Alle bilder av stuen

instagram viewer
Tradisjonell stue med betong-effekt tapet

Tradisjonell stue med betong-effekt tapet

Ikke la en loslitt-elegant stue gli inn i datert territorium-et tapet med betongeffekt og metalltilbehør holder det kjølig og moderne. Kobber er det valgte metallet her, og bordlampen og lysestakene gir denne vintagepaletten en velkomstkant. Tekstur er lagt til med varierende tekstiler i blekrosa og puter i subtile mønstre.

Bakgrunn
Sandberg
Gardin stoff
Sanderson

Stue-med-koselig-klubbhus-følelse

Stue med koselig klubbhusfølelse

Velg klassiske ingredienser, for eksempel fyldige røde vegger og skinnseter for en stue med et klubbhusfølelse-avslappet stue er nøkkelen i denne vakre oppsettet. Overdådige fløyelsputer i safrangult gir en vakker kontrast til det krydrede røde, mens kunstverkene på veggen har en mer "blend-in" tilnærming.

Pute
Neptun
Trykk
Erin Clarke kl King & McGaw

Shabby chic stue med pastellrosa høydepunkter

Shabby chic stue med pastellhøydepunkter

Glem masete frills-det loslitt-chic utseendet får en renessanse med polerte metaller, luksuriøse stoffer og grove overflater for det ultimate innen moderne eleganse. Selv om grove teksturer er en fin måte å oppdatere shabby chic på, har dette rommet fortsatt et beroligende fargevalg i hjertet, med champagnerosa, vintage syrin og due grå.

Salongbord
Graham og Green
Sofa
Oka

Stue med rustfargede vegger

Stue med rustfargede vegger

Lag et dristig bakteppe med vegger i jordisk terrakotta. Bygg deretter opp lag med interesse med en blek lin sofa, mønstret teppe og tofarget tilbehør. En flytende hylle gir et flott sted å vise monokromatiske kunstverk i forskjellige størrelser.

Veggmaling
Jordfødt
Sofa
Kommunesamling for George Smith

Quirky stue med verdenskart

Quirky stue med verdenskart

Det er en geograf, astronom, vitenskapsmann i denne stuehjørnet. Vintage møbler har fått et nytt liv, fra vintage kofferten til de nedfellbare setene. Et trykk som tilfeldig sitter på gulvet gir interesse under dado -skinnen, mens verdenskartet gir injeksjoner litt farge.

Lignende bagasjerom
Scaramanga

Tradisjonell stue og spisestue i åpen planløsning

Tradisjonell stue og spisestue i åpen planløsning

Kombiner det beste fra begge verdener. Denne åpen stue og spisestue holder fokuset fast på de vakre perioden i egenskapen, mens du nyter en åpen planløsning som er så populær akkurat nå. Tregulv titter frem mellom sisalteppene, som har blitt brukt til å markere hver sone.

Lignende sofa og saueskinn
John Lewis

Nøytral stue med vintage koffert

Nøytral stue med vintage koffert

Denne tradisjonelle stuen oser av karakter, med peis i marmor, elegant cornicing og attraktivt vindu. Det kan være vanskelig å vite hvordan man skal dekorere et slikt rom, men en lyspalett holder fokus på perioden. I mellomtiden er en gammel bagasjerom og utsmykkede speil det perfekte opplegget "forsterkere".

Lignende bagasjerom
Scaramanga
Lignende saueskinn
John Lewis

Au naturlig stue med jordfarger

Au-naturlig stue med jordfarger

Velg varmende nyanser av oker, kastanje og terrakotta for et innbydende opplegg som er fullt av karakter. Ikke vær redd for å blande stoffene dine, fra fløyel og ull til skinn. Og det samme gjelder mønstre, som spenner fra geometriske til blomster i denne avslappende stuen.

Sjesj
Lema
Sidebord
Michael Sodeau kl Modus

Koselig stue med folkelige trykk

Koselig stue med folkelige trykk

Varm opp opplegget ditt med farge. Mørk himmelblå, blekende rød og rustikke nøytrale tilfører stue karakter og dybde. Velg broderte puter og kast i oppdaterte countryvever eller tykke strikk for den ultimate i avslappet stil.

Sofa
Parker Knoll
Gardin stoff
Sanderson

Nøytral stue med lime puter

Nøytral stue med lime puter

Skap en følelse av flyt med nøytrale farger i første etasje. Off-hvite, taupes og gråtoner smelter sammen her, til tross for de forskjellige finishene og stoffene. Kalkputer gir et lysstyrke.

Lignende pute
Dunelm
Lignende speil
The Chandelier & Mirror Company

Scandi stue med nød-tre kommode

Scandi stue med vintage stykker

Scandi -stil handler ikke bare om moderne utseende og rene linjer. Vintage-stykker har også sin plass, det samme gjør gustavianske møbler, som ligger veldig nær møbler i fransk stil i design. Den urolige finishen på kommoden gir den en moderne følelse.

