Hvordan dekorere med Dulux årets farge

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Slik bruker du årets farge i hjemmet ditt

    Dulux’s Color of the Year 2018 omfatter stemningen i øyeblikket, og Heart Wood er valgt som fargen som best gjenspeiler nasjonens lengsel etter å forvandle hjemmene sine til sanne helligdommer. Fargen er inspirert av varmen i tretoner. Det er en varm nøytral, med et snev av lyng.

    Gå to-tone

    Bildekreditt: Dulux

    Når du planlegger den generelle dekorasjonsordningen for hjemmet ditt, knytter du inn fargetemaer. Mal to fargebånd på en vegg som en effektiv måte å introdusere sterk farge i et rom uten å la en fargetone dominere. Dette lar deg gjenskape utseendet til en dado -skinne, men med en moderne kant.

    Les mer: Ni tegn på at du er besatt av interiørdesign

    Det er alt i detalj

    Bildekreditt: Dulux

    Mal baksiden av et vitrineskap eller alkove i alternative nyanser av tusenårig rosa og myk syrin som et vakkert bakteppe for porselen, glass og bøker for et moderne utseende som er enkelt foranderlig.

    Fremhev arkitektoniske trekk

    Bildekreditt: Dulux

    Hvis du er så heldig å ha stor takhøyde, hvorfor ikke få rommet til å virke koseligere ved å bringe takfargen ned til bildeskinnen. Velg forskjellige lyngfarger og velg toner som er tett lukkende, for eksempel blekkblå og mørkrosa andre steder.

    Les mer: Sjekk Pantones fargetrendspådommer for 2018

    Bli dramatisk i boudoiret

    Bildekreditt: Dulux

    For et dramatisk utseende på soverommet ditt, maler du veggene i en dyp luksuriøs nyanse som mørk lilla og dyp plomme. Kompliment veggfargen med tre og metall, for eksempel et rosengullbord eller en seng i tre. "Varmen i tre gjenspeiler den komforten vi trenger i disse usikre tider - dette materialet er et vesentlig element for å skape de innbydende miljøene vi ønsker," sier Dulux.

    Gjør et trekk ved det

    Bildekreditt: Dulux

    Å legge til en lys nyanse på badet ditt vil virkelig løfte hele hjemmet ditt, og bringe dette funksjonelle rommet i tråd med resten av innredningen din. Eller, hvis du foretrekker et elegant og moderne interiør, kan du velge dempede toner for å utfylle ditt ellers nøytrale baderomsfarge. Her fungerer to komplementære farger vakkert for å trekke øyet inn.

    Bildekreditt: Dulux

    Tidligere kan det ha vært mer en alt-eller-ingenting-tilnærming til farge på kjøkkenet-husk avokadogrønt og brent oransje på 1970-tallet? Den nye paletten er litt mer behersket, med bleke lilla, gråtoner og mørkere, blekkfarger som viser seg å være et stort hit - selv om det ikke betyr at du ikke kan ha det gøy med kjøkkenfarger. Tonen er også viktig-selv i den grå familien skaper varmere gråtoner et annet preg enn blåbaserte skiferfarger. Lag med tre for et varmt og innbydende opplegg.

    Kombiner farger

    Ukens video

    Bildekreditt: Dulux

    Få energi på gangen igjen med en kraftig fargekombinasjon. Gult og lilla sitter overfor hverandre på fargehjulet. Bruk disse komplementære fargene som en sikker brannmåte for å gjøre dagen din lysere. Inkluder tilbehør og møbler i en lignende palett for å sikre at ordningen er sammenhengende snarere enn kaotisk.

    Vil du bruke denne fargepaletten hjemme?

    click fraud protection
    'Det er sesongen for å omfavne alternative juletrær

    'Det er sesongen for å omfavne alternative juletrær

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Fra plasticine ti...

    read more
    'Det er sesongen for å være veldedig

    'Det er sesongen for å være veldedig

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Det er hjertevarm...

    read more
    Hold deg i form med B & Ms budsjettvennlige treningsprogram

    Hold deg i form med B & Ms budsjettvennlige treningsprogram

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Uansett hvor du v...

    read more