7 peiser i landlig stil for å varme opp interiøret i vinter

instagram viewer
  • Hus på landet
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Gjør en ekte ild til fokuspunktet for ditt boareal med disse hjertevarmende designideene

    1 hull i veggen

    Få mest mulig ut av særegenheter i gamle eiendommer - hvis skorsteinen din er spesielt høy blenderåpning, bør du vurdere å blokkere en seksjon fra midten av høyden for en brannrist og bruke den nedre delen for logg Oppbevaring. Dekk til eventuelle endringer i murverket med et mørkt og like iøynefallende lag med maling. Dette enkle utseendet som er skapt av mangelen på en brannomgivelse, gjør det også ideelt for mindre innvendige rom.

    2 periode drama

    Hvis hjemmet ditt har originale georgianske eller viktorianske peiser, kan du få mest mulig ut av de store proporsjonene for å tilføre drama til interiøret. Ansett en ekspert for å gjenopprette og forbedre tilstanden og karakteren til brannristen, surround og mantel og få skorsteinen relined for å tillate ekte branner. Hvis du ikke har en, kan du alltid kjøpe originale peiser på bergingsgårder og antikke messer, Bare sørg for at du kjøper noe som er i tråd med den opprinnelige perioden i landet ditt hjem.

    3 Rustikk sjarm

    Hvis du er så heldig å eie et hjem med peis, må du sørge for at det er sentralt. Velg et tradisjonelt rustikt utseende i stedet for å installere en vedovn. Richard Billington fra The Billington Partnership foreslår, "en stor smidd jernbrannhette som ikke bare vil forhindre røyk fra fyller rommet, men når det slås sammen med et jernrist som hviler på en håndfull murstein, skaper det et vakkert og tradisjonelt land se".

    4 Sett i stein

    Store, dekorative, gotiske brannomgivelser er flotte funksjoner for å tilføre drama til et rom, men de trenger ikke å kombineres med en åpen brølende ild. Et rent og effektivt alternativ er en tømmerbrenner som mister bare 20% av oppvarmingen av skorsteinen sammenlignet med 80% ved åpen ild. Sue Bagan fra Country Kilnadvises, “Størrelsen på peishullet begrenser størrelsen på ovnen installert, men en komfyr vil redusere varmeregningene dine og legge til en vennlig fokusfunksjon på din hjem."

    5 Rock utseendet

    Skorsteinsbryst i hus som er konstruert av stein eller flint, ser fantastisk ut når de freses tilbake til sin opprinnelige tilstand og den varme gløden som flammene skaper, vil forsterke steinens naturlige fargetoner. Hvis du vil legge til et eksisterende interiør, bør du vurdere å bruke steiner av en annen størrelse enn de eksisterende veggene for en dramatisk følelse av skala, og prøv å legge til en avskåret bakstråle for å fungere som en enkel, men nyttig kappe for lys og dekorasjoner gjenstander.

    6 Dobbelt eksponering

    Hvis bygningsarbeid inkluderer fjerning av innvendige vegger, bør du vurdere å beholde en skorstein og åpne den inn i begge sammenhengende rom. Installer en stor, iøynefallende brannrist og nyt varmen den vil utstråle til begge mellomrom, så vel som fokuspunktet den vil skape. En innfelt gjenvunnet jernbanesviller eller tømmerbjelke gir en fantastisk rustikk brannomringning, og i kombinasjon med en hylle skaper den også en flott kaminhylle.

    7 Hvitvarm

    Ukens video

    Forbedre de arkitektoniske vinklene til en enkel hyttepipe med et malingsstrøk i en blek nyanse. Charlotte Crosby Head of Creative på Farrow & Ballsays, "Å male peisen din er en rask og enkel måte å skape et fokuspunkt i alle rom. Velg en myk hvit nyanse som Wimborne White fra Farrow & Ball, og kombiner med en varm, nøytral bakgrunn for å forsterke det naturlige nyanser av antikt jern, tre og stein og skaper et mildt landlig preg. ” Kalk en stråle som kaminhylle også for et vakkert land føle.

    For mer inspirerende designhemmeligheter, besøk Country Homes & Interiors nettsted.

    click fraud protection
    Jasper Morrisons funky nye design for Vitra

    Jasper Morrisons funky nye design for Vitra

    Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. F...

    read more

    Amy Cutmore, forfatter på Ideal Home

    Om megHei der! Jeg er Amy Cutmore, digital redaktør for Ideal Home, Homes & Gardens og Living...

    read more
    Alle bilder på hjemmekontoret

    Alle bilder på hjemmekontoret

    Blå og hvitt hjemmekontorTrendy nyanser av aqua og turkis gir et stimulerende arbeidsrom på dette...

    read more