Ikoniske Jo Malone adventskalender for jul 2020 kommer snart

instagram viewer
  • Helligdager
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Beklager, er det langt for tidlig å snakke om jul? Kanskje, men det er allerede på radaren vår. Vi har turt å bryte isen med omtale av den legendariske adventskalenderen Jo Malone.

    Julen kommer tidlig i år til det ikoniske skjønnhetshuset, og adventskalenderen på salgsdato er allerede avslørt! Den må-ha-skjønnhets advent kommer i salg 1. oktober-tidligere enn fjorårets 1. november dato. Den vil være tilgjengelig eksklusivt for en forhåndsvisning på to uker på nettet, før den lanseres i butikker på landsbasis.

    Mindre jul: Amazon -slutten av sommersalget er her! Tilbud inkluderer en Shark -støvsuger og tepper med 55 prosent rabatt

    Det kan virke tidlig, men hvis du ønsker å skvette ut i år, er det best å ta tak i dem så snart de kommer i salg for å unngå skuffelse.

    Jo Malone adventskalender 2020

    jo Malone adventskalender

    Hva er inne i julekalenderen?

    Hele innholdet er Jo Malone, så ingen dårlige dager på nedtellingen med denne advent. Kalenderen er fylt med 24 trekninger, hver fylt med duftende kjærlighet - inkludert mini Jo Malone colognes, bodylotion, lys og romdufter.

    Alle produktene har bestselgende, signatur Jo Malone dufter-for å sikre at nedtellingen lukter fantastisk. Inkludert høyt elskede Blackberry & Bay Cologne (9 ml) og English Pear & Freesia Body Crème (15 ml) sammen med nye tillegg til serien, for eksempel Bronze Wood & Leather Cologne Intense (9 ml).

    Kommer snart: Beauty Adventskalender, £ 320, Jo Malone

    Jo Malone adventskalender

    Bildekreditt: Jo Malone

    Hvor mye er det?

    Pust dypt, det er ikke billig. MEN det sprudler av vidunderlige, overbærende Jo Malone -godbiter. Har det tatt kanten av? God. Det er £ 320.

    Når du tenker på hvordan du får mer valuta for pengene, er selve esken ikke dekorert med jul - derfor kan den brukes som lagring når alt er over?! (vi prøver her!)

    Bildekreditt: Jo Malone

    Jo Malone Londons adventskalender til jul 2020, er modellert etter det fantastiske Jo Malone London Townhouse. I samme signaturstil som den ikoniske emballasjen er adventskassen klassisk krem ​​og svart.

    Ukens video

    Utsiden av esken er nok en gang dekorert med en detaljert illustrasjon av rekkehuset - som om han inviterte oss inn i hjertet av hele Jo Malone -operasjonen.

    Også ny denne måneden hos Jo Malone: Brystkreftbevissthetsmåned: Handle og støtt verdig sak

    Her på Ideal Home HQ har vi etterlyst denne drømmeaventskalenderen i årevis. Kanskje dette er året for å få det til? Få 2020 til å avslutte med en godbit.

    Til den prisen må det kanskje være et felles lag-cue a whip-round.

    KJOLE-FOR-XMAS-IH-FOTBANER
    click fraud protection
    Små juletre ideer

    Små juletre ideer

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Gigantiske ju...

    read more
    Bruker juletrelys mye strøm?

    Bruker juletrelys mye strøm?

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Julesesongen ...

    read more
    23 gaveinnpakningsideer til jul for å gi gavene dine pizzaz

    23 gaveinnpakningsideer til jul for å gi gavene dine pizzaz

    Hjemmehelt Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Til...

    read more