Gå inn i denne nydelige Yorkshire -låven

instagram viewer

Eieren bor her sammen med mannen sin, en forretningsmann, deres to døtre og kjæledyret sitt Labrador. De kjøpte det ombygde fjøs, traktorbod og staller - hvorav noen dateres tilbake til 1850 - med fem soverom i 2013 og begynte å gjøre det om til deres evige hjem.

Ironisk nok hadde eieren sett over feltet fra hennes tidligere hjem, en hytte, mot fjøsbygningen for år, men det var først da hun og mannen innså at de trengte et større hus at de betraktet det som et hjem. Det hadde allerede vært på markedet i 18 måneder og trengte å gjøre noe med det. "Det appellerte virkelig til oss da vi ønsket noe med karakter," sier hun.

"Da vi gikk for å se det, innså vi at hvert rom trengte noe å gjøre med det, men det appellerte til oss fordi hytta vi bodde i var den ferdige artikkelen.

Vi kunne ikke slutte å tenke på det. Fordi det var så mye glass, var det et veldig lyst hus. Det hadde en herlig følelse, og jeg visste at vi kunne gjøre det til noe spesielt. '

Ukens video

Da de flyttet inn, konfigurerte de soverommene. Ett soverom var veldig stort, så det ble omgjort til to mindre rom med et Jack-and-Jill-bad for jentene. Et annet soverom og familiebad ble slått sammen for å lage et omkledningsrom for soverommet. I underetasjen ble det fjernet en vegg mellom spisestuen og gangen for å gjøre det lettere og åpne rommet.

En øde låve ble omgjort til gjesteinnkvartering med to gjesterom og et bad og ble forbundet med resten av huset med en glasskorridor.

Til slutt ble det deretter bygget et fantastisk eikekjøkken på baksiden av hovedhuset, som doblet størrelsen på det eksisterende kjøkkenet og tillot mye bedre utsikt over hagen.

Vi prøvde tado ° Smart AC Control V3+ - en liten enhet for å gjøre klimaanlegg smartere

Vinterblinde ideer: 15 design for skygge, isolasjon og personvern i en glassforlengelse

click fraud protection

La deg inspirere av denne fargerike kjøkkentransformasjonen

Dette er smart kjøkken ligger i en to-roms leilighet i London, og eieren ble forelsket i høyt tak...

read more

La deg inspirere av dette frittstående kjøkkenet på landet

Et frittstående kjøkken hadde lenge vært drømmen for eieren av denne eneboligen fra 1950 -tallet ...

read more

Ta en vandring rundt denne moderne viktorianske renoveringen

Designet for dette rommet, som inkluderer et medie- og spisestue, og et kontor, ble diktert av de...

read more