Tips om kjøkkendesign fra topp interiørdesignere

instagram viewer

Hvis størrelsen, formen eller stilen på kjøkkenet i hjemmet ditt ikke ligner på det du drømmer om, er det på tide å kontakte ekspertene. Noen ganger vil en talentfull kjøkkendesigner kunne foreslå strukturelle tilpasninger som skaper en bedre plass, men for alt som strekker seg utover enhetene og layouten, kan du godt dra nytte av ekstra hjelp.

De mest vellykkede kjøkkenene - med en fabelaktig øy, sømløs overgang til hagen og vakkert koordinerte myke sitteplasser - er nå sjelden arbeidet med bare ett designtalent. De blir vanligvis opprettet av et crack -team av kjøkkendesigner, arkitekt og interiørdesigner som jobber i takt med å åpne opp tak, slå ned vegger og koordinere overflater, farger og etterbehandling berører. Å skape mer plass eller naturlig lys topper ønskelisten over store endringer, tett fulgt av ønsket for et mer sosialt eller multifunksjonelt opplegg, deretter økt lagring, forbedret flyt og design samhold.

Med mindre prosjektet ditt er relativt enkelt, er det fornuftig å i det minste snakke med en kjøkkendesigner, arkitekt og/eller interiørdesigner om alternativene dine. Utover ren stoffkoordinering utmerker interiørdesignere seg med å skape en innbydende atmosfære, etablere fokuspunkter og myke opp kjøkkenets harde overflater.

Å lage fargevalg som fungerer over hele rommet og utover er en kunst
at mange sliter med å trekke seg. En dyktig interiørdesigner vil lage moodboards som gjenspeiler din stil og smak, og anbefaler farger og mønstre som du kanskje ikke hadde vurdert. De er også gode til å introdusere forskjellige teksturer og materialer som vil myke opp rommet og få det til å føles mer hjemmekoselig og innbydende.

Finne den rette personen
Når du inviterer noen profesjonelle til å gjøre betydelige endringer i hjemmet ditt, er det alltid betryggende hvis de anbefales på det sterkeste. Spør venner og familie, legg ut på sosiale nettverk eller presenter deg for eierne av eiendommer i området som har lignende arbeid utført. Kjøkkendesigneren din, som vil bli kjent med lokale arkitekter og interiørdesignere, kan også gi råd om potensielle kandidater. Hvis en bestemt praksis har forårsaket endeløse hodepine ved en tidligere installasjon, eller har et rykte for å gå over planen, vil sannsynligvis ikke kjøkkenutformeren din holde igjen.

Arkitekt- og interiørindustrien støttes begge av profesjonelle organer som kan gi en kort liste over medlemmer i ditt område. Royal Institute of British Architects (RIBA) tilbyr trygghet i at dets akkrediterte praksis oppfyller strenge kriterier for forsikring, helse og sikkerhet og kvalitetsstyringssystemer. British Institute of Interior Design (BIID) er på samme måte nøye med sine medlemmer, som må følge en streng oppførselskodeks.

Ukens video

Ditt første møte med en interiørdesigner er på tide å finne ut om de "får" ønsket stil. Selv om enhver god interiørdesigner vil være fleksibel, har de ofte et signaturutseende som deres kundene kjøper seg inn, eller de kan ha et sterkere ferdighetssett enten tradisjonelt eller moderne design. Søk en designer som kan oversette ideene dine - du vil komme vekk fra et møte som er inspirert i stedet for engstelig.

Hvordan male kunstige planter - få faux palmer til å poppe med farger etter denne enkle fremgangsmåten!

click fraud protection
Tapetideer til kjøkken - Tapet til kjøkken - Tapeter til kjøkken

Tapetideer til kjøkken - Tapet til kjøkken - Tapeter til kjøkken

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Å presentere tape...

read more

Svart og hvitt kjøkken

Et svart -hvitt -opplegg er alltid et sofistikert valg for et kjøkkenopplegg, og uansett om du fo...

read more
5 måter å resirkulere med stil

5 måter å resirkulere med stil

Hus på landet Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Resi...

read more