Forbedre hjemmet ditt med en vinkjeller

instagram viewer
  • Luksushus
  • Makeovers
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Det er offisielt; å lage en vinkjeller vil gjøre hjemmet ditt mer ønskelig

    Det er kanskje ikke din første prioritet, men når alle de andre rommene er fullført, og spesielt hvis du oppdaterer kjøkkenet ditt, kan du begynne å vurdere hvor du lagrer vinen din. Etterspørselen etter skreddersydd vinlagring har økt dramatisk de siste årene, som Lucy Hargreaves, administrerende direktør i Spiral kjellere bemerker: "Vi ser en økende interesse for vinrom som ikke bare gir de beste betingelsene for vin, men også er en unik designfunksjon i hjemmet. Vi ser på dette som en trend som er satt
    å fortsette ettersom vinkjellering blir et sentralt trekk ved prioriteringer på markedet. "

    Selskapets siste oppdrag inkluderer vinrom med rustfritt stål og glass, dramatiske glassveggdisplayer og forespørsler om høyteknologiske alternativer, for eksempel låser med fingeravtrykksteknologi og glass som blir ugjennomsiktige med et enkelt blikk bytte om.

    Det virker til og med at det å legge til en vinkjeller kan gjøre hjemmet ditt mer attraktivt for kjøpere. Sam Sproston, partner og kontorsjef, kl Ridder Frank, Sier Wandsworth, “Vinkjellere blir en stadig viktigere funksjon i boliger i den øvre enden av eiendomsmarkedet. Fine vinsamlinger blir sett på som både en god investering, men også en kilde til stolthet, noe som betyr at kjellere trenger å gi et rom hvor jeg både kan lagres og beundres. Som et resultat ser vi for tiden vinrom i alle fasonger og størrelser som er designet for luksusboliger, spesielt i nylige oppussinger og nyutviklinger. ”

    Et skreddersydd vinrom av Spiral Cellars - disse kan være sterkt tilpassede, slik at vinsamlinger kunstig kan vises og oppbevares under best mulig forhold. Vinrommene er temperatur- og fuktighetsstyrte miljøer og opprettholder optimale kjellerforhold for både lagring av flasker og drikker som er klare til å drikke.

    Ukens video

    Spiral Cellars kan monteres under alle rom i første etasje for å gi perfekte kjellerforhold og en fantastisk designfunksjon. De har plass til opptil 1900 flasker og krever ikke at en eksisterende kjeller eller kjeller bygges.

    Vin garderober og vinvegger er skreddersydd i mindre mål for mindre mellomrom eller vegger. De kan skreddersys for å passe individuelle kapasitetsbehov og smak.

    click fraud protection
    Verdens beste hagebod? Gå inn i denne Hobbit-inspirerte bygningen

    Verdens beste hagebod? Gå inn i denne Hobbit-inspirerte bygningen

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Møt interiørdesig...

    read more
    CarpetRight lanserer 'utvendig teppe', et kunstgress som skal være tilbehøret du trenger i hagen din

    CarpetRight lanserer 'utvendig teppe', et kunstgress som skal være tilbehøret du trenger i hagen din

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. CarpetRight lanse...

    read more
    Hus med privat fornøyelsespark i hagen på markedet for en spennende 8,5 millioner pund!

    Hus med privat fornøyelsespark i hagen på markedet for en spennende 8,5 millioner pund!

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vil du ha en forn...

    read more