Hvordan fortelle når hjemmet ditt trenger en oppussing

instagram viewer
  • Moderne livsstil
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Enkelte ting i hjemmet ditt er vanskelig å gi slipp på, men tiden er inne for å være ute med det gamle og inn med det nye. Du kan ikke holde på Union Jack -puten for alltid. På tide med en restyle ...

    1. Peisen din er stablet med tømmerstokker

    Selv om det er et interessant tillegg til en stue, kan det være på tide å droppe de dekorative tømmerstokkene. En logg fylt peis kan symbolisere brannen som pleide å brøle på vinternetter, men visningstømmer kan sette en ekte demper på et varmt rom. Invester i stedet i en unik veggoppheng eller et iøynefallende kunstverk, og la barken ligge i parken.

    2. Du har en funksjonsvegg i alle rom i huset

    Det kan være en populær design, men det kommer et punkt når din veggvegg ikke lenger er et utsagn, men et stilnedslag, spesielt hvis du har en i alle rom. I stedet, hvorfor ikke gi litt kjærlighet til hver vegg? Utsiktene til å ha et helt rom dekket med en fet malingfarge eller

    tapet virker skremmende, men kan virkelig få et rom til å føles komplett, noe som gir en enda dristigere uttalelse enn de ironisk gjentatte funksjonveggene.

    3. Generasjoner av sko ligger på gangen

    Selv om små babystøvler ser søte ut på Instagram, ser de ikke like gode ut dekket av gjørme som er pent innredet i korridoren. Dessverre, dekorere med sko passer ikke til kriteriene for stilig interiørdesign (selv om det ville være en fantastisk unnskyldning å kjøpe dem hvis de gjorde det). Hvorfor ikke prøve en konsoll i stedet? Det kan legge til en vakker uttalelse i gangen din, og du kan til og med holde skoene dine under, hvis du bare ikke kan slippe taket.

    4. Ananas er din primære dekorasjon

    På en eller annen måte har denne tropiske frukten mistet all smak. karneval farger kan gi et rart vidd til et rom, men fem om dagen er ikke alltid måten. En ananas er en vanskelig designteknikk for å få det riktig, og uansett hvordan det kan se ut eller ha sett ut, er det ikke for alle. Det betyr ikke at du ikke kan innlemme fargen på andre måter, gule, myke møbler kan gi subtile sødme til et rom uten alle piggene.

    5. Du blir stadig påminnet om 'Hold deg rolig og fortsett'

    Det er ingenting galt med den merkelige motivasjonsfrasen, og 'Keep Calm and Carry On' er like god som noen.
    Men når du har veggkunst, puter, krus og kjøkkenhåndklær som presser deg til ro, er det på tide å tenke nytt. Hvis du virkelig elsker de meningsfulle mottoene dine, hold dem minimale, og de vil sannsynligvis bety mer.

    6. Putene dine er prydet med Union Jacks

    Ukens video

    Union Jack -puter har hatt sin posisjon i stilige britiske hjem. Disse putene er en av hovedfunksjonene i trendy stuer og er klare til å byttes ut. Du kan fortsatt eksperimentere med mønster, og legge til bluss i en vanlig stue; kanskje prøve Liberty.
    Du kan til og med finne en uttalelsespute du vil beholde så lenge den dyrebare Union Jack.

    ******

    click fraud protection
    Svart stueideer: dekorasjonsinspirasjon for dristige mørke opplegg

    Svart stueideer: dekorasjonsinspirasjon for dristige mørke opplegg

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Å dekorere me...

    read more
    Grå sofastueideer – 11 måter å style en allsidig grå sofa på

    Grå sofastueideer – 11 måter å style en allsidig grå sofa på

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Grå er tiåret...

    read more
    Hvordan designe en stue – fra valg av farge og gulv til layout

    Hvordan designe en stue – fra valg av farge og gulv til layout

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Som hovednave...

    read more