En presentabel hage vil gi verdi til hjemmet ditt, tror 61% av britiske huseiere

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Å sørge for at du klipper plenen og holder blomsterbedene ryddige kan være din mest lønnsomme siste tid Hvis du vil selge hjemmet ditt - sjekk ut disse eksperttipsene for å forbedre hagen din på en budsjett

    Ny forskning av 2000 huseiere utført av National Gardening Gift Vouchers this National Hagemåneden har avslørt at 72% av oss huseiere tror at en presentabel hage gir verdi til deg eiendom. Det er 20%* til verdien av eiendommen ifølge Home Retail Group.

    Så hvorfor er en hage en må-ha for boligkjøpere? En ujevn og upleiet hage kan være ekstremt overveldende for en potensiell kjøper; det kan til og med avskrekke dem fra å se et hus helt. Ikke overraskende betraktet halvparten av alle avhørte huseiere (50%) at utsiden av en eiendom var like viktig som innsiden når de prøvde å selge.

    Ifølge forskningen ville 35% av oss investere 100–500 pund i hagen vår i løpet av et år. Endringene du må gjøre i hagen din for potensielle kjøpere trenger imidlertid bare å være enkle og små investeringer, noe som betyr at de kan belønnes med høyere eiendomsverdier.

    Siden april har markert National Gardening Month, sammen med det berømte Chelsea Flower Show i mai, har denne forskningen avslørt den økende populariteten til hagearbeid blant unge mennesker. Det er ikke bare eldre generasjoner som er ivrige etter å være flinke i hagen, ettersom over en tredjedel (38%) av 18–34-åringene ville være villige til å betale mer for sitt første hjem hvis det kom med en godt presentert hage.

    Så hvis du er ivrig etter å ta på deg hagene, men ikke vet hvor du skal begynne, kan du lese videre for våre tips og råd fra gartner Lucy Wenge fra det berømte Eden Project i Cornwall England. Hun har jobbet og trent i hager og barnehager over hele verden de siste 12 årene og forklarer her hvordan de små endringene du kan gjøre, kommer langt selv når du er på et budsjett.

    Topp hagetips for nybegynnere:

    Legg til et øyeblikk fargestikk i hagen din med et brett med sengeplanter

    Et brett med Tagetes eller Antirrhinum (snapdragons) gir øyeblikkelig farge til hagen din. Disse blomstene kommer i en rekke lyse appelsiner, røde og gule, og begge vil blomstre vakkert gjennom sommeren. For en absolutt forbløffende, se opp for Argyranthemums, deres lyse og blide tusenfrydblomster blomstrer i mange forskjellige farger. Disse plantene vil se flotte ut i hagen eller i store blomsterpotter. De er lette å se flotte ut, og de er perfekte for travle mennesker. Sørg for å mate dem ukentlig med tomatmat om sommeren og hold dem godt vannet i varmen - klipp av eventuelle døde blomsterhoder for å få dem til å se på toppen. Med riktig omsorg bør de pakkes med blomster til tidlig på høsten.

    Gjør tilnærmingen til inngangsdøren din frisk og innbydende med en duftende hengende kurv

    Hengende kurver er enkle å lage og ser fantastiske ut. Sørg for at du bruker flerbrukskompost; Du kan også legge til vannholdende gel for å redusere vannet. Hengende kurver ser lett ut og er perfekte for travle mennesker. Sørg for å mate dem ukentlig om sommeren med tomatmat og hold godt vannet.

    Mat og frø gresset for å beseire uønsket mos og skape en grønnere frodig plen

    Om sommeren vil du beholde plenen din i god stand. Regelmessig klipping vil holde den sunn. Hvis du vil legge frodighet til plenen din mellom mai og august, velg en kjølig, fuktig dag og bruk en sommerplengjødsel eller kyllinggjødselpellets. Kring dem over plenen din og lett vann. De er begge høyt i nitrogen, så dette vil skape en frodigere, grønnere plen og sette av blomstene i grensene dine.

    Revitaliser tregjerder, porter og skur ved å gi dem en slikk med maling

    Ukens video

    Dette er en enkel måte å skape et flott uterom på. Bruk maling spesielt designet for utendørs bruk, da dette vil bidra til å bevare treet, noe som betyr at fargen ikke vil falme. Ikke en vanskelig jobb, bare ta på deg de gamle klærne, ta en god pensel og du er borte - dette er en fin måte å gjøre en reell forskjell for den generelle følelsen av hagen din.

    * Undersøkelsen ble utført på vegne av National Gardening Gift Vouchers av Vital Statistics i februar 2016 - utvalgte 2000 voksne i Storbritannia.

    Studiepoeng: Argyranthemum frutescen (hvit marguerite) £ 9,99, Krokus

    click fraud protection
    VINN en luksuriøs makeover på Laura Ashley -soverommet til en verdi av over 1000 pund

    VINN en luksuriøs makeover på Laura Ashley -soverommet til en verdi av over 1000 pund

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Er du på jakt ett...

    read more
    Inspirerende DIY spisebenk med IKEA Kallax -enheter og Next hodegavl

    Inspirerende DIY spisebenk med IKEA Kallax -enheter og Next hodegavl

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Denne DIY -jobben...

    read more
    Roost episode 5: Rosa dekor, kjøkkenfarger og vinn et InSinkErator -trykk

    Roost episode 5: Rosa dekor, kjøkkenfarger og vinn et InSinkErator -trykk

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Bildekreditt: Fut...

    read more