Kanal din indre Gwyneth Paltrow: Her er alt du trenger å vite om ren søvn

instagram viewer
  • Shopping
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Har du hørt om "ren søvn"? Denne nye setningen på blokken er "clean eating" i interiørverdenen takket være Gwyneth Paltrows nye bok, Goop Clean Beauty. Det kommer til å bli den største helsetrenden for 2017. Her er vår komplette guide for å knekke ren søvn ...

    Du er kanskje mer kjent med begrepet "clean eating", buzz -uttrykket i fjor; er prosessen med å spise fullmat, ren og uraffinert eller bearbeidet. Det handler egentlig om å spise det beste for å føle det beste vi kan. Når det gjelder denne teorien, handler "ren søvn" ganske enkelt om å gjøre alt vi kan for å oppnå den beste restorative nattesøvnen.

    I slekt: Beste madrasser

    Silentnats søvnekspert, Dr Nerina Ramalakhan, gir oss et inntrykk av denne siste trenden. ‘Alt vi gjør i løpet av dagen, alle valg vi tar, påvirker renheten og renheten i søvnen vår. Ren søvn er rett og slett søvn som er 'unmuddied' av dagens støy. Når vi får denne typen ren søvn, våkner vi og føler oss uthvilt, oppkvikkede og gleder oss til dagen fremover. ’

    Nerina hevder at det ikke er timene med lukket øye, men kvaliteten på søvnen vår som betyr noe: 'Det viktigste problemet er at søvnen er ren og treffer de foryngende dybder som muliggjør fullstendig restaurering av kroppen og sinn. Etter å ha fått ren søvn i 7-10 dager kan du forvente å føle deg annerledes-søvnen din vil bli dypere, du vil føle deg mer energisk og, viktigst av alt, lykkeligere og mer positiv når du våkner hver morgen.'

    Dr Nerina deler sine beste tips for å forbedre søvnkvaliteten:

    1. Drikk alkalisk vann
    Hvis du allerede drikker de anbefalte to liter vann om dagen, og du vil ta det til neste nivå, kan du prøve å tilsette en skvis sitron og en klype havsalt for å alkalisere vannet. Hydrering med alkalisk vann hjelper kroppen vår til å fungere skikkelig; overføre meldinger og muliggjøre våre fysiologiske prosesser, inkludert å få god restorativ søvn.

    2. Tenk på halveringstiden til koffein
    Halveringstiden for koffein er fem timer, noe som betyr at hvis du tar en drink klokken 17.00, vil du fortsatt ha halvparten av mengden i blodtilførselen innen kl. 22.00. Du vil ikke føle deg energisk, men koffeinen er fremdeles i systemet, og det er nok til å stoppe deg med å få dyp, ren søvn.

    3. Slutt å se på telefonen din uten mål 
    Når vi får et varsel på telefonen, reagerer hjernen mentalt og vekker hjernen vår enda mer. Det kan være en vanskelig vane å bryte, men hvis du er seriøs med å få ren søvn, må du slutte å se på telefonen en time før du skal sove.

    4. Ha fire tidlige netter i uken 
    Timene før midnatt er en veldig viktig del av ren søvn; disse dypt restaurerende timene helbreder kroppen og gir ettertraktede fordeler mot aldring. Selv om du får en god søvnmengde, vil det være sannsynlig at det er svært lite effektivt å gå sent til sengs. Prøv å legge deg rundt 22.30 fire netter i uken for å la kroppen få tilgang til det viktige 90 minutters søvnvinduet før midnatt.

    Prøv disse toppkjøpene for å hjelpe til med å oppnå ren søvn:

    Invester i det bestebedding

    Kjøperguide til dyner og puter

    Sørg først og fremst for å ha sengetøy av god kvalitet; de beste madrass og omtenksomt vurdert pute og dynevalg.

    Lag den perfekte atmosfæren

    Nattlys er ikke bare for barn. Withings, ledere i den tilkoblede hjem- og helserevolusjonen, tilbyr den ultimate søvnopplevelsen med Aura søvnsystem. Cedric Hutchings fra Withings sier, “ved å kombinere miljøsensorer, lysterapi og nå takket være vårt partnerskap med Spotify, det mest personlige av musikalske valg, kan vi hjelpe til med å få en god natts søvn. ” Når du er klar til sengs, er rommet forsiktig lys opp av det røde lyset spredt av Aura, det eneste lyset som ikke hemmer melatoninsekresjonen, for å hjelpe deg med å gli gradvis av og fredelig. For å forbedre stemningen ytterligere valgte du ganske enkelt en beroligende spilleliste eller naturlyder for å nynne deg i søvn.

    Aura tilkoblet vekkerklokke, £ 149,95, Withings.

    Vær en sovende skjønnhet

    En god natts søvn er avgjørende for vårt velvære, inne og ute. Hudcellene våre fornyes mens vi slumrer lykkelig uvitende, så hvorfor ikke hjelpe dem på noen måte vi kan. Silke antas ofte å være det beste materialet for huden vår når det gjelder søvn, men den mindre kjente kobber har også fantastiske mineralhudforbedrende egenskaper. Denne kobberinfunderte puten støtter hudens naturlige selvfornyelsesmekanisme og bidrar til å redusere utseende av fine linjer og rynker-vi tar en antialdrende tekstil over en dyr ansiktskrem dag.

    Iluminage Skin Rejuvenating Putetrekk med kobberoksid, £ 50, Amazon.

    Stå opp og skinne

    Å våkne med solen, slik naturen har tenkt seg, er en fin måte å sette seg opp for dagen fremover; en god start er et forsprang! Bli vekket fra søvnen din gradvis og fredelig med litt hjelp fra denne vekkerlampen. Denne smarte gadgeten bruker et gradvis lys, som etterligner effekten av soloppgang, som øker innen 30 minutter fra mykt morgenrødt til og med oransje til rommet er fylt med en strålende solrik gul lys.

    Philips vekkerklokke, £ 120,96, Amazon.

    Følg med på fremgangen din

    Å føre dagbok kan hjelpe til med å overvåke søvnkvaliteten - du kan slumre i åtte timer, og bare to er god kvalitet på "ren søvn". Resmed analyserer søvnen din for å hjelpe deg med å forstå mønstre; den overvåker lys, lyd og temperatur for å se hva som påvirker søvnen din. Når den har identifisert hva som kan holde deg våken om natten, sender denne smarte enheten en personlig daglig tilbakemelding direkte til deg smarttelefon eller nettbrett, gir søvnpoeng og forslag til hvordan du kan forbedre den for å få den beste natts søvn, hver natt. I motsetning til andre søvnmonitorer er dette berøringsfritt, så du trenger ikke ha på deg noe - bare synkroniser det til enheten din og legg den på nattbordet.

    S+ Av Resmed berøringsfri søvnmonitor, £ 129,95, John Lewis.

    Noen ganger tar vi søvn for gitt, det er bare noe vi gjør hver dag uten å tenke på det? Feil, det er alltid rom for forbedringer som Gwyneth har lært oss - aldri undervurder kraften i en god natts søvn.

    click fraud protection
    Vær kontant smart og få den nye vintage-følelsen for mindre

    Vær kontant smart og få den nye vintage-følelsen for mindre

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Sjekk hva highstr...

    read more
    Floating island super yacht designet av Migaloo

    Floating island super yacht designet av Migaloo

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Superyachten Koko...

    read more
    7 flotte ting å gjøre denne høsten

    7 flotte ting å gjøre denne høsten

    Hus på landet Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Fine...

    read more