte stiluttalelse perfekt for å skape atmosfære i de mørkere månedene. Introduser juvelfargede aksenter gjennom puter og kast, kombinere blågrønn med kontrastfarge russetoner og børstet metallikk for et varmt og koselig hjem.

    Designteamet på Neptune har også kombinert blågrønne med nøkkelfarger fra tidligere årstider, inkludert malingsskyggen 'Chestnut' og tekstilen 'Fox'. Disse fargene ble valgt fordi de sammen skaper en varme som ligner på en brusende ildsted - det perfekte stedet å slappe av og dvale i vintermånedene.

    Farge-av-sesongen-Neptun-sofa

    Kjøp nå: Vegger malt i Teal Matt Emulsion, £ 38 for 2,5L, Shoreditch hjørnesofa i Elliot Soft Teal, £ 4 930; Rupert fotskammel i Isla Fox, £ 345; Puter, fra £ 47, alt Neptun

    Det er definitivt en farge som føles riktig for denne tiden av året. Blågrønn på veggene er mørk nok til å skape et trendig, humørfylt utseende.

    Selv om det ikke er valgt for å knytte seg spesielt til viktige trender takket være allsidigheten, kan Teal tilpasse seg mange forskjellige utseende denne sesongen. Lag en luksus stemning fra 1920 -tallet med tillegg av art deco -inspirert tilbehør og innslag av messing, eller velg en levende moderne følelse med tillegg av påfuglfjær og lyse kontrasterende juveler tilbehør.

    Farge-av-sesongen-Neptun-vegger-malt-i-Teal-emulsjon

    Kjøp nå: Vegger malt i Teal matt Emulsion, £ 38 for 2,5L; Carter forlengende spisebord, 1780 pund; Carter Bench, £ 470; Carter hyller, fra £ 620; Tennyson Pendant, £ 94, alt Neptun

    Ukens video

    Blågrønne vegger kommer virkelig til sin rett på kjøkkenet, og skaper et slående dristig utseende. Trenden for mørkere nyanser på kjøkkenet er en som fortsetter å vokse etter hvert som vi blir mer trygge på fargene. Det fine med å bare male vegger mørkere er at det er mindre en kostnad og forpliktelse å få utseendet, uten å måtte endre det eksisterende kjøkkenet. Start med veggene og se hvordan du føler om å endre enhetene senere.

    Leter du etter kjøkkeninspirasjon? Lag drømmekjøkkenet ditt med disse topptrendene for 2017

    Det er trygt å si at Neptun har latt oss føle oss inspirert av denne forlokkende og rolige fargen... vil du omfavne blågrønn i tide til vinteren?

    click fraud protection
    Pearl og Daisy Lowe avslører tipsene om styling av soverom

    Pearl og Daisy Lowe avslører tipsene om styling av soverom

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Kampanjefunksjon ...

    read more
    Som sett på Saturday Night Takeaway: Amanda Holdens QVC -hjemmevarer

    Som sett på Saturday Night Takeaway: Amanda Holdens QVC -hjemmevarer

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vi lover at brikk...

    read more
    Ideal v Great Deal - bruk eller spar på denne globale reiseplanen

    Ideal v Great Deal - bruk eller spar på denne globale reiseplanen

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Kanaliser en eleg...

    read more