8 måter å forvandle rommet ditt med maling

instagram viewer
  • Moderne livsstil
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Før du bruker penselen til å dekorere på nytt, har vi noen ideer som kan inspirere deg til å tenke på maling annerledes.

    Maling er sannsynligvis den enkleste og mest kostnadseffektive måten å påvirke stort i et rom. Paint gir deg nesten uendelige alternativer når det gjelder å gi plassen din et helt nytt utseende. Fra dristige brights til knapt nøytrale, aksentvegger til striper.

    Sette ned foten

    Dado -skinner kan komme tilbake, men du kan legge til interesse for vegger uten den tunge DIY. Ved å male den nedre halvdelen (under der det ville være en dado -skinne) i en nyanse, og den andre halvdelen i en kontrastfarge. Fortsett på tvers av dørene for et dynamisk utseende.

    Legg til en aksentvegg

    Denne gamle kastanjen skaper virkelig kraftig innvirkning og kan endre stemningen i et rom. Det beste alternativet er å velge en vegg uten dører eller vinduer. For sterk effekt, velg en sterk farge, vær modig og gå for en eksperimentell farge, det er lett å male over hvis du har lyst på en forandring.

    Lek med striper

    Tenk på om du vil ha klassiske vertikale striper, som får et rom til å føles høyere; eller horisontale striper, som forlenger rommet og er et mer moderne alternativ. Velg stripebredden nøye, bredere striper føles mer moderne, smale striper er mer subtile. Nøytrale striper smelter lettere inn i bakgrunnen uten å dominere rommet.

    Lag en ramme

    Gjør sjablongen din virkelig skiller seg ut ved å male et panel i en fet eller kontrastfarge til hovedveggen, og bruk panelet som en ramme for sjablongdesignet ditt. Panelet vil gi en mer formell følelse for en stue eller spisestue. Velg et langt, vertikalt sjablongdesign for å legge til en følelse av høyde i rommet ditt.

    Gjør det avslappende

    De rike, varmgrå veggene i denne spisestuen får rommet til å føles avslappet. Ved å male de arkitektoniske detaljene som peisen, sokkelen og dørkarmen i blek syrin er et uventet alternativ til hvitt. Kontrast de kritte, matte teksturene på veggene med skinnende høydepunkter som keramikk eller blanke møbler.

    Ha det gøy med farger

    Identifiser et utgangspunkt og finn fargeinspirasjon fra et tapet- eller stoffdesign, og bygg fargeskjemaet rundt det. Introduser et ekstra fargeglimt med vegglamper, malte bilderammer eller til og med malt treverk. Hvis du ikke finner skyggen for deg, Valspar kan lage hvilken som helst farge du vil.

    Gjør skap til en funksjon

    Ukens video

    Innebygde skap eller garderober trenger ikke å blande seg inn i bakgrunnen. Denne veggen med skjult lagring er malt i et morsomt godteri-rosa, og gir den tradisjonelle stilen en moderne vri. Gjør linjene mellom vegger og skap uskarpe ved å montere en klokke eller bilderammer.

    Lag en funksjon i et vanlig rom

    Legg til funksjoner og interesse for et vanlig boksrom med maling, legg til en etterbehandling som blomstrer med en dekorativ list malt i rammen for å matche. Ved å gi innvendige dører en malt kant kan du også introdusere sterk farge i små doser.

    click fraud protection
    Skreddersydde britiske møbler får Savile Row -preg

    Skreddersydde britiske møbler får Savile Row -preg

    Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. L...

    read more
    Slik trekker du en fotskammel

    Slik trekker du en fotskammel

    Gjør det på få minutter Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikk...

    read more
    10 DIY -oppdateringer som alle kan oppnå

    10 DIY -oppdateringer som alle kan oppnå

    Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. G...

    read more