Lignende klokke
Maisons du Monde
Lignende sofa
Swoon Editions

Nøytral landlig stue med Mora -klokke

Nøytral landlig stue med Mora -klokke

Koselige faux-pelsverk, søte fasanputer og tartanpledd gir den elegante sofaen i fransk stil et rustikt utseende. Men den gigantiske Mora -klokken etterlater deg i tvil om den skandinaviske innflytelsen bak denne ordningen, og gir et fargetreff til den nøytrale innredningen.

Mora klokke
Stenvall Interiors
Puter
Flohr & Co kl Design av Oak House

Lyst tradisjonell stue med krem ​​lenestoler

Lyst tradisjonell stue med krem ​​lenestoler

Dra fordel av store vinduer ved å sikre at plassen utnyttes til det fulle. De to lenestolene her er perfekte for lesing eller en prat før middag. Møblene er nøytrale, slik at utsikten over grønne trær utenfor kan nytes.

Lignende lenestoler
The Odd Chair Company
Lignende puter
Pentreath & Hall

Overdådig stue med åpen planløsning

Overdådig stue med åpen planløsning

Slør grensene mellom kjøkkenet og stuen i et åpent rom. Bruken av bare enheter på lavt nivå er et smart triks som lurer øyet og gjør kjøkkenet veldig diskret. Plasseringen av sofaen gir også en visuell adskillelse mellom de to mellomrommene.

Lignende bordlamper
Skummelt
Lignende speil
Brød

Landlig stue med mønstret teppe

Landlig stue med mønstret teppe

Injiser litt farge i en nøytral landlig stue med et stort rødt mønstret teppe - det er et klassisk utseende for et rom i denne stilen. Det siste du vil være bekymret for i et landsted er fotavtrykk på et kremteppe, så et teppe som dette gjør også et praktisk valg.

Lignende teppe
Min teppebutikk
Woodburner
Clearview kl Sekkbutikken

Landlig stue med lilla fløyel lenestol

Landlig stue med lilla fløyel lenestol

Mal stuevegger i land i en off-white gul nyanse for å lage et nøytralt opplegg som passer stilen og perioden i hjemmet ditt. Denne tonen er varmere enn hvit, men likevel allsidig nok til at alle slags farger kan inkluderes i opplegget. Her har interessen blitt lagt til med den lilla fløyel lenestolen, den mønstrede ottomanske og plysjblandingen av puter.

Lignende maling
Farrow & Ball
Lignende sofa
Sofa.com

Tradisjonell blå stue med skråkantet speil

Tradisjonell blå stue med skråkantet speil

Gi farge til en stue med en subtil lyseblå veggmaling. En rekke blå fargetoner har blitt kombinert i denne vakre oppsettet, fra midtblå gardiner til den dype blekkfargen på lenestolputen. Et skråkantet speil og lysekrone sørger for at dagslys får rommet til å skinne.

Lysekrone
India Jane
Lenestol
Sofa.com

25BH Nov16 s143 Flytende åpen planløsning med hage

Flytende åpen planløsning med hage

Planlegg et åpent rom nøye for å få mest mulig ut av det. Dette rommet flyter vakkert fra kjøkkenet til spisestuen til stuen, med hagen rett bak den og dører som åpner ut mot den. Dette betyr at familiemedlemmer lett kan være i sikte, men nyte et av fire forskjellige mellomrom til enhver tid. Store vinduer gir også mye lys i dette rommet.

Lignende sofa
Sofa.com
Lignende flamingopute
John Lewis

25BH 17. nov p111 Rustikk stue med vedovn

Rustikk stue med peisovn

Lag et brennpunkt med en peisovn-tross alt er det noe med de forsiktig dansende flammene til en ekte brann som får folk til å føle seg hjemme umiddelbart. Eventyrlys hang på en bjelke over peisen og på hovedbjelken sender også en varmende glød rundt i rommet.

Woodburner
Jøtul kl Falcon Fires
Stol
George Smith

IH 17. nov p26 Nøytral stue med innrammede trykk

Nøytral stue med innrammede trykk

Gjør familiebilder til en funksjon - bare forstør dem, skriv ut i svart -hvitt, monter på hvitt kort og ramme i matchende rammer. Vi elsker den gigantiske fotskammelen i dette overdådige rommet, da det er en invitasjon til salong. Pluss at det vil gjøre dobbelt plikt som et salongbord (hvis du bruker et brett for stabilitet).

Sofa og fotskammel
Sofa.com
Teppe
John Lewis

Vi prøvde tado ° Smart AC Control V3+ - en liten enhet for å gjøre klimaanlegg smartere

Konservatorium blinde ideer: 14 design for skygge, isolasjon og personvern i en glassforlengelse

click fraud protection
Andrea Stemmers upcycled -møbler tilbyr et friskt inntrykk av designerstilen

Andrea Stemmers upcycled -møbler tilbyr et friskt inntrykk av designerstilen

Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. T...

read more
Suki Cheemas tekstiler fremkaller en innfødt ånd

Suki Cheemas tekstiler fremkaller en innfødt ånd

Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. N...

read more

French Connection Vår/sommer Homeware -samling på Livingetc

Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. D...

read more