Legg til noen superkule Scandi-skrivesaker på hjemmekontoret

instagram viewer

Oppgradere skrivebordsområdet? Sjekk deretter dette elegante nye sortimentet av skrivesaker og tilbehør 

Salgsfremmende funksjon

Selv om det er så lite boareal, setter de fleste av oss pris på å ha et bestemt område for å lagre papirene våreog bruk våre bærbare datamaskiner. Det holder alt på ett sted, hjelper oss å holde oversikten over våre kompliserte liv-og hvis vi gjør det fristende nok, vil det hjelpe oss å være superorganiserte (vel, i teorien).

Hvis du jobber hjemmefra - som mange av oss gjør i disse dager - er det enda viktigere å skape et virkelig innbydende arbeidsområde. Det kan bare være et lite bord gjemt pent inn i et innfelt område, et skrivebord i hjørnet av stua, eller, hvis du er heldig, et helt rom å sette opp som et arbeidsrom med hyller og arkivskap.

Ukens video

Hvilket alternativ som fungerer best for deg, nye Sainsburys Ethereal -kolleksjon har en frisk skandinavisk følelse som er veldig stilig. Dessuten er det et fantastisk sortiment som er veldig rimelig. Du finner smarte geometriske notatbøker, en elegant oppslagstavle, en retro trekalender og en praktisk planlegger, i tillegg til viktige filer, lommebøker og oppbevaringsskuffer. Selv det grunnleggende som binders og bindemiddelklemmer kommer i rosagull med matchende krukker med gulltopp.

Og fordi skrivebord ikke bare handler om arbeid, vil du gjerne legge til noen finpuss når arbeidet ditt er pakket ned. Med Ethereal-samlingen er det også koordinerende bilderammer, inspirerende hengende plaketter, geometriske vaser og en elegant veggklokke. Bli organisert i vår og unn deg noen flotte nye skrivesaker og tilbehør til hjemmekontoret.

Vi prøvde den nye Russell Hobbs Emma Bridgewater -stavmikser, og den er flott for landkjøkken

click fraud protection
9 av de vanligste designfeilene for hjemmekontor å unngå

9 av de vanligste designfeilene for hjemmekontor å unngå

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. For bare noen...

read more
Ideer til hjemmekontor

Ideer til hjemmekontor

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Enten du jobb...

read more
Hjemmekontor veggdekor ideer for å lage en inspirerende skjerm

Hjemmekontor veggdekor ideer for å lage en inspirerende skjerm

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Med så mange ...

read more