Jacky Parker, forfatter på Ideal Home

instagram viewer

Om meg

Hei, jeg er konstituert senior innholdsredaktør på Livingetc.com, og jeg har skrevet om interiør, reiser og livsstil i over 15 år. Jeg begynte som skribent på Livingetc magazine og jobbet med trend-, mat-, nyhets- og designerprofilsidene før jeg dro til freelance i 2009.

Som frilansjournalist skrev jeg en rekke funksjoner for Homes & Gardens, Beautiful Kitchens, House Beautiful, Grand Designs, Country Homes & Interiors, 25 Beautiful Homes og mange andre nasjonale og internasjonale hjem og interiørtitler og digital plattformer. Jeg var også interiørredaktør for The Resident luksus eiendomsmagasiner og jobbet med toppfotografer som produserte husfunksjoner for Sunday Times Style, Telegraph Stella, The Guardian og andre.

Fagfagene mine

Jeg skriver et bredt spekter av funksjoner, fra kjøpguider, designerprofiler og hushistorier til shopping, nyheter og trendsider. I min nåværende rolle skriver jeg nyhetshistorier om alt interiørrelatert, spesielt hvis det er designledet og moderne. Jeg elsker også den nåværende gjenoppblomstring av håndverk, så flotte produkter som er laget med omhu og kombinerer form og funksjon får min stemme.

Favorittdesignere og merker

Disse inkluderer Pinch for sin enkle, jordnære, men elegante stil; Ilse Crawford for sin allsidige fantastiske smak, talent og menneskefokuserte designfilosofi (ikke så vanlig som du kanskje tror); The Conran Shop som jeg bare kan miste timer der inne og H&M Home for sine vakre rimelige sengetøy og bevisste samling.

Min dekorasjonsstil

Det varierer fra ren og enkel Scandi til industriell og vintage - og fra dempede toner med jordnære naturmaterialer til sprut av neon- og diskokuler. Heldigvis tillater jobben min meg å leve vicariously gjennom en rekke interiørstiler, ellers ville jeg pynte hver uke! Oh, og jeg prøver virkelig å "kjøpe mindre, men kjøpe bedre". Lettere sagt enn gjort med så mye fristelse rundt ..

click fraud protection
Syv tegn på et drømmestil -partnerskap

Syv tegn på et drømmestil -partnerskap

Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. S...

read more
Bilder fra Modern Dining Room

Bilder fra Modern Dining Room

Moderne spisestue med varme rosa stolerModerne design og levende farger gjør denne spisestuen fun...

read more
5 måter å få det nautiske utseendet på i stua

5 måter å få det nautiske utseendet på i stua

Luksushus Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Sommerda...

read more