Ideer til gulv på bad - Gulv ideer til bad

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Baderomsgulv må være både slitesterkt og stilig for å dekke alle dine behov, og bør gi badet et sterkt og solid fundament

    Leter du etter badegulv ideer?

    Med så mange valgmuligheter tilgjengelig, kan det være vanskelig å bestemme seg for ett alternativ. Ta hensyn til din daglige rutine og livsstil: Har du barn som trenger et sklisikkert og slitesterkt gulv? Eller har du en glamorøs og voksen baderom som krever et like elegant gulv?

    Ikke vær redd for å prøve uvanlige materialer, for eksempel tre, som kan fungere godt på et bad, til tross for eventuelle bekymringer du måtte ha om de fuktige forholdene som påvirker treverket. Prøv parkett, laminat eller PVC -gulv for å få samme effekt, men uten fuktige resultater. Gulv i marmor, granitt eller polert betong vil også skape en dramatisk effekt og gi badet ditt en elegant, polert finish. Dette er alle slitesterke materialer som vil se fantastisk ut og vare i mange år.

    For noe helt unikt, prøv kork eller gummi. Populær på 1960- og 1970-tallet, er kork tilbake i stor stil og er et av de mest miljøvennlige gulvalternativene rundt. Gummi er varmt, vanntett og lett å holde rent, så det er et godt alternativ for alle med barn. Et interessant eller uvanlig gulv kan gi badet ditt personlighet uten å overmanne plassen. Det er mange alternativer å velge mellom som er passende - vanntett, holdbart og attraktivt. Når du går sammen med en hvit baderomssuite, kan et uttalelsesgulv legge til stilpoeng for et relativt lite utlegg - det gjennomsnittlige britiske badet er rundt 2m x 2m.

    Sjekk ut vår baderom kanal for flere baderomsideer og inspirasjon

    1. Forfalsk det med tregulv

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: Tim Young

    Når det gjelder gulv, er tre og laminat ikke ideelle på et bad, ettersom de er utsatt for forvrengning når de ofte utsettes for vann. Imidlertid gir luksuriøst vinylgulv skjønnheten i naturlig tre uten de praktiske ulempene og er det perfekte valget for et badegulv. Vannbestandige, svært holdbare og enkle å vedlikeholde, tre-effektplanker replikerer de intrikate kornene og detaljene i ekte tre uten bekymring.

    2. Vær modig med mønster

    Bad-gulv-ideer-1

    Bildekreditt: Future Plc

    Mønstrede fliser er ikke bare for vegger, de er den perfekte måten å uttale seg på gulvet også. Dette dristige grønne gulvet er stjernen i dette soverommet (ordspill ment). Utfyll et stort, dristig mønster på gulvet med sammenveggede veggfliser som etterligner designet. Spill med forskjellige fliseformer og størrelser for å legge til interesse og tekstur.

    3. Introduser farge med gummi og vinylgulv

    Soverom gulv ideer

    Bildekreditt: Rachael Smith

    Gummi, vinyl, linoleum og marmoleum er varme under føttene, rimelige, vanntette og enkle å holde rene. Smart digital fotografering gjengir at det finnes ubegrensede designalternativer, mens teksturerte overflater hjelper med sklisikkerhet og etterligner følelsen av stein eller tre.

    Vil du ha flere badegulv og veggideer? LESE: Ideer til baderomsfliser - for å gi rommet ditt et helt nytt utseende

    4. Gå for noe slitesterkt

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: Claire Lloyd Davies

    Polert betong eller stein ser fabelaktig stilig ut på et elegant, voksen bad som dette, men det er ikke så praktisk på et familiebad som polert betong eller stein kan være glatt når det er vått. Skreddersydd harpiks eller akrylgulv kan gi deg en lignende effekt, men med litt mer grep - du må imidlertid snakke med baderomsdesigneren din om dette.

