Conservatory ser for 2011

instagram viewer

Malte stoler og en høy benk gir uformelle sitteplasser for både spisning og lesing. Bomull og sengetøy i friskt blått gir krem ​​og stein en lett, luftig følelse.

Blomstrete og stripete stoffer i varierende nyanser av grønt skaper en visuell kobling til hagen utenfor, samtidig som de utfyller greenene til innendørs planter. Ved vinduet, skarpt off-white Romerske persienner hjelpe til med å kontrollere sollyset.

Pinoleum persienner redusere blending og gi et mykt, dappled lys. Det nøytrale bordet og stolene gir en romslig, luftig stemning til denne vinterhagen.

Legg til retrostil til din vinterhage med en klassisk podstol som denne røde og hvite. Det matcher det moderne utseendet perfekt og gir et fargeblink til det helt hvite opplegget. Med bleke møbler kan utsikten forbli i fokus, mens den er tykk teppe tilfører varme til flisgulvene.

De overdådige kandelabrene, spisestue bord, farget glass, hengende kurvlysekrone og potteplanter gjør denne vinterhagen til et glamorøst og romantisk spisestue.

Steinflagg er et smart, men praktisk alternativ for en vinterhage, i kontrast til en rekke prangende møbler, som skaper et glamorøst preg på opplegget.

Ubehagelige, rene møbler passer godt sammen med den moderne arkitekturen i denne glassforlengelsen. Nøytrale møbler skaper et avslappende miljø i denne åpne planen bor rom.

Ser etter mer vinterhage dekorere ideer? Sjekk ut vår kanalside for alt fra siste vinterhagen kjøper, til ny vinterhage stil videoer.

click fraud protection
Moderne vinterhageideer: inspirasjon til moderne glassutvidelser

Moderne vinterhageideer: inspirasjon til moderne glassutvidelser

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Moderne vinte...

read more
Planleggingstillatelse for vinterhage – og hvordan du planlegger plassen din

Planleggingstillatelse for vinterhage – og hvordan du planlegger plassen din

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Hvis du vurde...

read more
Utskiftningsveiledning for vinterhagetak

Utskiftningsveiledning for vinterhagetak

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Å ha en vinte...

read more