Hvordan lage et hjem i fransk stil

instagram viewer

Vær kreativ med romplass. Lag et skrivebord med et malt bord og en vintage stol, myk deretter et steingulv med et vevd teppe og dekorér veggene med monokrome trykk og malerier.

Pulten er fra Chelsea tekstiler, og vintage stolen er fra Blek og interessant. Tepper i lignende stil finnes på Sharland og Lewis. Malerier og graveringer lagerføres av Dekoratorkilden.

For å legge til detaljer i a hvitt soverom, kle sengen med lag med blonder, frynsete kast og en haug med sprø, broderi Anglais-kantete putetrekk. Bland hvitt med hvitt i et soverom i chateau -stil ved å legge på teksturer - for eksempel knasende heklet bomull over glatt sengetøy.

Sengegavlen finner du på Classics Direct, putene kl The Conran Shop, Linwood og John Lewis. Boho -heklekastet er fra En engel ved bordet mitt, og teppet er fra Lunn Antikviteter.

Sy en hjemmelaget persienne ved hjelp av et overdimensjonert forgylt trykk på et linunderlag. Sjekk ut vår guide for å lage din egen båndgardin. Fullfør utseendet med et par vintage skodder og et utvalg sengetøy og fløyelsputer.

De blinde er fra Chivasso, og gullbåndene fra VV Rouleaux. Finn skodder fra Amy Perry, og et utvalg puter fra House of Fraser.

click fraud protection

Orientalske designrom ideer

Orientalsk design er noe av det mest slående i interiøret. Denne vakre trenden, basert på Asias r...

read more

Botaniske romdesignideer

Blad-, blomster- og insekttrykk gjør seg gjeldende på alt fra sofaer til veggtepper. Vi har mange...

read more
Maletrender 2021 - de viktigste fargene som setter tonen i hjemmene våre

Maletrender 2021 - de viktigste fargene som setter tonen i hjemmene våre

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Fargene vi omhygg...

read more