    5. Velg et luksuriøst alternativ for ditt badgulv

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: David Parmiter

    Naturlig marmor, granitt, kalkstein, skifer og travertin er alle porøse, men hvis de er forseglet, vil de vare i mange år. Granitt kommer i et stort utvalg farger, mens de særegne mønstrene i marmor og onyks kan se fantastisk ut. Det fine med naturstein er at du kan ha en ensartet farge, men et tilfeldig mønster for å legge til interesse.

    6. Gjør underverk på et lite bad

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: James Mitchell

    Når det gjelder små bad kan mye oppnås med riktig gulv. Hvis du bruker de samme flisene på gulvet som veggene dine, utvider det visuelt plassen, og mellomstore til store fliser er bedre ettersom små eller mosaikkfliser kan få badet til å se enda mindre ut.

    7. Prøv teak og bambus

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: Rachael Smith

    Massivt tre eller laminatgulv er vanligvis ikke egnet for bad, da luftfuktigheten vil føre til at materialet misfarges, sveller og vrir seg. Men tregulv, for eksempel teak og bambus, kan fungere godt (dobbeltsjekk med produsenten første) og konstruert tre og badespesifikt laminat-laget med PVC-er designet for å tåle fuktighet.

    Trenger du mer inspirasjon på badet? LESE: Ideer til oppbevaring av bad - for å hjelpe deg med å holde deg ryddig, ryddig og organisert

    8. Varm opp om vinteren

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: Mark Williams

    Gulvvarme blir raskt det mest populære valget for baderomsgulv. Det er ingenting verre enn å gå på et kaldt gulv om vinteren - pluss at et vått gulv tørker raskere med gulvvarme, og du trenger ikke radiatorer hvis du har gulvvarme. Det er to systemer å velge mellom: ‘vått’, der gulvet varmes opp av varmtvannsrør under gulvet. Og ‘tørk’, der elektrisk kabel legges ned. Begge systemene må installeres av en profesjonell. Snakk med badedesigneren eller byggherren om hva som er best for hjemmet ditt.

    9. Perfekt med porselen

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: David Giles

    Et billigere alternativ til stein, porselen er lett å vedlikeholde og kommer i et bredt spekter av farger og utførelser. Du kan kjøpe pakker med fliser i bulk, og du trenger ikke å bekymre deg for forsegling etter fuging, som du gjør med stein. Keramiske fliser og porselenfliser kan også etterligne utseendet på naturstein. Porselen er mer slitesterkt enn keramiske fliser og bedre for områder med mye trafikk.

    10. Ta til Tadelakt

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: Mark Luscombe-Whyte

    Ukens video

    Tadelakt er et dekorativt, vanntett gips som opprinnelig ble laget i Marrakech. Den sømløse, subtilt marmorerte overflaten er perfekt for bad, og den setter vakkert av de hvite servantskapene. Den dempede skyggen skaper et enkelt, men likevel sofistikert utseende.

    11. Style et baderomsgulv med skifer

    Ideer til badegulv

    Bildekreditt: Katie Lee

    Tradisjonell skifer kan skape en smart overflate for et moderne bad. Skifer trenger rengjøring og forsegling når det viser tegn på slitasje - bruk alltid rengjøringsprodukter som er anbefalt av gulvprodusenten.

    Kommer du til å oppdatere badet ditt med disse ideene til gulvbelegg?

    click fraud protection
    Fargeskjemaer for bad - Fargeideer for badet ditt

    Fargeskjemaer for bad - Fargeideer for badet ditt

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Baderoms fargeval...

    read more
    Dusjrom ideer for å hjelpe deg med å planlegge den beste plassen

    Dusjrom ideer for å hjelpe deg med å planlegge den beste plassen

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Et dusjrom er en ...

    read more
    Før og etter: et oppussing på badet verdt å miste et ekstra rom for

    Før og etter: et oppussing på badet verdt å miste et ekstra rom for

    Drøm stortMakeovers Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen...

    read more