Ta en tur rundt i en loftsleilighet i New York

instagram viewer

Maling av murveggen i spiseområde en dyp damsonfarge tilfører glamour og varme til dette rommet, og motvirker bringebærstrekket på vintage Kai Kristiansen -stolene vakkert. For en lignende malingsfarge, prøv Amethyst Falls 1 by Dulux. Kai Kristiansen spisestoler er tilgjengelig på Oransje og brun. 3-armers industriell lysekrone er fra Arbeidsplass.

De kjøkken har arbeidsflater i tre og gjenvunnet lys fra et restaurantkjøkken. Det er åpent for resten av stuen, noe som gjør det til en sosial plass å lage mat på. For lys som disse, prøv Hanging Fishing -lampen på Willow & Stone. Blu Dot's Knicker benkekrakk er bare tilgjengelig i USA; prøve The Dining Chair Company for lignende.

Varme fargeskudd i stol, lampe og veggoppbevaring gir glede til arbeidsområdet i studere, mens et magasinstativ i galvanisert stål nikker til lagerleilighetens arv. Finn Alberto Lievores Duna -stol på EDC London. Bladlampen av Yves Behar for Herman Miller er tilgjengelig på Rosa epledesigner. Kjøp Dorothee Becker's Uten. Silo arrangør for Vitra kl Rede.

Dressingsområdet i hovedsak soverom beviser at murvegger, bare pærer og industriell maskinvare kan se koselige ut. Westport øst er en god kilde til Adirondack stoler som dette. 85 Lampene lyser av Rody Graumans for Droog kl Leigh Harmer er lik denne.

Rike tremøbler, sengetøy og glass legger til varme soverom. Den store døren ble malt blå for å gjøre den til en funksjon.

Kan du ikke få nok av husreiser? Det er mye mer inspirasjon til våre dedikerte tur i huset side. Pluss, følg oss videre Twitter eller finn oss på Facebook for alle de siste funksjonene og interiørnyhetene.

click fraud protection
Gå inn i dette sjarmerende hjemmet fra 1930 -tallet på landsbygda i Yorkshire

Gå inn i dette sjarmerende hjemmet fra 1930 -tallet på landsbygda i Yorkshire

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. De tidligere eier...

read more
Oxfordshire låvekonvertering med innslag av Scandi -eleganse

Oxfordshire låvekonvertering med innslag av Scandi -eleganse

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Det elegante inte...

read more
Ta en omvisning i dette ombygde motorhuset i Cornwall

Ta en omvisning i dette ombygde motorhuset i Cornwall

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Når du søkte ette...

read more