Lag et varmende og overdådig hjem for høsten

instagram viewer
  • Forfremmelse

Kampanjefunksjon med Tesco

Gi hjemmet ditt en sofistikert makeover for den nye sesongen med litt hjelp fra det overdådige hjemmetilbehøret på Fox & Ivy, Tescos nye merkevare for hjemmevarer.

Overdådig interiør-Tesco-Fox-&-Ivy-Soho_Living

Det er ingen unnslippe de mørkere kveldene mens vi forbereder å sette klokkene tilbake, vinke farvel til de lyse sommerdagene og innbydende høsten. Brasende sesongendringer er også den ideelle tiden for endringer i interiøret. La oss ta et skritt utenfor komfortsonen til den strippede, puristiske fargepaletten med Scandi-inspirerte trender og klare til å omfavne mørket. dra til den mørke siden med rike juveltonede fløyler, dype ibenholtskog, luksuriøse metallics og overdådige faux pelsverk for å tilføre en varmende kvalitet til våre hjem.

Disse nøkkelbitene fra det nye Fox & Ivy -merket er en rimelig og enkel måte å skape en overdådig følelse av innredningen din, uten å bryte banken.

Fox-and-Ivy-Faux-Fur-Throw

Overdådig fuskepelsstilbehør er bare tingen å kose seg med for koselige netter. Den utsøkte minkfuskpelsen på dette kastet gir en umiddelbar luft av eleganse til en stue, rett og slett draperet over en sofa vil det ose av overdådighet. Den uimotståelige, taktile, myke haugen er støttet med en fløyelsaktig bakside for å sikre at den er like koselig på begge sider.

Kjøp nå: Sølv fuskepelskast, £ 49

Fox-&-Ivy-Petrol-fløyel-pute

Juveltoner er den perfekte aksentfargen denne sesongen for å lyse opp sofaer og lenestoler. Denne rike nyansen av teal blir forsterket ytterligere av den subtile glansen i det luksuriøse fløyelsstoffet, og skaper en overdådig følelse når den fanger lyset.

Kjøp nå: Bensinblå fløyelspute, £ 12

tesco-fox-&-ivy-Gold-edge-hexagonal-mirror

Ved å legge til et enkelt speil kan du belyse mørke kvelder ved å reflektere lys rundt i rommet. Denne metalliske kantdesignen er hengt fra en uttalelseskjede og er enkel, men fantastisk. Den geometriske formen til dette designet vil bidra til å øke veggene ytterligere.

Kjøp nå: Gold Edge Hexagonal Mirror, £ 12

Fox-and-Ivy-Art-Deco-fotoramme

Lag et lykkelig hjem ved å omgi deg med påminnelser om lykkelige minner. Denne elegante emaljerammen er inspirert av Art Deco -design og gir den perfekte finishen for å forbedre verdifulle bilder.

Kjøp nå: Art Deco emalje fotoramme, £ 10

Fox-&-Ivy-Orchid-in-gold-vase

Husplanter er en stadig populær trend for innredning av hjemmet. Orkideer er en av de mest elegante innendørsplanter, dessverre er de en av de vanskeligste å fortsette å se uberørte ut. Denne realistiske faux orkideen er gode nyheter for de som ikke er grønne fingre. Sett i fuskemose og en fantastisk gullvase, vil den kle ethvert rom hele året.

Kjøp nå: Kunstig orkide i gullvase, £ 20

Tesco-fox-and-iVY-Large-messing-lanterne

Stearinlys er et must for å skape koselig atmosfære i de mørkere månedene. Fyll denne statueske lykten med søylelys i forskjellige størrelser for å skape et fokuspunkt ved siden av en peis eller på et spisebord som et alternativt midtpunkt.

Kjøp nå: Stor messinglykt, £ 30

Tesco Fox & Ivy høstlys

Stikk lysestaker langs en kaminhylle eller ned i midten av et spisebord for å skape et øyeblikkelig dekorativt preg. Blandingen av røyk etset glass og kobber på dette votivet vil forsterke den varmende gløden av flimrende stearinlys.

Kjøp nå: Stor røyk etset telysholder, £ 14

Det røykede glasset og honningkakefinishen gir denne vasen en vintage -følelse, mens de metalliske gulldetaljene gir den en mer moderne kant. Ta med naturen innendørs ved å vise vakre høstblomster, et enkelt dekorativt preg for å kle opp gangen og spisestuer.

 Kjøp nå: Stor diamantslipt vase, £ 12

rev-og-eføy-fylt glass-lys

Fyll hjemmet ditt med den stemningsfulle duften av mykt tre og rike blomster med dette luksuriøse duftlyset. Det er en vinn-vinn, du kan omfavne hyggeånden i å omgi deg med mykt levende lys mens du nyter en rik sesongens aroma samtidig.

Kjøp nå: Luksus duftende fylt lys, £ 8

Dette er bare et lite utvalg fra det fantastiske nye merket, gå til Fox & Ivy på Tesco å oppdage den mørke siden selv

Det er mye mer hvor dette kom fra!

click fraud protection
7 dekorasjonsideer som bare fungerte på 90 -tallet

7 dekorasjonsideer som bare fungerte på 90 -tallet

Home styling tips Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. ...

read more
5 måter å ønske høsten velkommen hjemme hos deg

5 måter å ønske høsten velkommen hjemme hos deg

Home styling tips Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. ...

read more
Sofa in a box company Snug lanserer den første sofaen

Sofa in a box company Snug lanserer den første sofaen

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Sofaen er et sent...

read more