Familiehjem fra 1960 -tallet i Hertfordshire

instagram viewer

Brukte møbler og vintagekjøp har gitt dette stue en innbydende, avslappet følelse. Gulvlampen og det vegghengte speilet gir en tradisjonell følelse som gjenspeiles i hele huset. Eierne har en preferanse for veldedighets- og antikvitetsbutikkfunn fremfor nye, masseproduserte stykker.

Sofa stoff
Cath Kidston
Teppe
Neste

Alle slags stykker brukes til lagring i dette hjemmet. En forhåndsbelagt glassert kommode holder barnas håndverksutstyr i god stand, en vinboks brukes til å lagre en høyt elsket vinylsamling, mens en enkel flytende hylle gjør den perfekte abboren for et familiegalleri fotografier.

Lignende fotskammel
Ottomon Empire
Lignende hylle
Ikea

Det imponerende spisebordet er et flerbruksdyr - i tillegg til måltider bruker eierne det til lekser og håndverksprosjekter. På bakgrunn av vanlige vegger, gulv og gardiner gir blomsterblomstret sitteunderlag og et oppslagstavle i familien litt farge og glede.

Spisebord
Battlesbridge Antiques Center
Lignende sitteunderlag
Dunelm

De kjøkken matlagingsområdet er en hjertevarmende blanding av vintage sjarm og moderne organisering. Enhetene var i god stand, og eierne byttet nettopp benkeplatene og monterte en ny vask. De frigjorde ekstra lagringsplass ved å flytte kjelen ovenpå. Tilbehøret i retrostil gir et strekk farge.

Lignende kjøkkenoppbevaring
Cath Kidston
Lignende fliser
Topps fliser

1950 -tallets kommode er stjernen i kjøkken. Eieren gjenopplivet den med et nytt strøk med maling. Gulvet på kjøkkenet var opprinnelig lino og har blitt erstattet med gjenvunnede furugulv kjøpt fra en bergingsgård. Eierne elsker sin naturlige, hjemmekoselige appell.

Kommode maling
Annie Sloan

Eiernes håndverksområde har et hjørne av hoveddelen soverom. Det røde laminatbordet er et familiestykke og vakre bokser, hyller og større plastkasser holder alt for hånden og pent på plass. Eierne har blitt besatt organisert siden de bodde her og har innsett at du ikke trenger et stort hus for å nyte favoritt tingene dine.

Lignende bordplate
Ikea
Lignende oppbevaringsbeholdere
Tesco

Dette barnerom er en leksjon i organisert plass og strømlinjeformet lagring. En køyeseng er en åpenbar plassbesparer over enkeltsengen. To lagringsenheter ved nattbordet har blitt stablet oppå hverandre for å klø tilbake litt gulvplass, mens hver tomme under sengen har blitt tildelt oppbevaringsboks. Koppeteppene er et humoristisk preg.

Lignende køyeseng
Et rom
Lignende oppbevaringsbokser
Argos

Ikke overse tapet for a baderom. Denne fantastiske rosa toile de Jouy -designen forvandler plassen og lite mer enn en ren splashback er nødvendig for å fullføre utseendet. Papirering av en enkelt vegg - eller til og med bare en del av veggen - bidrar til å holde kostnadene nede, noe som gjør innredningen lett forandret når du vil ha et nytt utseende.

Lignende tapet
Direkte bakgrunnsbilde
Lignende fliser
Topps fliser

click fraud protection
Sympatiske renoveringer gjør hus i kunst og håndverk til et raffinert hjem

Sympatiske renoveringer gjør hus i kunst og håndverk til et raffinert hjem

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. "Jeg kunne fortel...

read more
Gå inn i denne utvidede semi -1930 -tallet som ble doblet i størrelse

Gå inn i denne utvidede semi -1930 -tallet som ble doblet i størrelse

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Etter å ha vokst ...

read more
La deg inspirere av denne lyse, stilige kjøkkenomformingen

La deg inspirere av denne lyse, stilige kjøkkenomformingen

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Da eieren flyttet...

read more